Jurnalul de Tabără Internațională New York 2019

Continuă sezonul taberelor în străinătate organizate de către Qdays. Tabăra internațională din New York este de două și trei săptămâni. O parte din elevii din tabăra de grup vor fi la destinație din 18 august până în prima zi din septembrie în timp ce alți elevi din tabăra de grup vor rămâne la New York până pe 8 septembrie. Urmăriți jurnalul taberei internaționale de la New York și nu uitați să reveniți zilnic pentru noutăți!

Sep 06

Tabere Internaționale New York – Ziua 20

Ziua 20 - Goodbye New York!

Iată-ne și pe noi, grupul restrâns al taberei internaționale de la New York aproape de finalul șederii noastre într-una din cele mai celebre metropole ale lumii. New York ne-a fost "acasă" pentru trei săptămâni iar azi, după ceremonia de absolvire, am făcut o nouă plimbare prin Manhattan pentru a ne minuna o ultimă dată de forfota orașului.

Citeste mai mult
Sep 05

Tabere Internaționale New York – Ziua 19

Ziua 19 - O zi de școală, vremuri demult apuse și talent

Astăzi a fost o nouă zi foarte interesantă în tabăra internațională de limba engleză din New York, SUA. Cei mai mulți dintre elevi au terminat cursurile înainte de prânz, așa încât le-am recomandat o nouă excursie foarte interesantă - la reședința Rockefeller - Kykuit. Seara ne-am delectat la concursul de talente organizat de către școală, iar mai apoi ne-am distrat în sala comună.

Citeste mai mult
Sep 04

Tabără în Străinătate New York – Ziua 18

Ziua 18 - Cursuri, teste și puțin baschet

Azi a fost o zi plină de cursuri pentru cei mai mulți dintre elevi, fiind o zi în care s-au recuparat lecțiile pierdute odată cu sărbătoarea națională de luni. Tot astăzi a fost și ziua în care aceștia și-au susținut examenele finale, fie la cursuri, fie după terminarea lecțiilor într-unul dintre laboratoarele de calculatoare ale școlii.

Citeste mai mult
Sep 03

Tabără în Străinătate New York – Ziua 17

Ziua 17 - Despre Hollywood in New York

Marți în tabăra internațională din New York a fost din nou o zi de odihnă pentru elevii care au ales să rămână trei săptămâni aici. După ultimele 4 zile în care grupul de tabără a fost foarte activ, se cerea o zi liniștită - una în care să se poată concentra pe școală, proiecte, odihnă și relaxare.

Citeste mai mult
Sep 02

Tabără în Străinătate New York – Ziua 16

Ziua 16 - Carnaval în Brooklyn

Astăzi a fost o zi de sărbătoare națională în SUA, ceea ce înseamnă că cele mai multe companii, dar și instituțiile statului au oferit o zi liberă angajaților pentru a sărbători Ziua Muncii (Labour Day)! Nici școala nu a ținut azi cursuri, iar noi ne-am bucurat de o dimineață lungă și de câteva ore printre localnici.

Citeste mai mult
Sep 01

Tabără Internațională New York – Ziua 15

Ziua 15 - Universități de Top!

A doua zi la Boston a fost una dedicată descoperirilor academice și a secretelor orașului. După amiaza am încheiat-o într-un mall din oraș, iar cina am luat-o în campus!

Citeste mai mult
Aug 31

Tabără Internațională New York – Ziua 14

Ziua 14 - La pas prin Boston

În timp ce o parte dintre elevii din tabăra internațională de la New York se pregăteau să plece spre casă, restul grupului și-a început excursia la Boston, capitala academică a Statelor Unite ale Americii.

Citeste mai mult
Aug 30

Tabără Internațională New York – Ziua 13

Ziua 13 - Picnic în parc!

Vineri a fost ultima zi de școală pentru cei mai mulți dintre elevii acestei tabere și totodată ultima zi petrecută de aceștia în Manhattan. De dimineață ne-am luat micul dejun, elevii au avut cursuri, apoi ceremonia de absolvire și o nouă plimbare în Manhattan, ultima pentru grupul de două săptămâni.

Citeste mai mult
Aug 29

Tabere în Străinătate New York – Ziua 12

Ziua 12 - Manhattan de sus!

O nouă zi plină la New York ce s-a încheiat cu vizitarea uneia dintre cele mai faimoase clădiri din lume: Empire State Building! Citiți în continuare pentru a vedea cum au petrecut întreaga zi elevii din tabăra internațională de la New York.

Citeste mai mult
Aug 28

Tabere în Străinătate New York – Ziua 11

Ziua 11 – Broadway!

Astăzi am avut parte de o nouă zi foarte interesantă în tabără, cu lecții de engleză captivante, timp de odihnă și o seară de neuitat pe Broadway, în ciuda vremii care pare că nu a ținut cu noi azi!

Citeste mai mult
Aug 26

Tabere Internaționale New York – Ziua 9

Ziua 9 - O nouă săptămână!

După un weekend plin de plimbări și excursii a venit timpul să ne odihnim puțin! Ziua de astăzi a fost petrecută în mare parte în campus, elevii din tabără participând la lecții, activități sportive iar o parte din ei petrecându-și după-amiaza la mall.

Citeste mai mult
Aug 27

Tabere în Străinătate New York – Ziua 10

Ziua 10 - Shop 'til you drop...

După ziua de ieri când o parte dintre elevi au fost la mall, a venit rândul celorlalți elevi din tabără să experimenteze Palisades Shopping Center și spre încântarea lor au găsit cele mai multe dintre lucrurile pe care și le doreau.

Citeste mai mult
Aug 25

Tabere Internaționale New York – Ziua 8

Ziua 8 - O zi în parc și la muzee

Duminică a fost o zi pentru cultură, pentru spații verzi, relaxante și puțin shopping pe final. Am avut din nou parte de o zi lunga dar foarte frumoasă în tabăra din New York!

Citeste mai mult
Aug 24

Tabere Internaționale New York – Ziua 7

Ziua 7 – Statuia Libertății și Lower Manhattan

Wow, ce zi impresionantă! Obiective faimoase, locuri noi și un itinerariu excelent în această zi de sâmbătă, în care am reușit să vedem tot ceea ce ne-am propus fiind totodată plini de bună-dispoziție și energie!

Citeste mai mult
Aug 23

Tabără în Străinătate New York – Ziua 6

Ziua 6 - Times Square

De dimineață aveam cu toții impresia ca va fi o zi rece și ploioasă - în schimb a fost ideală. Elevii au avut timp să recupereze somnul, să încerce restaurantul a-la-carte din campus și apoi să descopere una din cele mai faimoase atracții ale New York-ului!

Citeste mai mult
Aug 22

Tabără în Străinătate New York – Ziua 5

Ziua 5 - Campus și Sleepy Hollow

Astăzi în tabără a fost o zi pentru odihnă binemeritată după zilele lungi din această săptămână, dar nu ne-am putut abține să nu facem o plimbare în istoricul Sleepy Hollow seara. În timpul zilei, elevii din tabără au participat la cursuri, s-au relaxat alături de prietenii lor și s-au bucurat de facilitățile din campus.

Citeste mai mult
Aug 21

Tabără în Străinătate New York – Ziua 4

Ziua 4 – Bronx Zoo, Washington Sq. Park și Highline

Ce zi plină a fost azi, dar ce zi frumoasă! De dimineață, după micul dejun ne-am împărțit în două grupuri pentru a vizita grădina zoologică. Mai apoi, după ce toti elevii au terminat cursurile și cina, ne-am îndreptat spre Manhattan pentru o nouă vizită excelentă!

Citeste mai mult
Aug 20

Tabără Internațională New York – Ziua 3

Ziua 3 – Cursuri, prieteni noi și Tarrytown

Ziua de marți a fost una plină: cursuri, prieteni noi și o plimbare plăcută în care elevii din tabăra de limba engleză de la New York au descoperit unul dintre cele mai frumoase locuri din Tarrytown – portul și faleza la apus.

Citeste mai mult
Aug 19

Tabără Internațională New York – Ziua 2

Ziua 2 - Hello Manhattan!

Astăzi a fost o zi plină pentru elevii din tabăra internațională Qdays de la New York! De dimineață am început cu un mic dejun copios, iar apoi am avut parte de introducerea din partea școlii și testările abilităților conversaționale. Apoi ne-am aventurat în New York!

Citeste mai mult
Aug 18

Tabără Internațională New York – Ziua 1

Ziua 1 - New York here we come!

Iată-ne la începutul unei noi tabere internaționale de limba engleză – la începutul unei noi aventuri pentru elevii din grupul de tabără Qdays. Se spune că cine se trezește de dimineață departe ajunge! La propriu de data aceasta, adolescenții din tabăra Qdays au fost mai matinali decât de obicei și, la ora 4 au sosit la aeroportul Henri Coandă. Aici, după îndeplinirea tuturor formalităților și un scurt instructaj menit să îi ajute să se acomodeze mai ușor cu zborul și tabără, ne-am început călătoria spre America.

Citeste mai mult