Urmăriți desfășurarea taberei internaționale Qdays Oxford 2016

Urmăriți această pagină zi de zi pentru a sta la curent cu tabăra de limba engleză din Oxford. Nu ratați întreaga experiență a grupului – cursuri, activități, vizite, prieteni noi și multe altele! Trăiți alături de grupul Qdays o vacanță excelentă în tabăra internațională de la Oxford. Această tabără se desfășoară între 26 iunie și 10 iulie! Alte tabere în străinătate puteți găsi aici: Tabere în Străinătate Qdays

Jul 10

Tabără Engleză Oxford – Ziua 15

Ziua 15: Ultima zi a taberei

Din păcate ziua plecării a sosit, iar astăzi ne-am trezit cu toții dis-de-dimineață pentru a ne ocupa de ultimele detalii privind călătoria noastră.

Citeste mai mult
Jul 09

Tabără Engleză Oxford – Ziua 14

Ziua 14: Excursie la Bath și Stonehenge

Sâmbătă a fost o zi pe care am dedicat-o în întregime excursiilor. Astfel, am vizitat două repere importante pe harta atracțiilor turistice din Anglia: Bath și Stonehenge.

Citeste mai mult
Jul 07

Tabără Engleză Oxford – Ziua 12

Ziua 12: Bodleian Library, Test Final și Cursuri

Joi le-a fost propusă elevilor o vizită la Biblioteca Bodleian, activitate la care au participat doar Laura și Octavian. După prânz, elevii au susținut testul final, iar apoi au continuat cursurile până la ora 17. Seara au putut alege dintre: patinaj, karaoke sau vizionarea Campionatului de Fotbal Euro 2016.

Citeste mai mult
Jul 08

Tabără Engleză Oxford – Ziua 13

Ziua 13: Ceremonia de Absolvire

Vineri a fost ultima zi de cursuri, iar apoi a urmat ceremonia de absolvire, ocazie cu care fiecare elev a primit câte o tocă pentru pozele de grup, iar acestea au putut fi păstrate. Cu această ocazie, elevilor le-au fost înmânate diplomele și au aflat rezultatul de la testul final și de la activitatea de la curs.

Citeste mai mult
Jul 06

Tabără Engleză Oxford – Ziua 11

Ziua 11: Mult Zgomot pentru Nimic

Miercuri, cursurile au început la ora 10:20, iar apoi a urmat pentru o parte dintre elevi testul final. După prânz, am vizitat Pitt Rivers Museum, iar seara a fost dedicată unei piese de William Shakespeare - Mult Zgomot pentru Nimic.

Citeste mai mult
Jul 05

Tabără Engleză Oxford – Ziua 10

Ziua 10: Privire panoramică asupra Oxfordului

Astăzi, pentru majoritatea elevilor, cursurile au început la ora 14, astfel că de dimineață am vizitat Turnul Bisercii Universitare Fecioara Maria. Aici am admirat orașul în toată splendoarea sa, printr-o privire panoramică.

Citeste mai mult
Jul 04

Tabără Engleză Oxford – Ziua 9

Ziua 9: Cursuri, Christ Church College, Museum of Oxford și Petrecere

Luni, elevii au început săptămâna în forță, având o zi de cursuri, vizită la Christ Church College și Museum of Oxford. Seara s-a încheiat cu o petrecere, unde au participat toți elevii internaționali.

Citeste mai mult
Jul 03

Tabără Engleză Oxford – Ziua 8

Ziua 8: Excursii în Londra și Brighton

Duminică, elevii din tabăra internațională au avut de ales între excursia din Brighton și cea din Londra. În Brighton au mers Andra și Laura, iar restul grupului a optat pentru o nouă incursiune în Londra. Din fericire, și astăzi vremea a fost călduroasă...

Citeste mai mult
Jul 02

Tabără Engleză Oxford – Ziua 7

Ziua 7: Excursie în Londra

Soarele ne-a trezit în această frumoasă zi, dimineața devreme, pentru a avea timp să ne pregătim de excursia la Londra. La ora 8:00 toți elevii luau micul dejun, iar la 8:45 eram deja în drum spre stația unde ne aștepta autocarul ce urma să ne conducă la destinație.

Citeste mai mult
Jul 01

Tabără Engleză Oxford – Ziua 6

Ziua 6: Cursuri și Palatul Blenheim

Ziua șase a taberei internaționale a însemnat noi cursuri foarte interesante completate cu o vizită la un palat de poveste. Tabăra Oxford 2016 continuă să-i impresioneze pe elevi cu vizite la locuri celebre și multe alte activități atrăgătoare!

Citeste mai mult
Jun 30

Tabără Engleză Oxford – Ziua 5

Ziua 5: Grădina Botanică, Colegiul Magdalen, cursuri și punting

Joi am avut o zi plină: de dimineață am vizitat Grădina Botanică și Colegiul Magdalen. Au urmat apoi trei ore de cursuri, iar seara am încercat punting-ul: o activitate specifică doar pentru Oxford și Cambridge.

Citeste mai mult
Jun 29

Tabără Engleză Oxford – Ziua 4

Ziua 4: Ziua porților deschise la Universitatea din Oxford

Miercuri, după încheierea cursurilor, elevii au participat la zilele porților deschise organizate de Universitatea din Oxford unde au aflat mai multe despre viața de student la această prestigioasă instituție.

Citeste mai mult
Jun 27

Tabără Engleză Oxford – Ziua 2

Ziua 2: Prima zi de școală

Ziua de luni a început dis de dimineață, la ora 7:30, când ne-am reunit la cantina campusului, unde am mâncat micul dejun. Se anunța o zi introductivă lungă, cu prezentări despre maniera educațională a școlii, programul școlar și cel de orientare, dar și interviurile necesare pentru stabilirea nivelului conversațional al elevilor, care vin în completarea testului de plasament susținut de elevi cu câteva zile înainte de începerea propriu-zisă a taberei.

Citeste mai mult
Jun 28

Tabără Engleză Oxford – Ziua 3

Ziua 3: Cursuri, Muzeul Ashmolean și salsa

Mulțumiți de programul academic stabilit astfel încât toți elevii participă la cursuri în același interval orar, ne-am permis să organizăm diferite extra activități în aer liber. Astfel că la ora 9:00 ne-am reîntâlnit la recepția școlii, pentru a porni împreună să vizităm Muzeul Ashmolean..

Citeste mai mult
Jun 26

Tabără Engleză Oxford – Ziua 1

Ziua 1 - A început tabăra de limba engleză din Oxford, Anglia!

Cu zâmbetul pe buze și entuziasmați de experiența care urma să înceapă, atât liderul grupului, cât și elevii, au avut oportunitatea să se cunoască mai bine încă dinaintea plecării. După un zbor lin, am aterizat cu bine pe aeroportul Heathrow iar Londra văzută din avion, una dintre cele mai cosmopolite metropole din Europa și din lume, ne-a fascinat pe toți. Iată cum a decurs prima zi a taberei internaționale Qdays de la Oxford...

Citeste mai mult