Jurnalul de Tabără Internațională Oxford 2022

Trăiți alături de elevii Qdays experiența taberei internaționale din Oxford! Urmăriți zilnic această pagină pentru a nu rata nimic din cele două săptămâni de tabără. Tabăra de limba engleză din Oxford se desfășoară între 26 iunie și 9 iulie! Într-un campus cu 800 de elevi veniți din toate colțurile lumii vom petrece această tabără internațională, iar tradiția academică din Marea Britanie ne va ghida pașii!

Jul 09

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 14

Ziua 14 – Final de tabără

A sosit ziua plecării pentru elevii taberei din Oxford, iar astăzi ne-am trezit cu toții dis-de-dimineață pentru a ne ocupa de ultimele detalii privind călătoria noastră.

Citeste mai mult
Jul 08

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 13

Ziua 13 – Cursuri, absolvire, aniversare și punting

Ultima zi plină în tabăra din Oxford a fost o zi cu de toate: bucurie, tristețe, cursuri, plimbări, ceremonia de absolvire, o aniversare și o sesiune de punting, plus multe îmbrățișări cu elevii internaționali de care mâine ne vom despărți.

Citeste mai mult
Jul 07

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 12

Ziua 12 – Cursuri, test final, muzee și teatru

O zi plină din nou astăzi în tabăra din Oxford! O parte dintre elevi au susținut testul de absolvire, în timp ce alții au fost la cursuri. După-amiază am vizitat Muzeul de Istorie Naturală și Muzeul Pitt Rivers, iar mai apoi am participat la o piesă de teatru, desfășurată în aer liber, chiar în curtea castelului Oxford.

Citeste mai mult
Jul 06

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 11

Ziua 11 – Excursie în Cambridge și Karaoke

Elevii din tabără au explorat azi Cambridge cu ale sale colegii, grădini și clădiri istorice, iar seara au încheiat-o fie cu o sesiune de karaoke, fie în oraș sau în campus.

Citeste mai mult
Jul 05

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 10

Ziua 10 - Cursuri, muzeu, test final și petrecere

Ziua de azi a fost una lungă, dar foarte frumoasă: cursuri, vizită la Ashmolean, test de absolvire, petrecere - acestea sunt principalele activități la care elevii au participat pe parcursul zilei.

Citeste mai mult
Jul 04

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 9

Ziua 9 - Grădina botanică, cursuri și activități în parc

Astăzi toți elevii au avut cursuri și doar 3 dintre aceștia au participat la vizita Grădinii Botanice din Oxford. La ora 18:00 ne-am reunit cu toții pentru o serie de activități în parc, iar seara am încheiat-o relaxându-se în campus.

Citeste mai mult
Jul 03

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 8

Ziua 8 – Vizită la Londra - partea a 2-a

În a doua excursie la Londra, am vizitat London Dungeon, London Eye, Oxford Street și ne-am plimbat pe faleza Tamisei în zona South Bank, admirând și alte obiective precum St. Paul's Cathedral.

Citeste mai mult
Jul 01

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 6

Ziua 6 – Ashmolean, cursuri și Grafitti Tour pe Cowley Road

Unii elevi au vizitat astăzi muzeul Ashmolean, în timp ce restul au mers la cursuri; dar ne-am reunit aproape în întregime după-amiază pentru un tur în zona Cowley Road, alături de alți elevi internaționali.

Citeste mai mult
Jul 02

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 7

Ziua 7 – Vizită la Londra - partea 1

Astăzi am vizitat Londra și am făcut o plimbare cu vaporașul pe Tamisa. Mai apoi, unii elevi au mers la Muzeul Național de Istorie Naturală, iar ceilalți au admirat Parada Pride, seara încheindu-se în campus, odihnindu-ne sau socializând cu noii elevi din Argentina.

Citeste mai mult
Jun 30

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 5

Ziua 5 - Cursuri interesante și vizită la colegii

Joi ne-am continuat vizita la Zilele Porților Deschise ale Colegiilor din Oxford, unde am avut ocazia să mai descoperim câteva colegii, programându-ne incursiunile în oraș în funcție de orarul elevilor, cursurile având întotdeauna prioritate.

Citeste mai mult
Jun 29

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 4

Ziua 4 - Vizită la colegii și zi onomastică

Miercuri a fost o zi plină: am participat la Zilele Porților Deschise ale Colegiilor din Oxford, unde am avut ocazia să vizităm mai multe colegii, iar după-amiaza unii elevi au mers la clubul de dezbateri, alții au jucat baschet, încheind seara sărbătorindu-l pe Petru.

Citeste mai mult
Jun 28

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 3

Ziua 3 - Primele cursuri, University Church of St. Mary & The Covered Market

De dimineață elevii taberei din Oxford s-au reunit la micul dejun. Cu toții erau nerăbdători să înceapă cursurile, însă și vizitarea obiectivelor din acest superb oraș academic a fost o activitate apreciată. Separați în două grupuri, în funcție de orarul avut, am vizitat University Church of St. Mary, principala biserică a Universității din Oxford dar și faimoasa piață cu produse locale - The Covered Market, seara reunindu-ne cu toții în campus.

Citeste mai mult
Jun 27

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 2

Ziua 2 - Prezentarea școlii și turul orașului

Luni ne-am reîntâlnit odihniți începând cu ora 7:45 pentru mic dejun. Avea să fie o zi plină, așa încât m-am bucurat să aud că elevii din grupul de tabără au reușit să se odihnească! Am început cu prezentarea programului academic și al școlii, am continuat cu turul orașului și am încheiat ziua înapoi în campus!

Citeste mai mult
Jun 26

Tabăra Internațională Oxford – Ziua 1

Ziua 1 – Welcome to Oxford!

Iată-ne la începutul unei noi tabere internaționale la Oxford, entuziasmați și pregătiți pentru noi experiențe minunate, amintiri frumoase împreună cu prieteni dragi...

Citeste mai mult