Iată cum se desfășoară tabăra internațională Qdays Oxford 2017

În fiecare zi din tabăra internațională Oxford, elevii participanți vor avea partea de experiențe minunate și noi! Urmărind jurnalul acestei tabere internaționale de limba engleză veți fi la curent cu desfășurarea programului de tabără, zi de zi. Veți putea citi astfel despre întreaga experiență a grupului – cursuri, vizite, excursii și activități, prieteni noi și impresiile elevilor din tabără. Trăiți alături de grupul Qdays o vacanță excelentă în tabăra internațională de la Oxford. Această tabără de limba engleză se desfășoară între 25 iunie și 9 iulie! Alte tabere în străinătate puteți găsi aici: Tabere în Străinătate Qdays

Jul 09

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 15

Ziua 15: Ne întoarcem acasă

Tabăra de limba engleză se apropie de final. Iată cum a decurs ultima zi a experienței din Oxford, călătoria spre casă și întâlnirea în aeroport cu cei dragi.

Citeste mai mult
Jul 08

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 14

Ziua 14: Harry Potter, campus și o nouă zi de naștere

Sâmbătă, o parte dintre elevi au optat pentru excursia organizată de școală la Studiourile Harry Potter din Londra, iar ceilalți s-au relaxat în Oxford. Seara l-am sărbătorit pe Zsombor.

Citeste mai mult
Jul 07

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 13

Ziua 13: O zi norocoasă

Astăzi elevii au încheiat cursurile de limba engleză și au participat la ceremonia de absolvire. Cu această ocazie au primit portofoliul academic, ce include rezultatul de la testul final și activitatea la curs. Toți elevii s-au descurcat foarte bine, obținând cel puțin B2.

Citeste mai mult
Jul 06

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 12

Ziua 12: Cursuri și test final

Astăzi a fost o zi încărată, elevii având cursuri de la ora 10:20 la ora 17:00, între acestea strecurându-se și testul final. Seara a fost una relaxantă, petrecută în campus.

Citeste mai mult
Jul 05

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 11

Ziua 11: Romeo și Julieta

Miercuri, ne-am bucurat de soare în grădina școlii, am vizitat Divinity School și Ashmolean Museum, iar seara am urmărit în aer liber la Oxford Castle renumita piesă de teatru "Romeo și Julieta".

Citeste mai mult
Jul 04

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 10

Ziua 10: O zi de nota 10 (zece)

A zecea zi a taberei internaționale din Oxford a fost excelentă: am vizitat două muzee interesante, am sărbătorit-o pe Cezara, am participat la cursuri minunate, iar seara am încheiat-o pe ritmuri latino.

Citeste mai mult
Jul 03

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 9

Ziua 9: Christ Church College, Weston Library și petrecere

Deoarece ne place să combinăm cursurile de limba engleză cu activitățile culturale și distracția, după cursuri, le-am propus elevilor să vizităm renumitul Christ Church College, Weston Library, iar seara am luat parte la petrecerea organizată de școală.

Citeste mai mult
Jul 02

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 8

Ziua 8: Excursie în Londra

Duminică am explorat Londra: Big Ben, London Eye, Houses of Parliament, Buckingham Palace, Tralagar Square, Leicester Square, Piccadilly Circus - doar câteva dintre obiectivele vizitate.

Citeste mai mult
Jul 01

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 7

Ziua 7: Excursie în Cambridge

Sâmbătă am început devreme programul fiindcă am descoperit orașul Cambridge: am vizitat centrul, colegiile, muzeele și am încheiat ziua la punting pe râul Cam.

Citeste mai mult
Jun 30

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 6

Ziua 6: Cursuri, Grădina Botanică și Muzeul Istoriei Științei

Vineri, elevii taberei internaționale din Oxford au avut cursurile de limba engleză de dimineață, apoi au vizitat Grădina Botanică și Muzeul Istoriei Științei.

Citeste mai mult
Jun 29

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 5

Ziua 5: Zilele Portilor Deschise - partea a-II-a

Joi am continuat dimineață turul colegiilor din Oxford: Magdalen, Trinity, Balliol și New College. Am avut apoi o după-amiază încărcată la școală: cursuri până la ora 17. Seara a fost una liniștită, pe care cei mai mulți dintre elevi au ales să o petreacă în campus.

Citeste mai mult
Jun 28

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 4

Ziua 4: Zilele Portilor Deschise - partea I

Miercuri a fost o zi plină: la cursul academic a fost prezentat un tur cultural foarte interesant al orașului, iar apoi am participat la Zilele Porților Deschise ale Colegiilor din Oxford.

Citeste mai mult
Jun 27

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 3

Ziua 3: Plimbare în Oxford și cursuri

Ziua a început cu o plimbare în centrul orașului, a continuat cu două sesiuni de cursuri după-amiază și s-a încheiat cu activități ritmate de seară. O zi plină, interesantă și distractivă.

Citeste mai mult
Jun 26

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 2

Ziua 2: Înregistrarea și turul de oraș

Astăzi elevii din tabăra internațională Oxford au avut parte de mai multe sesiuni de prezentare a regulilor școlii, a diverselor departamente și a angajaților. După testarea abilităților de comunicare și masa de prânz, ne-am delectat cu vremea superbă în timpul turului de oraș organizat de către școala. Elevii din tabăra de limba engleză s-au familiarizat și cu ceilalți colegi din campus!

Citeste mai mult
Jun 25

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 1

Ziua 1: A început tabăra de limbă engleză din Oxford!

Prima zi a taberei a zburat pe lângă noi! După o călătorie ușoară până în campusul din Oxford, ne-am familiarizat cu orașul, am luat cina și ne-am cunoscut colegii internaționali din această tabără de limba engleză participând la jocurile organizate de angajații școlii!

Citeste mai mult