Jurnal Oxford 2014 – Ziua 13

Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27

Am absolvit cursurile!

Azi a fost ultima zi în care copii au avut ore… zi cu emoții, zâmbete, îmbrățișări și lacrimi… Așa cum v-am mai spus, copiii nu vor să se întoarcă acasă încă, ar mai rămâne cu prietenii lor dacă acest lucru ar fi posibil. Înseamnă că într-adevăr au avut parte de o experiență frumoasă!

Câțiva dintre ei au avut ore de dimineață și au terminat în jurul prânzului iar ceilalți au avut ore de la prânz până la ora 15.25.

Rezultatul testului de ieri și diplomele le-au primit azi după ce toată lumea a terminat orele, toți fiind foarte fericiți pentru rezultatele obținute dar în același timp cu lacrimi în ochi pentru că duminică vor pleca.

S-au făcut poze cu profesorii, dar și cu colegii… În toate clasele din care au făcut parte elevii au fost foarte multe momente emoționate dar și cu lacrimi.

 

 

Peste tot în campus sunt copii care își iau la revedere și sunt triști… Unii pentru că pleacă, alții pentru că pleacă colegii lor de cameră sau pur și simplu pentru că oamenii cu care și-au petrecut ultimele săptămâni nu mai pot rămâne.

Programul de azi a fost lejer, am stat în campus pe șezlonguri la soare, băieții s-au jucat ping pong după care am făcut echipe și am jucat badminton.

tabere-anglia-oxford-2

Vremea a ținut cu noi și azi, a fost foarte cald mai ales la ora prânzului. De asemenea, seara a fost perfectă pentru o ieșire în parcul de lângă campus.

În parcul numit South Park, se strâng majoritatea elevilor care vor să petreacă timp în aer liber. Copiii au cunoscut mulți elevi în ultimele trei zile de când merg în parc, în fiecare grup auzi o altă limbă, dar acest lucru nu-i împiedică să comunice unii cu alții în limba engleză.

Emoții vor avea și duminca bineînțeles, atunci când părăsim campusul dar și la revederea din aeroport! Până atunci, mâine pentru noi este ultima zi! Vom merge să vizităm Londra de această dată pe un alt itinerar! Reveniți aici pentru a urmări aventurile noastre din Londra!

« Citiți totul despre a 12-a zi de tabără: Testare, Punting, Dragoni și Disco Skate!
Ziua 14: Plimbare in Londra! »