Jurnal de Tabără Limba Engleză Oxford 2023

Trăiți alături de elevii Qdays experiența taberei internaționale din Oxford! Urmăriți zilnic această pagină pentru a nu rata nimic din cele două săptămâni de tabără. Tabăra de limba engleză din Oxford se desfășoară între 25 iunie și 8 iulie 2023! Într-un campus cu 800 de elevi veniți din toate colțurile lumii vom petrece această tabără internațională, iar tradiția academică din Marea Britanie ne va ghida pașii!

Jul 08

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 14

Ziua 14 - Final de tabără

Ziua de sâmbătă a fost dedicată călătoriei spre casă. Nu ne vine să credem ce repede au trecut cele două săptămâni de tabără, timp în care am participat la cursurile de engleză, la excursii interesante și activități captivante (de la cele culturale, la cele artistice, până la cele sportive).

Citeste mai mult
Jul 07

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 13

Ziua 13 - Ultimele cursuri de engleză și ceremonia de absolvire

Vineri, 7 iulie, a fost o zi dulce (doar este Ziua Internațională a Ciocolatei 😊), dar în același timp și nostalgică și plină de emoții atât pentru tinerii noștri, cât și pentru prietenii lor internaționali! De ce? Pentru că este penultima zi din tabăra de la Oxford.

Citeste mai mult
Jul 06

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 12

Ziua 12 - Muzeul Ashomlean, punting și teatru în aer liber

Astăzi a fost ziua în care am revizitat cele mai interesante locuri și cele mai frumoase experiențe, pentru a le da șansa celor care încă nu au apucat aceste activități să o poată face.

Citeste mai mult
Jul 05

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 11

Ziua 11 - Cursuri și activități variate

Ziua cu numărul 11 a sosit și, împreună cu ea, o serie de activități special gândite pentru tinerii care participă în această vară în tabăra din Oxford: pictură, Scavenger Hunt, karaoke, fotbal și seară de film.

Citeste mai mult
Jul 04

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 10

Ziua 10 - The Story Museum și jocuri în campus

Vremea tipic britanică de marți ne-a cam dat planurile peste cap, dar ne-am reorganizat cu o vizită pe Cowley Road, la The Story Museum, iar seara am petrecut-o jucându-ne în campus.

Citeste mai mult
Jul 03

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 9

Ziua 9 - Cursuri, Muzeul Ashmolean și petrecere

A doua săptămână în tabăra din Oxford a început în forță: am participat la cursurile de limba engleză, am vizitat Muzeul Ashmolean, iar seara am petrecut-o la petrecere!

Citeste mai mult
Jul 02

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 8

Ziua 8 - London, here we come!

Suntem de 8 zile pe pământ britanic, iar astăzi avem în program excursia în Londra, cel mai important centru politic, financiar, cultural și artistic al Regatului Unit și unul din cele mai semnificative orașe ale lumii.

Citeste mai mult
Jul 01

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 7

Ziua 7 - Istorie fermecătoare la Stonehenge și Bath

Sâmbătă, prima zi dintr-un weekend care se anunță cu un program special gândit pentru tinerii participanți la tabără EF de la Oxford. Aveam să vizităm două destinații noi și interesante, reprezentative pentru Anglia și pentru istoria acesteia.

Citeste mai mult
Jun 30

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 6

Ziua 6 – Punting și vizită la Muzeul de Istorie Naturală

Vineri, în tabăra de engleză din Oxford, elevii au putut încerca o activitate specifică destinației: punting! După-amiaza au vizitat sălile captivante ale renumitului Muzeu de Istorie Naturală.

Citeste mai mult
Jun 29

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 5

Ziua 5 – Continuăm vizitele la Colegii

Ziua de joi a venit cu un program plin de evenimente desfășurate în cadrul diferitelor departamente ale Universității Oxford cu ocazia Zilelor Porților Deschise, iar noi am încercat să bifăm cât mai multe dintre acestea după încheierea cursurilor de limba engleză din orarul de tabără.

Citeste mai mult
Jun 28

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 4

Ziua 4 – Zilele Porților Deschise la Universitatea din Oxford

Ziua a patra a însemnat un adevărat maraton al colegiilor, azi și mâine fiind Zilele Porților Deschise la Universitatea Oxford, iar noi am profitat de oportunitatea de a vedea cum este viața unui student la Oxford, care sunt criteriile de admitere și cum se desfășoară cursurile.

Citeste mai mult
Jun 27

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 3

Ziua 3 – Primele cursuri și plimbare la Grădina Botanică

De dimineață elevii taberei din Oxford s-au reunit la micul dejun. Cu toții erau nerăbdători să înceapă cursurile, însă și vizitarea obiectivelor din acest superb oraș academic a fost o activitate apreciată. Am vizitat Grădina Botanică și University Church of St. Mary, principala biserică a Universității din Oxford, seara petrecând-o cu toții în campus.

Citeste mai mult
Jun 26

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 2

Ziua 2 – Prezentarea școlii și turul orașului

Am început cu prezentarea programului academic și al școlii, am continuat cu turul orașului și am încheiat ziua înapoi în campus!

Citeste mai mult
Jun 25

Tabăra Engleză Oxford – Ziua 1

Ziua 1 – A început tabăra din Oxford!

Încărcați cu voie bună am ajuns în Oxford și am început să ne acomodăm cu campusul ce va fi gazda noastră pentru următoarele 2 săptămâni de tabără.

Citeste mai mult