Jurnalul de Tabără Internațională New York 2022

Nu ratați jurnalul acestei tabere în străinătate și stați la curent cu întregul program de desfășurare! Tabăra de limba engleză din New York are loc în perioada 14 august – 03 septembrie 2022! Campusul imens, cu peste 1,400 de elevi internaționali va fi spațiul principal de desfășurare al acestei tabere, iar Big Apple ne așteaptă să-i descoperim la pas secretele!

Sep 03

Tabăra Engleză New York – Ziua 21

Ziua 21 – Călătorim spre casă

Iată că se încheie șederea noastră în tabără de limba engleză de trei săptămâni în New York și astăzi pornim la drum spre casă.

Citeste mai mult
Sep 02

Tabăra Engleză New York – Ziua 20

Ziua 20 – Prezentarea campusului și cumpărături la Woodbury Commons

Vineri elevii au participat la ultimele cursuri de limba engleză din această tabără, iar după-amiaza au petrecut-o la cumpărături. Seara am început-o împachetând și am încheiat-o în zonele comune ale campusului, socializând cu ceilalți elevi internaționali.

Citeste mai mult
Sep 01

Tabăra Engleză New York – Ziua 19

Ziua 19 - Cursuri, ceremonia de absolvire și activități în campus

Ziua de joi a fost emoționantă în tabăra din New York: după cursurile de dimineață și masa de prânz, am avut ceremonia de absolvire, iar seara am participat la activități atât competitive, cât și de întărire a relațiilor între membri grupului.

Citeste mai mult
Aug 31

Tabăra Engleză New York – Ziua 18

Ziua 18 - Cursuri, Madame Tussauds și Little Island

După cursurile de engleză de miercuri am făcut o ultimă incursiune în Manhattan, obiectivele pe care le-am bifat fiind Madame Tussauds, Hard Rock Cafe New York și Little Island.

Citeste mai mult
Aug 30

Tabăra Engleză New York – Ziua 17

Ziua 17 - Testul de absolvire, cursuri şi activități în campus

Marți a fost ziua în care elevii au trebuit să susțină testul de absolvire. Au urmat apoi cursurile de limba engleză și o sumedenie de activități în campus.

Citeste mai mult
Aug 29

Tabăra Engleză New York – Ziua 16

Ziua 16 – Cursuri, the Met și activități sportive

A început o nouă săptămână de cursuri de limba engleză în tabăra de trei săptămâni din New York, combinate cu vizite, prieteni noi și activități interesante!

Citeste mai mult
Aug 28

Tabăra Engleză New York – Ziua 15

Ziua 15 – A doua zi în Washington

Am petrecut a doua zi în Washington vizitând Arlington National Cemetery și United States Marine Corps War Memorial, încheind excursia cu o vizită la mall.

Citeste mai mult
Aug 27

Tabăra Engleză New York – Ziua 14

Ziua 14 – Excursie în Washington D.C.

În timp ce o parte a grupului își încheie tabăra după două săptămâni petrecute în New York, o altă parte a grupului își continuă experiența cu o excursie de weekend în Washington D.C.!

Citeste mai mult
Aug 26

Tabăra Engleză New York – Ziua 13

Ziua 13 – Cursuri, absolvire, Empire State Building & Bryant Park

Vineri a fost ultima zi de școală pentru elevii grupului de 2 săptămâni și totodată ultima zi petrecută de întreg grupul împreună în tabăra internațională din New York.De dimineață unii dintre elevi au mers la micul dejun, în timp ce alții au preferat să ajungă direct la cursurile de limba engleză. După masa de prânz a urmat ceremonia de absolvire și încă o plimbare mult așteptată prin Manhattan, unde am vizitat Empire State Building și Bryant Park.

Citeste mai mult
Aug 25

Tabăra Engleză New York – Ziua 12

Ziua 12 - Shopping, cursuri, pizza și petrecere

Joi dimineață, o parte dintre elevii care își încheie șederea în New York la finalul acestei săptămâni au făcut o incursiune la Woodbury Commons Premium Outlets. Elevii care au rămas în campus au preferat sa doarmă puțin mai mult sau să lucreze la proiectele pentru cursuri. Seara, distracția a fost în toi la pizza social și la petrecerea Glow in the Dark.

Citeste mai mult
Aug 24

Tabăra Engleză New York – Ziua 11

Ziua 11 - EF Academy, ultimele teste și karaoke

Astăzi a fost o zi dedicată cursurilor și în general activităților academice! Am vizitat împreună cu elevii un campus de liceu și am descoperit modul de trai al elevilor dintr-un liceu american. Seara, unii dintre noi am mers să admirăm apusul lângă râul Hudson, iar apoi ne-am distrat la karaoke!

Citeste mai mult
Aug 23

Tabăra Engleză New York – Ziua 10

Ziua 10 – O zi liniștită în campus

Marți a fost o zi cu de toate în tabăra din New York: elevii s-au putut odihni până mai târziu, unii și-au spălat hainele sau și-au schimbat așternuturile și prosoapele, după-amiază au participat la cursurile de limba engleză, unii dintre ei au dat testul de absolvire, iar seara au încheiat-o socializând la diversele activități organizate de școală.

Citeste mai mult
Aug 22

Tabăra Engleză New York – Ziua 9

Ziua 9 – Cursuri și cumpărături la mall

Ziua de luni a fost o zi cu de toate: cursuri, prieteni și colegi noi, activități în campus și o sesiune lungă de cumpărături în care elevii din tabăra de limba engleză de la New York au descoperit unul dintre cele mai mari mall-uri din SUA.

Citeste mai mult
Aug 21

Tabăra Engleză New York – Ziua 8

Ziua 8 – Plimbare în Central Park și High Line

Am încheiat o săptămână frumoasă în tabăra internațională din New York, cum altfel decât cu o nouă vizită în Manhattan! Așadar, elevii au avut parte de o plimbare prin Central Park, după care au explorat High Line, turul continuând prin Greenwich Village până în Washington Square Park. Nu am ratat desigur o oprire pentru poze la Friends Apartment Building.

Citeste mai mult
Aug 20

Tabăra Engleză New York – Ziua 7

Ziua 7 – Statuia Libertății, Ellis Island și Lower Manhattan

Astăzi, în tabără de limba engleză din New York a fost programată excursia la Statuia Libertății! Elevii au vizitat de asemenea Ellis Island, dar și unele dintre obiectivele principale din Lower Manhattan.

Citeste mai mult
Aug 19

Tabăra Engleză New York – Ziua 6

Ziua 6 – Cursuri, aniversare și muzee

Vineri, programul din tabără a cuprins lecții interesante de engleză, o aniversare, dar și o nouă incursiune în Manhattan, pentru a vizita renumitele muzee: MoMA & American Museum of Natural History.

Citeste mai mult
Aug 18

Tabăra Engleză New York – Ziua 5

Ziua 5 - Alladin pe Broadway!

Ziua de azi a fost o zi memorabilă în tabăra internațională din New York! Elevii au avut o dimineață relaxantă în campus, unii și-au spălat haine sau au făcut o vizită în oraș, iar după amiază au participat la cursuri și au vizionat un super spectacol pe Broadway!

Citeste mai mult
Aug 17

Tabăra Engleză New York – Ziua 4

Ziua 4 - Cursuri și vizită la Bronx Zoo

Miercuri o fost o zi plină din nou în tabăra din New York! După mic dejun, elevii au participat la cursurile de limba engleză, apoi au mers în vizită la Grădina Zoologică din Bronx, seara încheindu-se în campus cu un meci de fotbal sau o sesiune de yoga!

Citeste mai mult
Aug 16

Tabăra Engleză New York – Ziua 3

Ziua 3 – Sleepy Hollow, primele cursuri și activități

Astăzi, elevii s-au odihnit până mai târziu sau au făcut o plimbare în istoricul Sleepy Hollow. După-amiază au avut primele cursuri de limba engleză, iar seara au încheiat-o în campus, socializând sau participând la diferitele activități organizate de școală, alături de alți elevi internaționali.

Citeste mai mult
Aug 15

Tabăra Engleză New York – Ziua 2

Ziua 2 – Prezentarea de bun venit și prima incursiune în Manhattan

Astăzi a fost o zi plină pentru elevii din tabăra internațională în New York! De dimineață am început cu un mic dejun copios, iar apoi am avut parte de introducerea din partea școlii și testările pentru cei ce nu au susținut examinarea orală înaintea venirii în tabără. Apoi ne-am aventurat în Manhattan!

Citeste mai mult
Aug 14

Tabăra Engleză New York – Ziua 1

Ziua 1 – New York, here we come!

Ne aflăm din nou la începutul unei tabere internaționale de limba engleză la New York! Emoțiile părințiilor și entuziasmul elevilor este un lucru binecunoscut deja de liderii de grup Qdays. În dimineața zilei de duminică ne-am întâlnit la aeroportul Otopeni cu toții pentru a continua o vară plină de tabere în stăinătate.

Citeste mai mult