Jurnal Oxford 2014 – Ziua 15

Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27

Întoarcerea în țară

În ultima zi a taberei în Oxford, aproape toți copiii s-au trezit de dimineață pentru a prinde micul dejun în cantina școlii. Apoi s-au întors în camere pentru a termina de împachetat bagajele, iar în jurul orei 10 toți au returnat cheile de la camere la recepție.

Deoarece transferul urma să sosească de abia la ora 14:30, copiii au dorit să mai facă o plimbare în Oxford pentru ultimele cumpărături.

 

Ne-am reunit în campus în jurul orei 13. Am petrecut ultima oră în student lounge, emoționați, dar și triști în același timp, pentru că experiența noastră din Oxford s-a încheiat.

Transferul a sosit la timp, iar la ora 15 eram deja la aeroport. Aveam timp suficient pentru toate formalitățile de check-in, control de securitate și verificare pașapoarte.

tabara internationala in strainatate

Fiind ziua unuia dintre Andrei-i grupului (unul dintre cei trei Andrei din tabără), ne-am gândit să îi facem o surpriză și i-am pregătit o felicitare, de care a fost tare încântat.

Din Londra am decolat cu o ușoară întârziere; într-adevăr ne-am îmbarcat mai târziu decât oră anunțată, dar ne-am și plimbat foarte mult pe pistă cu avionul – la un moment dar aveam impresia că nu mai decolăm odată :)!

 

 

 

tabara internationala anglia

Zborul a fost destul de lin, iar pe aeroportul Otopeni am ajuns pe cu o întârziere de 30 minute. După recuperarea bagajelor ne-am revăzut cu toți cei dragi care ne așteptau cu sufletul la gură. Totuși, cu greu ne-am despărțit de colegii din tabără, am promis că vom păstra legătura și bineînțeles, amintirile extraordinare :)!

Au trecut două zile de când am revenit acasă și ne-am dat seama că ne lipsesc prietenii de acolo, intervalele orare în care ne-am obișnuit sa luăm masa, profesorii… Cu alte cuvinte, ne lipsește tot!

Săptămâna aceasta copiii se vor revedea pentru prima oară de când tabăra s-a încheiat, din păcate nu în formație completă. Însă cred că ne vom bucura cu toții împreună pe grupul de Whatsapp, așa cum ne-am bucurat 14 zile, si așa cum ne bucurăm în continuare de fiecare dată când cineva scrie sau postează ceva pe grupul de Facebook!

Iar acum, câteva cuvinte pentru copii: Vă mulțumesc pentru că ați fost o “gașcă” de copii cuminți și frumoși! Să rămâneți la fel dragilor să nu vă schimbați niciodată! Sigur ne vom revedea, când și cum ramane de stabilit! Vă îmbrațișez pe toți și vă mulțumesc!

« Citiți totul despre a 14-a zi de tabără: Plimbare in Londra!
Citiți tot jurnalul: Oxford 2014 »