Noutăți din Tabăra de Engleză Qdays de la New York!

Continuă sezonul taberelor în străinătate organizate de către Qdays. Grupul elevilor din această tabără internațională petrec două săptămâni la New York. Urmăriți jurnalul taberei internaționale de la New York și nu uitați să reveniți zilnic pentru noutăți!

Aug 09

Jurnal New York 2014 – Ziua 14

New York, New York!

Am încheiat fantastica tabără internațională de limba engleză de la New York. Ultima zi a fost foarte lungă, deoarece am eliberat camerele înainte de prânz, după care ne-am bucurat de facilitățile campusului iar apoi în jurul orei 17 am plecat spre aeroport.

Citeste mai mult
Aug 08

Jurnal New York 2014 – Ziua 13

Absolvirea și o ultimă vizită la New York!

Iată-ne și în ultima zi la New York - și ce zi am avut! După o dimineață lungă în care elevii au dormit mai mult - fiind vineri au avut un număr mic de ore, și după un prânz variat și bogat, ne-am reunit cu toții la ora 15:00 pentru ceremonia de absovire.

Citeste mai mult
Aug 07

Jurnal New York 2014 – Ziua 12

Mamma Mia - ce seară!

Ziua de joi a început foarte devreme cu testarea finală la care au participat toți elevii - toată lumea s-a trezit la timp și, cu atenție și concentrare, care cu greu își făceau loc printre genele pe jumătate închise încă, au mers la testul final. Elevii au spus că a fost un test bine structurat, dar le-ar fi plăcut să aibă mai mult timp la dispoziție.

Citeste mai mult
Aug 06

Jurnal New York 2014 – Ziua 11

Prima testare și o aniversare!

Începem tot mai tare să simțim faptul că ne apropiem de încheierea acestei excelente tabere internaționale în străinătate. Astăzi am avut parte de prima testare, am completat formulare de feedback pentru școală și am sărbătorit unul dintre participanți. Mai avem câteva zile de stat aici dar cu siguranță vor fi excelente deoarece mai avem încă de explorat New York-ul de câteva ori!

Citeste mai mult
Aug 05

Jurnal New York 2014 – Ziua 10

Pe malul râului Hudson!

Tarrytown este un orășel mic și foarte intim, în care fiecare pare că se cunoaște cu fiecare - lumea este foarte prietenoasă și socializează foarte ușor, un lucru de care ne-am convins din nou în această seară. De unde în New York lumea este foarte agitată și grăbită și nimeni nu face contact vizual cu alte persoane, în Tarrytown viața este mai liniștită.

Citeste mai mult
Aug 04

Jurnal New York 2014 – Ziua 9

O nouă săptămână la New York!

Ziua de luni a fost una plină de cursuri, mai ales pentru juniorii grupului. A fost totodată o zi dedicată relaxării și recuperării după weekendul plin petrecut în mijlocul orașului. Am avut timp să ne destindem și să ne facem noi prieteni!

Citeste mai mult
Aug 03

Jurnal New York 2014 – Ziua 8

A day in the Park, an evening on top of the World!

Wow! Tocmai am încheiat încă o zi extraordinară a taberei internaționale de la New York. Sunt sigur că veți fi uimiți de câte am reușit să facem astăzi - am cunoscut cu adevărat magnificul New York și pe ai săi locuitori printr-o duminică petrecută în mijlocul lor, căci Central Park este într-adevăr, înainte de toate, grădina localnicilor. Dar să o luăm de la început...

Citeste mai mult
Aug 02

Jurnal New York 2014 – Ziua 7

Statuia Libertății, Wall Street, Brooklyn Bridge, Little Italy și multe altele!

Iată-ne întorși în campus după o zi foarte foarte lungă, dar extraordinar de plăcută pentru toată lumea! Am avut parte de cea mai frumoasă zi a taberei de până acum și totul a fost posibil datorită vremii, a colegilor și bineînțeles acestui oraș fantastic!

Citeste mai mult
Aug 01

Jurnal New York 2014 – Ziua 6

Shop ‘til you drop party!

Ziua de vineri a fost o zi plină din nou, cu mai puține cursuri ce-i drept, însă a fost ultima zi dedicată cumpărăturilor. După micul dejun copios, elevii s-au îndreptat spre cursuri. Toată lumea a avut în timpul zilei și o pauză, petrecând timpul cu colegii, socializând.

Citeste mai mult
Jul 31

Jurnal New York 2014 – Ziua 5

Sport și Campus BBQ

În cea de-a cincea zi ne-am trezit dis-de-dimineață pentru cursuri pe o ploaie destul de puternică ce ne-a înspăimântat puțin. Ne-am dorit foarte tare să revină soarele pe cer pentru a ne lumina ziua și activitățile. Soarele nu s-a lăsat totuși așteptat foarte mult și până la închiderea cantinei după mic dejun, cerul s-a înseninat și căldura verii a fost din nou una foarte plăcută!

Citeste mai mult
Jul 30

Jurnal New York 2014 – Ziua 4

Cursuri și activități sportive

Iată că am trecut de mijocul primei noastre săptămâni din campusul taberei internaționale de la New York. Din nou ne-am bucurat de o zi plină de soare, alături de colegi și prieteni din multe țări. Atmosfera este în continuare una frumoasă și devine tot mai bună odată ce elevii se acomodează atât cu metodele școlii cât și cu mediul în care ne aflăm pentru aceste două săptămâni.

Citeste mai mult
Jun 29

Jurnal New York 2014 – Ziua 3

Primele cursuri la New York!

Cea de-a treia zi a taberei internaționale de limba engleză de la New York a însemnat și începutul lecțiilor pentru toți elevii acestei tabere! Cu multe emoții s-au îndreptat la cursuri în funcție de programul academic primit cu o seară înainte.

Citeste mai mult
Jul 28

Jurnal New York 2014 – Ziua 2

Plimbare în Manhattan

Cea de-a doua zi a taberei internaționale de limba engleză de la New York a început, după un somn odihnitor, cu micul dejun. Elevii s-au trezit devreme, probabil fiind încă afectați de diferența de fus orar, așadar ne-am reunit cu toții la micul dejun.

Citeste mai mult
Jul 27

Jurnal New York 2014 – Ziua 1

Welcome to New York!

Am început tabăra internațională Qdays de la New York cu multă voie bună și dornici de a învăța, de a ne face noi prieteni și de a cunoaște fantasticul „Big Apple”!

Citeste mai mult