Jul 13
Jul 14
Jul 15
Jul 16
Jul 17
Jul 18
Jul 19
Jul 20
Jul 21
Jul 22
Jul 23
Jul 24
Jul 25
Jul 26
Jul 27

Jurnal Oxford 2014 – Ziua 6

Un alt fel de volei!

Vineri, elevii din tabăra internațională Qdays de la Oxford au început cursurile aproape de ora prânzului. Aceștia au avut parte de o binemeritată dimineață prelungită, în care grupul s-a odihnit și și-a regenerat energia de care până acum a dat dovadă.

Cred că elevii s-au atașat foarte mult de dascălii lor, ce sunt nu numai hazlii dar și foarte dinamici și spontani în modalitatea de predare. Iată că în campusul din Oxford lecțiile se țin inclusiv afară, mai ales când ne putem bucura de vremea superbă cu care suntem răsfățați din plin! Ne miră faptul că avem parte de serii prelungite de soare, probabil că l-am adus cu noi prin zâmbete și bună dispoziție.

După prima oră de cursuri, foarte mulți elevi erau în curtea principală – cu siguranță era ceva pregătit de către școală, iar printre melodiile live cântate în curtea campusului s-a anunțat și concursul de volei.

 tabara-in-strainatate10 tabara-limba-engleza-anglia2

În pauza de prânz în timp ce unii elevi luau masa și ascultau muzică live, alții de înscriau la concursul de volei, și pentru că până acum v-am ținut în suspans, vă voi dezvălui ce a fost așa special la acest concurs… În loc de mingi, am primit cu toții baloane cu apă!

 

 

 

Dintre noi s-au format 3 echipe, în prima fază am participat contra Germaniei – dar sincer nu mai știm cine a câștigat deoarece ne-am simțit atât de bine încât nici nu a mai contat!

 tabere-international tabara-limba-engleza-oxford4

După ultima oră elevii au ieșit la plimbare și la cumpărături de la supermaket înainte de cina de la ora 17.30, pentru care ne-am grăbit să ajungem la timp în campus.

După cină, am plecat cu o parte dintre elevi spre centrul orașului unde ne-am plimbat aproximativ o oră și jumătate printre străduțele mici și cochetele ale Oxfordului, descoperind pe drum clădirile a ceea ce constituie University of Oxford. Știați că Universitatea Oxford nu poate fi localizată ca o singură clădire? Aceasta este constituită dintr-o multitudine de colegii răspândite prin Oxford, fiecare cu specificul sau, cu însemnele și tradițiile lor. Totodată, parte a universității Oxford sunt și biserici, clădiri de dormitoare, biblioteci și multe altele.

Ne-am odihnit puțin picioarele după care ne-am îndreptat pe jos spre campus.

Până acum vremea a fost de partea nostră, sperăm că și mâine ne vom putea bucura de soare, mai ales că mâine ne așteaptă o altă zi plină!

Vom pleca devreme spre Londra!

London, here we come!!!

« Citiți totul despre a cincea zi de tabără: În vizită la Ashmolean!
Citiți totul despre a șaptea zi de tabără: Plimbare la Londra! »