Jurnal Oxford 2014 – Ziua 3

Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27

Am început școala!

Dimineața, puțin adormiți după micul dejun servit afară în curte, dar și puțin emoționați, fiecare s-a îndreptat curios spre primul curs de limba engleză, care a început la ora 8:45. Elevii aveau să afle cum sunt profesorii și cum sunt organizate cursurile la care vor participa în cele două săptămâni.

tabere in anglia

La ora 10 ne-am întâlnit să împărtășim părerile, unii dintre elevi au fost colegi de clasă iar alții și-au făcut noi prieteni! Un lucru este cert, toată lumea a fost foarte entuziasmată atât de tematica cursurilor, cât și de profesorii de la EF.

tabara-internationala2

La ora 12 ne-am reunit cu toții în cutea interioară pentru prânz. Fiecare dintre elevi a povestit cum a fost la ore, ce manuale au primit și cel mai important, faptul că au comunicat cu alți elevi, colegi de-ai lor, veniți din toate colțurile lumii!

Cursurile s-au încheiat la ora 15. Până la ora 17 fieare a avut timp liber pentru relaxare în aer liber sau odihnă.

Între timp, în campus au avut loc foarte multe activități atât pentru elevii care erau în pauze cât și pentru cei care au terminat cursurile. Toți cei din campus, alături de staff-ul EF și de profesori, s-au bucurat de inițiativa școlii de a oferi înghețată gratis! Oriunde te uitai vedeai numai persoane care mâncau zâmbitoare din înghețată! Aveți dovada mai jos!

 

 

De asemenea, pe lângă înghețată gratis, în campus elevii puțeau juca șah sau alte jocuri. O activitate la care noi nu am participat și ne pare rău însă toți elevii erau la cursuri a fost cea de servire a unei felii de pepene! Pentru noi au rămas doar mingile de plastic și gândul la pepene :).

Între pauze, în campus, școala a organizat un joc ce se asemăna foarte tare cu Rațele și Vânătorii jucat de mulți dintre noi în copilărie! Cei ce erau liberi la ora respectivă s-au distrat copios.

La ora 17 ne-am întâlnit pentru a cădea de comun acord ce activități vom desfășura în următoarele zile după orele academice.

Pentru azi băieții au mers la fotbal iar noi fetele am petrecut câteva ore în aer liber luând cina și povestind.

Băieții noștrii ca brazii! Au învins cu scorul 3-1! Măcar aici putem spune: Hai România!!!

tabara-limba-engleza-oxford2

După meci au mâncat și băieții și nu după mult timp ne-am întâlnit pentru plimbarea de seară în centrul Oxfordului. Ne-am lăsat pierduți pe străduțele întortocheate cu căsuțe și clădiri vechi, îngrijite și cochete.

Mulțumim pentru poză Ștefan !

Ne-am îndreptat grăbiți spre campus la ora 22.30 deoarece la ora 23.00 cei de la EF fac controale în camere astfel încât să fie siguri că niciun elev nu lipsește din campus.

Desigur, mesele de astăzi au fost excelente, cu lasagna, pui cu sos de arahide sau nuci, o multitudine de opțiuni de garnitura si salate proaspete. Prânzul a adus și alte opțiuni – hamburgeri sau salate ori sandwich-uri în cafenea și desigur, DESERT :).

tabara-anglia3

După controlul de seară, elevii au ales să se delecteze cu jocuri de societate – mâine încep cursurile în jurul orei 11:00 așadar au timp să se odihnească! Pe mâine!

« Citiți totul despre a doua zi a taberei: Tur al Oxfordului!
Citiți totul despre a patra zi a taberei: Școală, Bingo și noi prieteni! »