Noutăți din tabăra internațională Qdays Oxford 2014

Urmăriți jurnalul taberei internaționale de limba engleză organizată de Qdays în Anglia, ce se desfășoară între 13 iulie si 27 iulie în excelentul campus EF Oxford! Nu uitați să vizitați această pagină în fiecare zi pentru a sta la curent cu experiența grupului din această tabără în Anglia!

Jul 27

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 15

Întoarcerea în țară

În ultima zi a taberei, aproape toți copiii s-au trezit de dimineață pentru a prinde micul dejun în cantina școlii. Apoi s-au întors în camere pentru a termina de împachetat bagajele, iar în jurul orei 10 toți au returnat cheile de la camere la recepție.

Citeste mai mult
Jul 26

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 14

Plimbare în Londra

Această ultimă zi a taberei internaționale de limba engleză am decis să o petrecem la Londra, pentru a explora o altă parte a impresionantei metropole.

Citeste mai mult
Jul 25

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 13

Am absolvit cursurile!

Azi a fost ultima zi în care copii au avut ore... zi cu emoții, zâmbete, îmbrățișări și lacrimi... Așa cum v-am mai spus, copiii nu vor să se întoarcă acasă încă, ar mai rămâne cu prietenii lor dacă acest lucru ar fi posibil. Înseamnă că într-adevăr au avut parte de o experiență frumoasă!

Citeste mai mult
Jul 24

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 12

Testare, Punting, Dragoni și Disco Skate

Ziua de joi a început pentru elevi încă de dimineața, cu mic dejun și cursuri, iar la ora 13:15 s-au reunit pentru a susține testul final, un indicativ foarte bun al nivelului lor de cunoștințe după cele două săptămâni de practică a limbii engleze.

Citeste mai mult
Jul 23

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 11

Explorăm Oxfordul cu autobuzul descoperit!

Cea de-a unsprezecea zi, pentru majoritatea eleviilor a început la ora 11, pentru restul mai puțin norocoși la ora 8.45 când au început cursurile.

Citeste mai mult
Jul 22

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 10

Salutări din însoritul Oxford!

Pentru toți copiii, ziua a zecea a început de dimineață. La 8.45 au început cursurile ce au ținut până la ora 15.25, desigur cu unele pauze între lecții. A fost o zi plină, motiv pentru care am propus o activitate lejeră pentru după-amiază.

Citeste mai mult
Jul 21

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 9

Christ Church, Bodleian, Carfax și Petrecere!

Cea de-a noua zi a taberei de la Oxford a constituit totodată un nou început de săptămână! Pentru mulți dintre elevi, cursurile au început destul de târziu, așadar nu au dorit să-și înceapă ziua prea repede.

Citeste mai mult
Jul 20

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 8

Istorie la Stonehenge și Bath!

Iată că am încheiat prima săptămână din campusul taberei internaționale Qdays de la Oxford. Pentru această zi am avut pregătite excursiile la Stonehenge și Bath, așadar a trebuit din nou să fim matinali.

Citeste mai mult
Jul 19

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 7

Plimbare la Londra!

Ziua a șaptea a început pentru copii foarte dimineață, la ora 7: 45 reunindu-ne cu staff-ul EF și cu ceilalți elevi la locul de întâlnire din capătul aleii Pullens Lane (unde se află școala) pentru a lua autobuzul spre Londra.

Citeste mai mult
Jul 18

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 6

Un alt fel de volei!

Vineri, elevii din tabăra internațională Qdays de la Oxford au început cursurile aproape de ora prânzului. Aceștia au avut parte de o binemeritată dimineață prelungită, în care grupul s-a odihnit și și-a regenerat energia de care până acum a dat dovadă.

Citeste mai mult
Jul 17

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 5

În vizită la Ashmolean

În ziua a cincea a taberei internaționale de limbă engleză de la Oxford, elevii au avut parte de mai multe momente de relaxare, bineînțeles după ce și-au încheiat cursurile cu care putem spune că s-au acomodat foarte bine.

Citeste mai mult
Jul 16

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 4

Școală, Bingo și noi prieteni!

Dimineața a început destul de târziu pentru majoritatea elevilor, având cursuri de abia la ora 11. O pauză bine venită după atât de multe activități în cursul zilei de ieri.

Citeste mai mult
Jul 15

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 3

Am început școala!

Dimineața, puțin adormiți după micul dejun servit afară în curte, dar și puțin emoționați, fiecare s-a îndreptat curios spre primul curs de limba engleză, care a început la ora 8:45. Elevii aveau să afle cum sunt profesorii și cum sunt organizate cursurile la care vor participa în cele două săptămâni.

Citeste mai mult
Jul 14

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 2

Noi experiențe în tabără la Oxford - Prima dimineață petrecută în campusul din Oxford a început cu micul dejun servit în aer liber la ora 8, apoi cu puțină relaxare în curtea interioară a școlii. Avea să fie o zi lungă!

Citeste mai mult
Jul 13

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 1

Welcome to Oxford!

Experiența noastră la Oxford a început în București, pe aeroport unde ne-am reunit - unii cu mai multe emoții, alții cu mai puține dar cu toții entuziasmați și nerăbdători să începem această experiență pe care o așteptăm de mult!

Citeste mai mult