Jurnalul de Tabără Internațională New York 2023

Nu ratați jurnalul acestei tabere în străinătate și stați la curent cu întregul program de desfășurare! Tabăra de limba engleză din New York are loc în perioada 13 august – 02 septembrie 2023! Campusul imens, cu peste 1,400 de elevi internaționali va fi spațiul principal de desfășurare al acestei tabere, iar Big Apple ne așteaptă să-i descoperim la pas secretele!

Sep 02

Tabără Engleză New York – Ziua 21

Ziua 21 - Final de tabără

Iată-ne acasă după 3 săptămâni de distracție, prieteni noi, cursuri interesante, locuri minunate și amintiri pe care le vom prețui ani buni de acum înainte! Cum a decurs călătoria și impresiile elevilor? În ultima filă de jurnal...

Citeste mai mult
Sep 01

Tabără Engleză New York – Ziua 20

Ziua 20 - Absolvire și ultimele obiective!

Ultima zi în New York - una plină de experiențe frumoase și momente emoționante, cu plimbări lungi și relaxante, la pas prin Manhattanul pe care deja mulți dintre elevii din tabără au ajuns să-l învețe!

Citeste mai mult
Aug 31

Tabără Engleză New York – Ziua 19

Ziua 19 - Activități de grup și impresii din tabără

O zi nouă, spre finalul acestei tabere în New York! O zi mai liniștită în care ne-am concentrat la noi, la legăturile făcute până acum și desigur, pe care le vom păstra aproape de inimile noastre în continuare. După lecțiile de astăzi, elevii din tabără s-au distrat împreună, iar seara au încheiat-o pregătind plecarea sau participând la activități sportive.

Citeste mai mult
Aug 30

Tabără Engleză New York – Ziua 18

Ziua 18 - Dans și priveliști de vis!

Ce zi lungă, dar și frumoasă! Elevii din tabără și-au început ziua cu lecții încă de la 8:20, iar după prânz am pornit în excursia prin New York și pe la locurile celebre ale orașului pentru un dans de tip Flashmob! Am încheiat seara cu unele obiective cerute de către elevi :).

Citeste mai mult
Aug 29

Tabără Engleză New York – Ziua 17

Ziua 17 - Pregătiri în campus, pizza social și sport

Marți a fost o zi de pauză în tabăra internațională de engleză din New York, un respiro după zilele pline pe care le-am avut începând de vineri! Cred ca a fost unul necesar, fiindcă elevii din tabără păreau că au nevoie de puțină energie :)

Citeste mai mult
Aug 28

Tabără Engleză New York – Ziua 16

Ziua 16 - East & West Village, Washington Square Park și Flatiron

O nouă zi, o nouă săptămână, o nouă aventură în New York. Trebuia să bifăm alte câteva obiective interesante, așa încât după lecții ne-am petrecut după-amiaza și seara din nou în Manhattan, de aceasta dată fără o țintă anume ci având scopul de a observa diferențele culturale dintre anumite zone, oamenii și pulsul orașului.

Citeste mai mult
Aug 27

Tabără Engleză New York – Ziua 15

Ziua 15 - Universități de top și o plimbare pe malul râului

La 8:30 eram cu toții în autocar, pregătiți să continuăm descoperirea orașului Boston. Urma să vizităm două dintre cele mai faimoase universități din lume, o nouă zonă drăguță din oraș iar apoi.. drumul înapoi spre campus!

Citeste mai mult
Aug 26

Tabără Engleză New York – Ziua 14

Ziua 14 – La pas prin Boston

Astăzi în tabăra de engleză am descoperit minunatul oraș Boston - sau Wicked Boston. Am făcut un tur al zonei istorice, am vizitat o navă de război, ne-am perindat pe straduțele frumoase, am luat cina în oraș și desigur, ne-am distrat copios!

Citeste mai mult
Aug 25

Tabără Engleză New York – Ziua 13

Ziua 13 - O zi cu lecții și muzee

Ce noroc ne-a purtat ziua a 13-a! Ne-am trezit pe ploaie și prognoză de furtună și, chiar dacă aseară elevii erau hotărâți să plecăm spre Manhattan indiferent de vreme, eram foarte aproape să anulez excursia de astăzi fiindcă aveam să descoperim Central Park. Nu numai că ploaia ne-a ocolit, dar am văzut și soarele, iar vizitele noastre au fost excelente!

Citeste mai mult
Aug 24

Tabără Engleză New York – Ziua 12

Ziua 12 - O zi în campus!

Ziua noastră de odihnă s-a potrivit cu vremea foarte ploiasă de azi. Așadar, ziua de joi a fost petrecută în campus - ne-am odihnit, cursurile începând după amiază, ne-am spălat hainele și ne-am gospodărit, iar seara am petrecut-o la un festival mutat înăuntru, în sala de sport, tot din motive de ploaie.

Citeste mai mult
Aug 23

Tabără New York – Ziua 11

Ziua 11 - Food Fest, MoMA & Alladin

O zi foarte plină astăzi în tabăra din New York! Cursuri, cursuri și iar cursuri încă de dimineață, un festival culinar american la prânz, cel mai faimos muzeu de artă modernă din lume și desigur, o seară pe Broadway! Elevi osteniți dar foarte încântați la finalul unei zile cu adevărat memorabile!

Citeste mai mult
Aug 22

Tabără Engleză New York – Ziua 10

Ziua 10 – Go Yankees!

Marți a fost ziua dedicată unei noi experiențe tipic americane – un meci de baseball pe stadionul Yankees! Sigur, până la ora meciului, ne-am organizat în campus așa cum facem în fiecare zi. Dimineața am mers la micul dejun – unii dintre noi, apoi începând cu 9:30 elevii au avut lecții de interes special iar după amiază cu toții au mers la cursuri. La prânz ne-am bucurat de Taco Tuesday - zi de tacos în campus!

Citeste mai mult
Aug 21

Tabără Engleză New York – Ziua 9

Ziua 9 - O nouă săptămână

Luni în campus a fost din nou o zi călduroasă de vară împărțită între cursuri și o ultimă incursiune de cumpărături, așa încât să ne asigurăm că toată lumea a încheiat acest capitol. Elevii au fost încă împărțiți între cursuri dimineața ori după amiaza așa încât programul ni l-am construit în funcție de orarul academic.

Citeste mai mult
Aug 20

Tabără Engleză New York – Ziua 8

Ziua 8 - Liberty Enlightning the World și Lower Manhattan

La capătul săptămânii am avut ocazia să facem o nouă plimbare lungă și frumoasă prin Manhattan, de această dată printr-o nouă zonă a orașului - am vizitat Statuia Libertății, am învățat despre imigrație, am văzut centrul financiar, Memorialul 9/11 și Brooklyn Bridge.

Citeste mai mult
Aug 19

Tabără Engleză New York – Ziua 7

Ziua 7 - Shopping la Woodbury Commons și Ultimate Frisbee

Ziua de sâmbătă a fost dedicată unei sesiuni de shopping la Woodbury Commons Premium Outlets iar plecarea a fost programată la ora 12. Nu am îndrăznit să le spun participanților la tabără ”Bună dimineața!” înainte de ora 11. Am avut o presimțire că au preferat să doarmă mai mult și să se relaxeze în această dimineață.

Citeste mai mult
Aug 18

Tabără Engleză New York – Ziua 6

Ziua 6 - Little Island, Highline & Madison Sq Garden

Iată-ne la finalul primei săptămâni de cursuri și putem spune că suntem întru totul acomodați cu campusul și ritmul său. Ne-am făcut prieteni, am întâlnit oameni interesanți, am luat puțin contactul cu orașul agitat iar azi a fost momentul să ajungem într-unul din primele locuri ale localnicilor: Little Island și Highline!

Citeste mai mult
Aug 17

Tabără Engleză New York – Ziua 5

Ziua 5 - Tarrytown, Sleepy Hollow, jocuri de grup și petrecere

Joi, cerul era din nou acoperit cu nori groși încă de dimineață, iar elevii din tabără aveau sa aibă cursuri din nou pe tot parcursul zilei. Le-am propus pentru prima parte a zilei o nouă plimbare opțională prin Sleepy Hollow iar ziua s-a animat pe măsură ce a trecut!

Citeste mai mult
Aug 16

Tabără Engleză New York – Ziua 4

Ziua 4: Sediul ONU, cel mai mare magazin și Times Sq noaptea

În tabăra de limbă engleză din New York, ziua a patra a fost una din nou interesantă, împărțită între cursuri captivante de limbă engleză, prieteni noi în grupele de studiu și o incursiune nocturnă în Manhattan.

Citeste mai mult
Aug 15

Tabără Engleză New York – Ziua 3

Ziua 3 - Vreme capricioasă = zi de tabără în Tarrytown

Astăzi vremea nu a ținut cu noi - ne-am trezit cu o ploaie mocănească ce a ținut până după-amiaza dar ne-a dat ocazia să ne acomodăm puțin cu fusul orar, să ne odihnim după ziua de ieri și să ne distrăm la activități sportive și explorând puțin zona Tarrytown.

Citeste mai mult
Aug 14

Tabără Engleză New York – Ziua 2

Ziua 2 - Bun venit în Mahattan!

Astăzi a fost o zi plină pentru elevii din tabăra internațională Qdays de la New York! De dimineață am început cu un mic dejun copios, iar apoi am avut parte de introducerea din partea școlii și testările abilităților conversaționale. Ziua a continuat după masa de prânz cu o primă ieșire în Manhattan!!

Citeste mai mult
Aug 13

Tabără Engleză New York – Ziua 1

Ziua 1 – Început de tabără, din nou în Big Apple

Un nou grup de elevi din întreaga țară s-a reunit astăzi la aeroportul Otopeni pentru a-și începe tabăra din New York. Somnoroși, emoționați dar cu siguranță entuziasmați am parcurs astăzi lungul drum până în această metropolă impresionantă a Americii!

Citeste mai mult