Jurnalul de Tabără Internațională New York iarna 2022

Nu ratați jurnalul acestei tabere în străinătate și stați la curent cu întregul program de desfășurare! Tabăra de limba engleză din New York are loc în perioada 25 decembrie 2022 – 08 ianuarie 2023. Campusul imens, cu peste 1,400 de elevi internaționali va fi spațiul principal de desfășurare al acestei tabere, iar Big Apple ne așteaptă să-i descoperim la pas secretele!

Jan 07

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 14

Ziua 14 – Goodbye, New York City!

Ultimele momente petrecute în campusul de la școala EF New York au sosit. Iată-ne și pe noi, grupul restrâns al taberei internaționale de iarnă ajunși la finalul șederii într-una din cele mai cunoscute metropole ale lumii. New York ne-a fost “acasă” pentru două săptămâni, iar azi am pornit la drum înapoi spre România.

Citeste mai mult
Jan 06

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 13

Ziua 13 – Cursuri, absolvire și Empire State Building

Iată că s-a terminat și ultima zi petrecută în New York pentru elevii din tabără! Am ajuns la ultimul obiectiv propus – Empire State Building, iar după cursuri am avut parte și de o ceremonie de absolvire drăguță organizată de școală!

Citeste mai mult
Jan 05

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 12

Ziua 12 – Cursuri captivante și ultima sesiune de cumpărături

Joi a fost o nouă zi plină cu lecții de limba engleză pentru elevii din tabăra în New York. După terminarea acestora, am profitat de câteva ore libere pentru a face ultimele cumpărături la Palisades Mall, iar mai apoi unii dintre elevi au mers la o sesiune relaxantă de yoga.

Citeste mai mult
Jan 04

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 11

Ziua 11 – Alladin pe Broadway!

Ziua de azi a fost o nouă zi intersantă în tabăra internațională din New York! Elevii au avut o zi plină de cursuri, au susținut testul de absolvire, iar seara am vizionat împreună un super spectacol pe Broadway!

Citeste mai mult
Jan 03

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 10

Ziua 10 – O zi liniștită în campus

După un weekend plin de plimbări și excursii a venit timpul pentru cursurile de limba engleză, dar și pentru puțină odihnă! Ziua de astăzi a fost petrecută în campus de majoritatea elevilor, și din cauza prognozei meteo care se anunța destul de capricioasă. După-amiază am făcut și o scurtă vizită la Universitatea Columbia, iar seara am petrecut-o participând la diferitele activități organizate de către școală, alături de alți colegi internaționali.

Citeste mai mult
Jan 02

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 9

Ziua 9 – La pas prin Lower Manhattan

Wow, ce zi plină! Obiective faimoase, locuri noi și un itinerariu excelent prin Lower Manhattan, din care am reușit să vedem aproape tot ceea ce ne-am propus bucurându-ne de vremea bună și o plimbare pe măsura așteptărilor!

Citeste mai mult
Jan 01

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 8

Ziua 8 – St. Patrick's Cathedral, MoMA și cina în Bryant Park

Un început de an foarte frumos astăzi în tabăra din New York: Am vizitat unul dintre cele mai apreciate și faimoase muzee din lume, MoMA – Museum of Modern Art din Manhattan, am văzut Catedrala St. Patrick’s, am vizitat librăria Barnes & Nobles și am mâncat cina în Bryant Park!

Citeste mai mult
Dec 31

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 7

Ziua 7 – Statuia Libertății, Ellis Island și Anul Nou în Manhattan

Astăzi, în tabără de limba engleză din New York a fost programată excursia la Statuia Libertății și Ellis Island, iar seara am încheiat-o sărbătorind Noul An în centrul Manhattanului.

Citeste mai mult
Dec 30

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 6

Ziua 6 – Plimbare în Central Park și vizită la Muzeul American de Științe ale Naturii

Deoarece ziua de vineri a fost o zi liberă pentru elevi, iar soarele nu s-a sfiit să ridice puțin temperatura (aproximativ 15 grade C), ne-am organizat pentru o plimbare plăcută prin Central Park și o vizită la muzeu, încheind seara în campus cu o sesiune distractivă de karaoke.

Citeste mai mult
Dec 29

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 5

Ziua 5 – Cursuri și cumpărături la Woodbury Common Outlets

Joi elevii și-au petrecut ziua în campus până la ora 15, participând la cursuri interesante de limba engleză, după care au vizitat Woodbury Commons Outlets pentru o sesiune mult-așteptată de cumpărături.

Citeste mai mult
Dec 28

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 4

Ziua 4 – Plimbare în Sleepy Hollow și primele cursuri

Astăzi a fost o zi puțin mai relaxantă în tabăra din New York. După plimbările din primele zile și oboseala de pe drum, elevii au avut nevoie și de puțin timp de respiro. Așadar timpul a fost împărțit între participarea la primele cursuri și o plimbare plăcută în Sleepy Hollow, seara fiind încheiată de elevi cu o sesiune de exerciții la sala de fitness sau relaxându-se în camere.

Citeste mai mult
Dec 27

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 3

Ziua 3 – Teste de comunicare, sesiuni orientative și Top of the Rock

Astăzi a fost din nou o zi cu multe activități pentru elevii din tabăra internațională în New York! Încă de dimineață, la ora 8:00 am început cu un mic dejun copios, iar apoi am avut parte de introducerea din partea școlii și testările pentru cei ce nu au susținut examinarea orală înaintea venirii în tabără. Apoi ne-am aventurat în Manhattan!

Citeste mai mult
Dec 26

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 2

Ziua 2 – Hello and Merry Christmas, New York!

A doua zi de tabără a fost una destul de plină pentru elevi! Aceștia au explorat puțin Tarrytown, pentru ca mai apoi să descopere o mică parte din Manhattan, seara încheindu-se în camere pentru odihnă sau la Rita Hall pentru ciocolată caldă și socializare.

Citeste mai mult
Dec 25

Tabăra Engleză New York iarna – Ziua 1

Ziua 1 – Welcome to New York!

Iată-ne la începutul primei tabere internaționale de iarnă în New York – o destinație inedită pe care cu toții suntem entuziasmați să o descoperim și pe parcursul anotimpului rece, când orașul îmbracă haine de sărbătoare!

Citeste mai mult