Jurnal Oxford 2014 – Ziua 1

Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27

Welcome to Oxford!

Experiența noastră la tabăra din Oxford a început în București, pe aeroport unde ne-am reunit – unii cu mai multe emoții, alții cu mai puține dar cu toții entuziasmați și nerăbdători să începem această experiență pe care o așteptăm de mult!

tabara-la-oxford-limba-engleza

Îmbarcarea s-a făcut repede, însă fiind la aeroport dis de dimineață, simțeam cu toții cât ne este de foame! Așadar cei de la compania aeriană ne-au servit micul dejun care ne-a bucurat pe toți. După un zbor lin am ajuns cu 10 minute mai devreme pe aeroportul Heathrow din Londra.

tabara-internationala-oxford tabere-in-strainatate-oxford

Am plecat voioși spre Campusul EF din Oxford unde am ajuns și mai entuziasmați decât eram la plecare! Odată ajunși în campus, ne-au întâmpinat angajații școlii care ne-au urat bun-venit și ne-au îndrumat în completarea formularelor obligatorii la check-in. Totodată ni s-a cerut să scriem puțin despre așteptările pe care le are fiecare din partea acestei experiențe.

tabara-oxford-elevi

 

 

După ce am primit repartizarea din partea biroului de cazare fiecare s-a retras pentru a se instalala în cameră sa și pentru a se familiariza cu locul în care se vor odihni în această tabără internațională!

Am hotărât să așteptăm cina care începe să fie servită în fiecare zi la ora 17.30 după care să mergem la plimbare pentru a vizita centrul Oxfordului.

tabara-in-strainatate-oxford

În timpul cât am așteptat să luăm cina, o parte dinte noi s-au întins puțin sau și-au desfăcut bagajele, o parte am stat la aer în curtea interioară iar alții au luat parte la activități în camera de recreație care conține jocuri video, biliard, ping-pong, acces la internet pentru cei care nu au smartphone, dispunând de mai multe calculatoare, și un spațiu amenanjat de unde ne-am cumpărat apă, sucuri, prăjituri sau sandwich-uri.

Am luat cina în jurul orei 18, iar mâncarea a fost variată și foarte gustoasă!

După cină ne-am pus la drum, iar plimbarea a fost destul de lungă aproximativ două ore – două ore și jumătate, timp în care am descoperit atât împrejurimile campusului cât și centrul orașului!

tabere-oxford-limba-engleza

Pe parcursul plimbării am admirat casele tradiționale dar și florile din grădinile superbe ale localnicilor, iar mai apoi am ajuns în centrul Oxfordului unde am descoperit câteva dintre clădirile istorice ale acestui faimos nucleu al culturii!

tabara-in-anglia-oxford

Seara ne-am reîntors în campus unde ne-am odihnit, nu înainte de a urmări o parte din finala Campionatului Mondial și desigur, nu înainte de a socializa cu ceilalți elevi din campus!

Așteptăm cu nerăbdare ziua de mâine!

 

Citiți totul despre a doua zi a taberei: Tur al Oxfordului »