Jurnal Oxford 2014 – Ziua 4

Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27

Școală, Bingo și noi prieteni!

Dimineața a început destul de târziu pentru majoritatea elevilor, având cursuri de abia la ora 11. O pauză bine venită după atât de multe activități în cursul zilei de ieri.

tabere-de-limbi-straine-anglia1

Prima pauză de la cursuri a fost la ora 13 când ne-am întâlnit cu toții la masă. Mulți dintre noi și-au făcut prieteni din diferite locuri ale lumii.

În timpul prânzului în curtea interioară staff-ul EF a organziat un joc de Bingo, fetele au fost încântate și ar fi vrut să ia parte la această activitate însă au trebuit să se întoarcă la cursuri, lecțiile academice fiind foarte importante!

tabere-oxford-engleza

Azi, pentru că majoritatea cititorilor acestui jurnal sunt probabil curioși să vadă cum se desfășoară o oră de curs, i-am rugat pe copii ca, pe durata cursului, dacă au timp, să ne arate ce fac la ore.

tabere-in-strainatate-oxford2

 

 

Și pentru că nimeni nu poate descrie și lăuda România mai bine că un român, mai jos este compunerea lui Andrei.

tabara-in-strainatate9

Toți elevii au încheiat orele la ora 15:20, astfel am decis cu o parte din ei să mergem în oraș iar o parte au fost provocați să joace fotbal, România contra Chile. În final s-a jucat România/Chile contra Franța/Argentina, un alt fel de Campionat Mondial. Chiar dacă baieii noștrii au fost învinși, este timp destul pentru revanșă.

tabere-internationale-in-strainatate3

Ne-am întâlnit în formație completă la cină. De fapt, cred că toți elevii se adună la cină, toată suflarea campusului fiind în sala de mese… Dovada este mai jos :).

P.S. Coada se mișcă destul de repede.

După cină, am hotărât să ieșim în oraș la plimbare, a picurat puțin, însă câțiva stropi nu ne-au stricat buna dispoziție, iar seara s-a încheiat cu glume și mult haz!