Urmăriți Tabăra Internațională New York 2016

Nu ratați jurnalul acestei tabere în străinătate și stați la curent cu desfășurarea taberei! Tabăra de limba engleză din New York are loc între 23 iulie și 7 august! Într-un campus cu 1,400 de elevi internaționali vom petrece această tabără internațională, iar Big Apple ne îmbie să-i descoperim la pas secretele!

Aug 06

Tabere Internaționale New York – Ziua 15

Ziua 15 - Goodbye New York

Ziua de sambătă a fost un cumul de sentimente - zâmbete, lacrimi, melancolie, râsete, distracție, emoții de toate felurile... Călătoria spre casă a fost ușoară iar elevii din tabăra internațională de la New York au avut ocazia să își amintească zilele trecute parcă mult prea repede...

Citeste mai mult
Aug 05

Tabără Internațională New York – Ziua 14

Ziua 14: Last day of school, last day of NYC

Vineri a fost ultima zi de școală și totodată ultima zi petrecută de elevii acestei tabere internaționale în New York. De dimineață ne-am luat micul dejun iar apoi elevii au avut seminarul cultural ce are loc în fiecare vineri. După cursuri și masa de prânz a urmat ceremonia de absolvire și o ultimă plimbare prin New York.

Citeste mai mult
Aug 04

Tabere în Străinătate New York – Ziua 13

Ziua 13 – Welcome to Brooklyn

Astăzi, elevii taberei internaționale Qdays din New York au început cursurile dimineață devreme, după ce și-au luat micul dejun desigur! După-amiază am vizitat cartierul Brooklyn, unul dintre cele mai mari cartiere ale New York-ului.

Citeste mai mult
Aug 03

Tabere în Străinătate New York – Ziua 12

Ziua 12 – În vizită la EF Academy

Miercuri a fost o zi mai relaxată în tabăra internațională de la New York – elevii s-au recuperat după plimbările de zilele trecute, au făcut ceva cumpărături, au participat la câteva sesiuni de cursuri și au vizitat liceul EF din Thornwood, în apropiere de locația acestei tabere în străinătate.

Citeste mai mult
Aug 02

Tabere în Străinătate New York – Ziua 11

Ziua 11 - Les Miz pe Broadway!

Ziua de marți ne-a oferit ocazia de a ne face noi prieteni internaționali, o experiență socio-culturală în cartierele etnice ale orașului și un super spectacol pe Broadway! Per total o zi minunată în tabăra internațională din New York.

Citeste mai mult
Aug 01

Tabere în Străinătate New York – Ziua 10

Ziua 10 – Campus Time and Shopping Time!

Dupa un weekend plin de plimbări și excursii a venit timpul să ne odihnim puțin! Ziua de astăzi a fost petrecută în mare parte în campus, iar după-amiaza am avut timp pentru o tură de cumpărături, de această dată la un alt mall din apropiere.

Citeste mai mult
Jul 31

Tabere în Străinătate New York – Ziua 9

Ziua 9 – Liberty and Wall Street

La ora 11 când ne-am îmbarcat cu întreg grupul din tabăra internațională Qdays în autobuzul școlar pus la dispoziție pentru excursia de astăzi, vremea părea că se va înrăutăți. Am avut noroc totuși și nu ne-a plouat prea tare iar ziua noastră a fost una superbă în tabăra de engleză, descoperind noi locuri frumoase prin Manhattan!

Citeste mai mult
Jul 30

Tabără în Străinătate New York – Ziua 8

Ziua 8 – Empire State Building și Muzee

Sâmbăta a fost o nouă zi frumoasă în tabăra internațională Qdays din New York! Am avut parte de o excursie excelentă prin Manhattan, în care am putut vizita atât muzee cât și diverse magazine – iar seara s-a incheiat la etajul 86 al Empire State Building!

Citeste mai mult
Jul 29

Tabără în Străinătate New York – Ziua 7

Ziua 7 – Walking the Highline

Vineri, pentru elevii din tabăra internațională de limba engleză de la New York, a fost o zi excelentă în care au avut parte de cursuri interesante sub un format nou, dar și de o plimbare (lungă) prin Manhattan. Am descoperit Washington Square Park, Flatiron Building, Highline și multe alte obiective!

Citeste mai mult
Jul 28

Tabără în Străinătate New York – Ziua 6

Ziua 6 – EF's Got Talent

Ziua de astăzi a început ca de obicei cu un mic dejun copios, s-a continuat cu lecțiile de limba engleză iar apoi elevii din tabăra internațională au ales cum vor să-și petreacă după-amiaza. Seara ne-a adus un spectacol excelent din partea elevilor la concursul de talente organizat lunar!

Citeste mai mult
Jul 27

Tabără în Străinătate New York – Ziua 5

Ziua 5: Plimbare în Westchester

Miercuri elevii din tabăra internațională de la New York au terminat cursurile la ora 17:00. Însă nu toți au avut cursuri deodată. A fost o nouă zi interesantă în campusul din New York în tabăra Qdays.

Citeste mai mult
Jul 26

Tabără în Străinătate New York – Ziua 4

Ziua 4: Shop 'til you drop!

Ziua de marți a fost una plină: cursuri, prieteni noi și o sesiune lungă de cumpărături în care elevii din tabăra de limbă engleză de la New York au descoperit unul dintre cele mai mari mall-uri din SUA.

Citeste mai mult
Jul 25

Tabără în Străinătate New York – Ziua 3

Ziua 3: A view from the Top!

Astăzi a fost o zi plină pentru elevii din tabăra internațională Qdays de la New York! De dimineață am început cu un mic dejun copios, iar apoi am avut parte de introducerea din partea școlii și testările celor ce nu au susținut examinarea înaintea venirii în tabără. Apoi ne-am aventurat în New York!

Citeste mai mult
Jul 24

Tabără în Străinătate New York – Ziua 2

Ziua 2: Incursiune în Manhattan

Ziua de duminică a fost una ce a îmbinat perfect acomodarea cu entuziasmul și uimirea :). Elevii au făcut o primă incursiune în Manhattan, ocazie cu care s-au plimbat prin Central Park și renumitul Times Square.

Citeste mai mult
Jul 23

Tabără în Străinătate New York – Ziua 1

Ziua 1: Bun venit la New York!

Ne aflăm din nou la începutul unei tabere internaționale la New York! Emoțiile părințiilor și entuziasmul elevilor fiind un lucru binecunoscut deja de liderii de grup Qdays. În dimineața zilei de sâmbătă ne-am întâlnit la aeroportul Otopeni cu toții pentru a continua o vară plină de tabere în stăinătate.

Citeste mai mult