Jurnal Oxford 2014 – Ziua 2

Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27

Noi experiențe în tabără la Oxford

Prima dimineață petrecută în campusul din Oxford a început cu micul dejun servit în aer liber la ora 8, apoi cu puțină relaxare în curtea interioară a școlii. Avea să fie o zi lungă!

tabere-la-oxford-lb-engleza

După micul dejun, ne-am îndreptat către punctul de informare din campus, unde am primit programul activităților de azi. Fiind prima zi, școală ne-a organizat o multitudine de activități pentru a cunoaște mai bine locul în care ne aflăm.

tabara-anglia2

Prima activitate a fost o prezentare de bun venit, timp în care am primit informații prețioase despre Oxford, Marea Britanie, transportul în comun, obiective turistice, recomandări despre resturante și magazine de unde putem face cumpărături. Nu în ultimul rând ni s-a explicat felul în care sunt organizate cursurile dar și regulile campusului, ale școlii și măsurile de siguranță.

tabara-la-oxford-anglia

După pauza de prânz, ne-am reunit în fața intrării cu responsabilii de activități dar și cu ceilalți elevi noi sosiți în campus pentru a începe un tur al Oxfordului.

tabara-oxford tabara-engleza-la-oxford

Vremea a fost perfectă pentru plimbare! Am mers pe jos aproximativ 30 de minute în grup organizat împreună cu angajații școlii și cu noii colegi. Pe drum am putut admira o parte dintre obiectivele ce ni le pune la dispoziție Oxfordul, dar totodată am avut timp să și socializăm.

tabara-limba-engleza-oxford1

Am avut la dispoziție o oră și jumătate pentru ca fiecare să se relaxeze fie la o terasă, fie la cumpărături, fie ascultând muzicienii ambulanți pe care toată lumea îi admira. La rândul nostru am stat, ne-am relaxat și am admirat, încercând să simțim cât mai bine atmosfera orașului.

La finalul turului de oraș ne-am îndreptat către campus deoarece ziua era departe de a se încheia!

tabara-internationala-oxford1

 

 

Ajunși în campus, am mers în sala de lectură unde fiecare a primit programul academic pentru săptămâna în curs dar și rezultatele testului de limba engleză susținut acasă, înaintea plecării – toată lumea a fost bucuroasă de rezultate!

În acest timp cina a început să fie servită iar elevii noștri s-au pregătit pentru începerea serii!

tabara-internationala-anglia1

Ne-am reunit în fața intrării principale la ora 19:20 pentru petrecerea de bun venit organizată de cei de la EF Oxford. Și de data aceasta am mers pe jos până în oraș, aproximativ 30 de minute! Ne-am bucurat de răcoarea serii și de numărul mare de tineri prezenți pe străzile Oxfordului.

tabara-in-straiantate

Odată ajunși la clubul rezervat în exclusivitate pentru evenimentul nostru, am uitat cu toții cât de tare ne dureau picioarele și ce zi lungă am avut! Dans, poze, prieteni noi – însă cu toate acestea, la ora 22:30 a trebuit să plecăm spre campus, având o jumătate de oră să ajungem înapoi până când depășeam ora impusă de școală!

tabara-in-anglia-oxford1 tabara-engleza-oxford

Seara s-a încheiat în campus unde elevii au avut libertatea de a socializa, bucurându-se de facilitățile școlii.

Mâine urmează o nouă zi, cursurile începând pentru unii dintre elevi încă de la oră 8:45!

 

« Citiți totul despre prima zi a taberei: Welcome to Oxford