Jurnalul de Tabără Internațională New York 2017

Nu ratați jurnalul acestei tabere în străinătate și stați la curent cu desfășurarea taberei! Tabăra de limba engleză din New York are loc între 15 iulie și 30 iulie! Într-un campus cu 1,400 de elevi internaționali vom petrece această tabără internațională, iar Big Apple ne îmbie să-i descoperim la pas secretele!

Jul 29

Tabără în Străinătate New York – Ziua 15

Ziua 15: Pe curând, New York!

După două săptămâni pline de distracție, voie bună, prieteni dragi, cursuri excelente și locuri superbe este momentul să ne luăm “la revedere” de la orașul ce nu doarme niciodată! Cu siguranță atât Qdays, cât și elevii din tabăra internațională din acest an vor reveni aici cu drag și vor purta alături de ei frumoasele amintiri făcute în această tabără.

Citeste mai mult
Jul 28

Tabără în Străinătate New York – Ziua 14

Ziua 14: Ultima zi la EF New York

Vineri a fost ultima zi de școală și totodată ultima zi petrecută de elevii acestei tabere internaționale în New York. De dimineață ne-am luat micul dejun, iar apoi elevii au avut cursuri dar și seminarul cultural ce are loc în fiecare vineri. După masa de prânz a urmat ceremonia de absolvire și o ultimă plimbare prin New York.

Citeste mai mult
Jul 27

Tabără în Străinătate New York – Ziua 13

Ziua 13: Alladin pe Broadway

Ziua de azi a fost o nouă zi liniștită în tabăra internațională din New York! Elevii au avut cursuri, și-au început bagajele, s-au relaxat la piscină și au vizionat un super spectacol pe Broadway!

Citeste mai mult
Jul 26

Tabără în Străinătate New York – Ziua 12

Ziua 12 - EF Academy și ultimele teste

Astăzi a fost o zi dedicată cursurilor și în general activităților academice! Am vizitat împreună cu elevii un campus de liceu și am descoperit modul de trai al elevilor dintr-un liceu american. Seara ne-am distrat la karaoke!

Citeste mai mult
Jul 25

Tabără în Străinătate New York – Ziua 11

Ziua 11 – Cursuri,testări și plimbare în Sleepy Hollow

Astăzi în tabăra internațională de limba engleză din New York, am avut parte de o zi de odihnă, vremea fiind încă destul de capricioasă. După cursurile din timpul zilei și după testarea de seară am ieșit la o plimbare în zonă pentru a descoperi alte parcuri frumoase și zone cu personalitate.

Citeste mai mult
Jul 24

Tabără în Străinătate New York – Ziua 10

Ziua 10 – Astăzi vorbim despre campus

După un weekend plin de plimbări și excursii a venit timpul să ne odihnim puțin! Ziua de astăzi a fost petrecută în mare parte în campus, iar seara am avut timp pentru o tură de cumpărături la mall.

Citeste mai mult
Jul 23

Tabără Internațională New York – Ziua 9

Ziua 9: O nouă plimbare - muzee și Empire State Building

Duminică a fost o nouă zi frumoasă în tabăra internațională Qdays din New York! Am avut parte de o excursie excelentă prin Manhattan, în care am putut vizita atât muzee cât și diverse magazine – iar seara s-a încheiat la etajul 86 al Empire State Building!

Citeste mai mult
Jul 22

Tabără Internațională New York – Ziua 8

Ziua 8 - Statuia Libertății, Ellis Island și Lower Manhattan

Astăzi, în tabără de limba engleză din New York a fost programată excursia la Statuia Libertății! Am vizitat apoi partea de sud din Manhattan, cu centrul financiar și ale sale turnuri de sticlă!

Citeste mai mult
Jul 21

Tabără Internațională New York – Ziua 7

Ziua 7 - Cursuri altfel și un parc altfel: Highline

Astăzi în programul academic al tuturor elevilor, a fost inclus un curs academic sub formă de seminar. Elevii au avut cursuri de la 8:30 și până la ora 16:50, așadar după masa de cină am ieșit la o plimbare de seară în Manhattan!

Citeste mai mult
Jul 20

Tabără Internațională New York – Ziua 6

Ziua 6 - Tarrytown

Joi, o parte dintre elevi au început cursurile la ora 08:30, unii dintre ei trezindu-se la timp pentru mic dejun, iar alții fugind din pat direct la cursuri - așa cum ne-au mărturisit ulterior. Cei care au început mai târziu, au profitat de ocazie pentru a dormi mai mult...

Citeste mai mult
Jul 19

Tabără Internațională New York – Ziua 5

Ziua 5 - Cursuri, Bronx Zoo și EF's Got Talent

Miercuri a fost din nou o zi cu mult soare, și a fost o zi pe care am umplut-o cu activități diverse! După micul dejun copios am vizitat Grădina Zoologică cu o parte din elevi - cei ce nu aveau ore. Colegii lor au venit aici după - amiaza. Seara n-am distrat la EF's Got Talent!.

Citeste mai mult
Jul 18

Tabără Internațională New York – Ziua 4

Ziua 4 - Prieteni noi și cumpărături!

Ziua de marți a fost una plină: cursuri, prieteni noi și o sesiune lungă de cumpărături în care elevii din tabăra de limba engleză de la New York au descoperit unul dintre cele mai mari mall-uri din SUA.

Citeste mai mult
Jul 17

Tabără Internațională New York – Ziua 3

Ziua 3 - At the Top of the Rock

Astăzi a fost o zi plină pentru elevii din tabăra internațională Qdays de la New York! De dimineață am început cu un mic dejun copios, iar apoi am avut parte de introducerea din partea școlii și testările pentru cei ce nu au susținut examinarea înaintea venirii în tabără. Apoi ne-am aventurat în New York!

Citeste mai mult
Jul 16

Tabără Internațională New York – Ziua 2

Ziua 2 - O plimbare în parc

Ce bine ne-a prins somnul de noaptea trecută! Odihniți și entuziasmați ne-am întâlnit puțin înainte de ora 10 pentru a bate în cuie planul de azi...

Citeste mai mult
Jul 15

Tabără Internațională New York – Ziua 1

Ziua 1 - New York Here We Come!

Iată-ne din nou la începutul unei tabere internaționale în SUA, la New York. Revenim în campusul EF din New York după experiența excelentă de anul trecut pentru a petrece din nou o vacanță minunată aici.

Citeste mai mult