Tabere Internaționale în Străinătate | Oxford | Ziua 15

Jun 21
Jun 22
Jun 23
Jun 24
Jun 25
Jun 26
Jun 27
Jun 28
Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05

Ziua 15 – Ultima zi a taberei

Duminică ne-am trezit dis de dimineață pentru a termina de împachetat și a ne cântări bagajele la recepție. Din fericire, toți copiii s-au încadrat în limita maximă de kilograme la bagaje. Astfel, până la ora 9 am făcut liniștiți check out-ul, am predat cheile și așternuturile, și am lăsat bagajele în camera de depozitare a acestora.

tabara internationala oxford

Am fost apoi la mic dejun, pentru a prinde forțe proaspete pentru ziua lungă ce urma.

Deoarece la ora 10:30 sosea transferul, ne-am luat la revedere de la grupul din Timișoara (care va părăsi campusul cu câteva ore mai târziu) și de la ceilalți elevi pe care i-am cunoscut la școală. Am reușit să facem și câteva poze, iar Marc a primit de la o colegă din grupa de studiu un suvenir.

tabara in strainatate oxford

Transferul privat până la aeroport a decurs fără probleme, la fel şi călătoria cu avionul.

tabara internationala in strainatate
Ajunși cu bine la București, am recuperat bagajele, iar toți elevii erau entuziasmați de faptul că se vor reîntâlni cu părinții şi frații sau prietenii care îi aşteptau la aeroport. Cu toate acestea au mai petrecut ceva timp cu grupul pentru poze şi îmbrățişări.

tabere internationale

tabere internationale in strainatate

Toți copiii au fost foarte încântați de cele două săptămâni petrecute în tabără la Oxford. Voi selecta o parte din feedbackul pe care l-am primit de la aceștia, iar impresiile complete le veți putea citi pe site:

tabara anglia oxford elevi

tabara in strainatate internationala

tabere in strainatate

tabara oxford in strainatate

Doresc să le mulțumesc participanților pentru comportamentul exemplar de care au dat dovadă pe parcursul taberei, atât în relația cu școala, ceilalți colegi și bineînțeles elevii din grupul din România. M-am bucurat să văd că interacționează ușor cu alte culturi, și dau dovadă de multă maturitate. Totodată, mă bucur că am fost alături de ei atunci când au adunat prieteni noi, experiențe frumoase și amintirile cu care vor rămâne toată viața!

Alina,
Însoțitor de grup,
Tabăra Qdays Oxford 2015

« În cea de-a 14-a zi am făcut: O ultimă vizită la Londra!