Jurnal New York 2014 – Ziua 11

Jul 27
Jul 28
Jun 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09

Prima testare și o aniversare!

Începem tot mai tare să simțim faptul că ne apropiem de încheierea acestei excelente tabere internaționale în străinătate. Astăzi am avut parte de prima testare, am completat formulare de feedback pentru școală și am sărbătorit unul dintre participanți. Mai avem câteva zile de stat aici dar cu siguranță vor fi excelente deoarece mai avem încă de explorat New York-ul de câteva ori!

Ziua a decurs normal, cu mesele servite în campus și lecțiile de limba engleză toate pe fondul unui cer senin și a unor temperaturi foarte ridicate! Atmosfera a fost una foarte caldă în campus, motiv pentru care elevii s-au odihnit în camere, s-au refugiat de căldură în clădirile campusului sau și-au petrecut timpul în compania colegilor lor.

După masa de prânz ne-am reunit pentru prima testare dinaintea plecării – un test ce nu este obligatoriu pentru toți elevii, însă este recomandată această testare deoarece copiii primesc un certificat suplimentar. Testul este similar celui de plasament dinaintea sosirii și arată parcursul elevilor în decursul săptămânilor de școală.

Testul s-a încheiat în jurul orei 17:00, după care am plecat către parc. Tocmai trecuse de ora 12 în România, iar telefonul Denisei a început să sune deoarece împlinise frumoasa vârstă de 18 ani! La Mulți Ani Denisa! Îți dorim multă sănătate și un an minunat plin de călătorii fascinante în locuri minunate! Ne bucurăm că suntem alături de tine din nou și ne dorim să păstrăm legătura și în viitor.

Ne-am dus cu toții în parcul de lângă campus unde ne-am distrat copios cu mingea de fotbal american, cu frisbee-ul și, surpriză – cu baloane cu apă! Jocul nostru cu baloane cu apă a fost mai blând decât cel al elevilor de la Oxford, care au jucat volei. Noi am folosit baloane mai mici pe care le-am pasat de la unul la altul și de fiecare dată când unul dintre ele se spărgea, se lasă cu aplauze.

 

Denisa ne-a pregătit o surpriză! Un tort delicios cumpărat de la una dintre cofetariile din Tarrytown, de care ne-am bucurat cu toții în parc. Totul arăta delicios în cofetărie și proprietara ne-a dat să gustăm o mostră la fel ca și tortul ales, astfel încât ne-am convins că este cel potrivit. O oprire la supermarket pentru farfurii de plastic și lingurițe și eram gata! Toată lumea a cântat La Mulți Ani și ne-am delectat cu prăjitură în parc.

Bineînțeles că am strâns totul după noi și ne-am întors în campus pentru cina de la cantină. Seara s-a încheiat cu program de voie în campus, unde juniorii au rămas sub supravegherea liderilor până când s-au întors în camerele lor. Mâine dimineață va avea loc și testarea cea mare – cea mai importantă – de la ora 8:30! Cu toții trebuie să fie în formă maximă mâine deoarece rezultatele testului vor fi cele trecute pe certificatele de absolvire. Tot mâine vom avea pregătită și vizită pe Broadway la spectacolul Mamma Mia, așadar să nu ratați jurnalul!

tabara de vara pentru elevi

« Citiți și ziua 10: Pe malul râului Hudson!