Urmăriți experiența elevilor din tabăra Qdays Oxford 2018

Zi de zi, în tabăra internațională Oxford, elevii participanți vor avea partea de experiențe minunate și noi! Revenind asupra jurnalului de tabără zilnic, veți putea sta la curent cu desfășurarea programului elevilor participanți. Trăiți alături de grupul Qdays experiența acestei tabere internaționale – cursuri, vizite, excursii și activități, prieteni noi și impresiile elevilor din tabără. Participați virtual, împreună cu noi la această excelentă tabăra internațională de la Oxford. Tabără de limba engleză se desfășoară între 24 iunie și 8 iulie! Alte tabere în străinătate puteți găsi aici: Tabere în Străinătate Qdays

Jul 08

Tabere în Străinătate Oxford – Ziua 15

Ziua 15 – Ne întoarcem acasă

Duminică dimineață am eliberat camerele până cel târziu la ora 9, lăsându-ne valizele într-o cameră plină ochi cu bagaje ale elevilor care urmau să părăsească astăzi campusul.

Citeste mai mult
Jul 07

Tabere în Străinătate Oxford – Ziua 14

Ziua 14 – Brighton, piscina sau shopping?

Astăzi a fost ultima zi plină din tabăra de limba engleză Qdays Oxford, așa încât elevii și-au ales felul în care doresc să își petreacă ziua. Unii au ales să călătorească iar alții au optat pentru activități locale.

Citeste mai mult
Jul 06

Tabere Internaționale Oxford – Ziua 13

Ziua 13 - Ceremonia de absolvire și karaoke!

Iată-ne aproape de sfârșitul celei de a doua săptămâni de tabără, la finalul cursurilor. Astăzi elevii au avut o zi foarte plină ce a culminat cu o seară distractivă de karaoke! Citiți în continuare pentru a afla tot ceea ce am făcut azi în tabără!

Citeste mai mult
Jul 05

Tabără Internațională Oxford – Ziua 12

Ziua 12 - Testul final și Rounders in the Park

Astăzi, în penultima zi de cursuri elevii au avut o zi foarte plină, iar seara au încheiat-o relaxant în campus sau la plimbări ușoare prin centrul orașului. Elevii au avut atât seminarul academic, cât și testarea finală dar și cursuri până seara.

Citeste mai mult
Jul 04

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 11

Ziua 11 – O nouă excursie la Londra

Azi, având în vedere faptul că elevii nu au avut cursuri, ne-am propus să explorăm din nou Londra! Fascinanta metropolă fiind foarte aproape de Oxford. Astfel, după micul dejun, la ora 9 ne-am întâlnit cu toții în recepția școlii.

Citeste mai mult
Jul 03

Tabără Internațională Oxford – Ziua 10

Ziua 10 - Grădina Botanică, cursuri și Cowley Road

În această dimineață superbă de iulie, elevii din tabăra de limba engleza de la Oxford nu au avut cursuri, în schimb, cei mai mulți dintre ei au ales să se odihnească, bucurându-se de un somn mai lung. Totuși, doi elevi din tabăra internațională au ales să participe la excursia propusă pentru această dimineață: Grădina Botanică. Am plecat așadar la ora 10 pentru a evita căldura prânzului.

Citeste mai mult
Jul 02

Tabere în Străinătate Oxford – Ziua 9

Ziua 9 – Christ Church College, tort și petrecere

A doua săptămână a început în forță pentru elevi, aceștia având cursuri de la ora 08:45 până la 11:40. După micul dejun, elevii au urmat orarul de studiu, urmând să ne întâlnim după terminarea cursurilor pentru a vizita împreună alte obiective turistice interesante din Oxford.

Citeste mai mult
Jul 01

Tabere în Străinătate Oxford – Ziua 8

Ziua 8 – Excursie la Londra

Și astăzi ne-am întâlnit odihniți și cu forțe proaspete încă dis de dimineață, de la ora 7:30. Autocarul era pregătit pentru noi și puțin după ora 8 am plecat spre Londra! Urma să explorăm superba metropolă de pe râul Thames. Însoțiți de Daniel și James, aproximativ 35 de elevi au plecat în această dimineață la Londra.

Citeste mai mult
Jun 30

Tabără Internațională Oxford – Ziua 7

Ziua 7 – Excursie la Cambridge!

Astăzi a fost o zi lungă în care ne-am întâlnit încă de la 7:30 în recepție – unii mai adormiți decât alții. La 8 fix autocarul a plecat spre Cambridge, și cei mai mulți dintre cei 40 de elevi au dormit tot drumul.

Citeste mai mult
Jun 29

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 6

Ziua 6 - Cursuri, muzee și istorie locală

Astăzi a fost o zi plină de cursuri de care elevii au fost din nou încântați! Toată lumea a început încă de la 8:45 așa încât cu cei mai mulți dintre ei m-am întâlnit încă de la micul dejun.

Citeste mai mult
Jun 28

Tabără Internațională Oxford – Ziua 5

Ziua 5 – Cursuri și teatru!

Astăzi a fost o zi mai ușoară pentru elevi, cel puțin din punct de vedere al activităților propuse. Până la prânz a avut loc un seminar academic iar apoi cursuri. După lecții am fost la teatru pentru o dublă Shakespeare!

Citeste mai mult
Jun 27

Tabere Internaționale Oxford – Ziua 4

Ziua 4 - Vizită la Colegiile din Oxford

În aceasta dimineață am pornit din nou devreme la drum – am avut de vizitat faimoasele colegii din Oxford cu ocazia Zilelor Porților Deschise – eveniment pe care nu aveam cum să-l ratăm – și pe bună dreptate, a fost foarte interesant!

Citeste mai mult
Jun 26

Tabără Internațională Oxford – Ziua 3

Ziua 3 – Prima zi de cursuri și o plimbare frumoasă

Marți, elevii din tabăra de limba engleză de la Oxford au început cursurile numai de la ora 14:00, ceea ce ne-a oferit timp suficient să ne odihnim, să mâncăm și să bifăm două dintre obiectivele noastre de aici înainte de a ne duce la ore.

Citeste mai mult
Jun 25

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 2

Ziua 2 – Descoperim școala și orașul!

O zi excelentă, vreme frumoasă, cer senin, prieteni noi, un oraș superb și o echipă mare de oameni aici pentru noi. A fost o zi plină și foarte frumoasă în tabăra din Oxford!

Citeste mai mult
Jun 24

Tabără în Străinătate Oxford – Ziua 1

Ziua 1 - A început tabăra din Oxford!

Iată-ne la începutul unei noi tabere internaționale la Oxford, pregătiți de experiențe minunate, de amintiri frumoase si de prieteni dragi...

Citeste mai mult