Jurnal New York 2014 – Ziua 6

Jul 27
Jul 28
Jun 29
Jul 30
Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09

Shop ‘til you drop party!

Ziua de vineri a fost o zi plină din nou, cu mai puține cursuri ce-i drept, însă a fost ultima zi dedicată cumpărăturilor. După micul dejun copios, elevii s-au îndreptat spre cursuri. Toată lumea a avut în timpul zilei și o pauză, petrecând timpul cu colegii, socializând.

  tabara engleza pentru elevi tabara de vara in strainatate (2) tabara new york (2)

La cursuri toată lumea se distrează și învață – avem discuții zilnice cu ei pentru a afla cât de mulțumiți sunt de lecțiile de la școală. Unora nu le place orarul – dar este de înțeles – mai ales când încep orele la 8:30 dimineață; însă cu toții sunt mulțumiți de programă, de conținut și de dinamicitatea pe care o arată profesorii.

cursuri engleza new york

 

Astăzi elevii au avut și un lecture, unde timp de o oră și jumătate, împreună cu foarte mulți elevi din școală li s-a vorbit pe diverse teme. Au putut așadar să vadă modul de prezentare al profesorilor, la un nivel ceva mai academic și nu doar lingvistic.

 tabara engleza america tabara limba engleza new york

Ziua a fost așadar presărată cu mini-activități de socializare în cele multe spații comune ale campusului. Aveam programată o ultimă sesiune de cumpărături în după-amiază așa că am comandat taxiuri care să ne ducă din nou la Pallisades Centre.

Am preferat să încheiem săptămâna această cumpărăturile pentru că săptămâna viitoare și weekendul să le petrecem cât mai mult în New York. Așadar, ținând cont de programul elevilor de la școală și de disponibilitatea la piesa de teatru de pe Broadway – la care pot spune că sunt foarte încântat de faptul că vor participa toți elevii! – am programat weekend-ul și săptămâna următoare după cum urmează: sâmbăta o vom începe dis de dimineață cu plecarea la Statuia Libertății – restul zilei o vom petrece în Lower Manhattan. Duminică vom explora Central Park după care vom vedea apusul de pe Empire State Building și desigur și luminile din Manhattan!

Zilele de joi și vineri le vom petrece la musical pe Broadway și explorând din nou Midtown Manhattan. Așadar în această seară lumea se odihnește – ne așteaptă o săptămână grea!

Până să încheiem însă trebuie menționat faptul că am avut parte de o sesiune excelentă de cumpărături pe fondul unei vremi foarte ploioase. Furtuna a început dintr-o dată și pe neașteptate iar noi ne-am ascuns sub umbrelele din campus. Însă atmosfera a fost îmbunătățită de unul dintre șoferii noștri care la dus a transportat jumătate de grup și ne-a încântat cu o selecție foarte bună de muzică, potrivită pentru a ne binedispune. Cum toată lumea a fost foarte încântată, s-a iscat o ceartă cu privire la cine va merge cu această mașină la întoarcere. Nu mică ne-a fost mirarea când șoferul nostru a apărut cu o dubiță mare în care am încăput cu toții! Imaginile vorbesc de la sine, a fost un veritabil Party Bus!

Timp de 5 ore, am putut să facem cumpărături, să mâncăm sau să ne relaxam la Mall-ul ce dispune și de un spațiu de joacă, dar și de pationoar!

Mă bucur că am încheiat și acest capitol al taberei – acum ne concentrăm asupra weekend-ului!

 

« Citiți și a cincea zi a taberei: Sport și Campus BBQ