Jurnal New York 2014 – Ziua 5

Jul 27
Jul 28
Jun 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09

Sport și Campus BBQ

În cea de-a cincea zi ne-am trezit dis-de-dimineață pentru cursuri pe o ploaie destul de puternică ce ne-a înspăimântat puțin. Ne-am dorit foarte tare să revină soarele pe cer pentru a ne lumina ziua și activitățile. Soarele nu s-a lăsat totuși așteptat foarte mult și până la închiderea cantinei după mic dejun, cerul s-a înseninat și căldura verii a fost din nou una foarte plăcută!

 

 

campus international new york

În decursul zilei de astăzi, lecțiile au durat destul de mult, astfel încât unii elevi și-au încheiat orele în jurul 18:30. Cei care au avut după-amiază cursuri, s-au relaxat dimineață în campus în timp ce colegii lor ce au avut cursuri de dimineață, s-au bucurat de soarele după-amiezii pentru a petrece timpul pe spațiile verzi pe care elevii se reunesc și unde socializează.

După-amiaza a fost dedicată activităților sportive. Așa cum știți deja, campusul dispune de sală de fitness, teren de baschet, piscină, terenuri de tenis dar și coșuri de baschet în aer liber. Le-am propus așadar elevilor să-și aleagă o activitate sportivă pe care să o urmeze în această seară.

Nu toată lumea a fost atrasă de sport astăzi însă câțiva au participat bucuroși. Tudor a fost la piscină, Dragoș a jucat baschet și tenis împreună cu Cătălin și Denisa, iar Alexa a jucat baschet la sala de sport împreună cu colegele internaționale. Alți elevi au încercat fotbal, iar ceilalți au avut parte de un English Zone ad-hoc pe terasă din față bibliotecii cu elevii francezi, germani, brazilieni și nu numai.

 

 

 

tabara internationala new york

În afara meselor clasice din cantină campusului, asta-seară școala ne-a oferit și un grătar în aer liber pregătit de către angajații cantinei. Un BBQ american cu hamburgeri și hot-dog pe care fiecare îi putea personaliza după bunul plac. Am avut parte de opțiune de vită, curcan sau vegetarian ori hot-dog cu chipsuri, sucuri și salate, pe un fundal muzical plăcut. La sfârșit ne-am bucurat toți de sucurile rămase nedesfăcute.

Campusul este amplasat pe un deal și veghează valea râului Hudson, cu o priveliște superbă spre vest. Astfel, în această seară am putut admira cu toții un apus extraordinar peste dealurile ce înconjoară valea râului Hudson. Poate vom reuși să vedem acest apus și din port într-una dintre serile petrecute în campus.

Astăzi am cumpărat biletele la spectacolul de pe Broadway, la care toți elevii au dorit să meargă. Așadar o vom sărbători pe Denisa joi 7 august la unul dintre teatrele de pe Broadway!

Elevii s-au acomodat bine cu campusul și cu programul școlii și ne pregătim să încheiem săptămâna în New York. Trebuie așadar să va asigurați că veți citi jurnalul în zilele ce urmează pentru a urmări incursiunile noastre în Big Apple.

 

« Citiți totul despre a patra zi a taberei: Cursuri și activități sportive