Tabere Internaționale | Oxford | Ziua 9

Jun 21
Jun 22
Jun 23
Jun 24
Jun 25
Jun 26
Jun 27
Jun 28
Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05

Ziua 9 – A doua săptămână în Oxford

Pentru cei mai mulți dintre elevi cursurile au avut loc astăzi între ora 08:45 şi 13:15. Pănă acum elevii au făcut o impresie bună la cursuri şi din acest motiv săptămâna aceasta unii dintre ei au fost avansați în nivele: Irina a fost mutată de la nivelul B2.1. la B2.2., Ioana de la nivelul C1.3. la C2.3., Vlad de la B2.1. la B2.2., Iulia mutata la C2.1. Prima zi de curs la noul nivel li s-a părut şi mai interesantă.

1 tabere internationale

Andreea mi-a povestit despre temele care sunt abordate în manualul de la curs: Technology, Nationality & culture, Ethics, Fame & celebrity culture, Money & finance, Lifestyles. Vlad va discuta toată săptămâna despre economie şi politică, teme care i se par foarte interesante, în special pentru că nu a mai avut contact în limba engleză cu aceste subiecte.

2 tabere in strainatate

Maria, Iulia şi Leonard au cerut o suplimentare a numărului de cursuri de la 20 la 26 de sesiuni pe săptămână, suplimentare care include şi lecții de interes special.

7 tabara oxford

În această dup­ă-amiază, copiii şi-au spălat rufele în curățătoria campusului. Marc din păcate nu a avut noroc cu uscătoarele, din cel în care a pus blugii scoțându-i umezi şi fiind nevoit să îi usuce la soare.

5 tabere oxford

Nici cu şosetele puse în alt uscător nu a fost mai norocos, una dintre ele intrând vizibil la apă, spre amuzamentul celorlalți colegi. Irina a remarcat bine că „de la 47 (mărimea pe care o poartă Marc la papuci) şosetele păreau acum sa aibă 30 şi ceva”. Marc a fost simpatic și a râs pe tema aceasta – atunci cand e bună-dispoziție nu e loc de supărare.

4 tabere anglia

În pauzele dintre cursuri, elevii s-au reunit în curte pentru a se bucura de vremea superbă şi cu această ocazie au luat parte la diverse chestionare făcute de diferiți elevi din campus. Era probabil o cerință de la curs, iar întrebările erau legate de stilul de viață, mâncare, fast food, legume, dulciuri, etc.

Cei mai norocoşi dintre elevi au avut ultimul curs în curtea interioară, unde păreau că se amuză copios cu profesorul.

La cină am avut de ales dintre penne carbonara, piept de pui umplut, ratatouille, iar ca garnitură: cartofi noi în unt şi pătrunjel, supă de vară de pepene, morcovi picanți, salată cu roşii, rucola castravete şi fasole, iar la desert iaurt, fructe sau felii de pepene roşu.

16 tabere internationale oxford

Şcoala a organizat în această o seară o petrecere cu temă hawaiiană, iar pe toată întreaga zi am văzut angajați ai şcolii cu specificul colier de flori la gât (cunoscut şi sub numele de lei). Ioana a primit şi ea unul, însă a preferat să îl poarte pe post de coroniță 🙂

3 tabere internationale in strainatate

6 tabara in strainatate

Ioana, Leonard, Iulia şi Andrei au fost singurii din grupul nostru care au dorit să meargă la petrecere, ceilalți elevi alegând să stea în campus. Petrecerea a început la ora 20, iar până la ora 20:30 clubul era deja plin cu alți elevi de la şcoală.

Fiind o petrecere la care puteau veni şi elevii minori, nu s-au servit băuturi alcoolice, iar pentru aceştia distracția s-a încheiat la ora 22:30. Toată lumea s-a simțit foarte bine şi a dansat în continuu.

« În ziua 8 a tabere internaționale am făcut o Plimbare pe Tamisa
Marți, în a zecea zi, avem parte de o nouă aventură la: Punting în Oxford »