Tabăra Engleză Oxford – Ziua 14

Jun 25
Jun 26
Jun 27
Jun 28
Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08

Ziua 14 – Final de tabără

Sâmbătă întâlnirea a fost dimineața la 7:20, pentru că autocarul rezervat pentru transportul la aeroport urma să ne preia la ora 8:00. După ce am predat cheile camerelor care ne-au găzduit pentru ultimele două săptămâni în campusul din Oxford, ne-am luat bagajele și ne-am îndreptat spre locul de întâlnire.

Lunile de vară fiind unele dintre cele mai aglomerate din an, deplasările la aeroport iau în calcul orice întârzieri ar putea apărea pe parcurs: de la trafic pe autostradă, la zone aglomerate la check-in sau controul de securitate. Din fericire, călătoria până la Aeroportul Heathrow a durat aproximativ o oră, fără a întâmpina blocaje.

De îndată ce am ajuns la aeroport, ne-am îndreptat spre birourile de check-in ale companiei aeriene, unde toate procedurile s-au desfășurat destul de rapid și fără probleme, astfel că în scurt timp porneam spre controlul de securitate. Un angajat al companiei aeriene ne-a însoțit până la zona de control, pentru a se asigura că avem prioritate, călătorind în grup.

Deoarece toate etapele pe care trebuia să le parcurgem în aeroport le-am bifat rapid, am rămas cu timp berechet înainte de ora îmbarcării. Asfel, unii dintre tineri s-au îndreptat spre zona de magazine pentru unele cumpărături de ultim moment, alții au mers să își ia de mâncare, iar alții au încins un joc de Dobble.

La ora 14 ne-am reîntâlnit pentru a ne pregăti de îmbarcare. Trei ore mai târziu, aterizam în siguranță în București, entuziasmați că urma să ne întâlnim cu familiile și prietenii.

După ce am recuperat bagajele, am pornit spre porțile de sosire, unde toată lumea ne aștepta cu sufletul la gură, dorind să primească toate detaliile despre experiența de două săptămâni din Oxford. Cu siguranță nu vor fi dezamăgiți, deoarece am avut parte de zile pline!

Ne-am luat rămas bun nu înainte de a mai face încă o fotografie de grup, am plâns și ne-am îmbrățișat, cu speranța că ne vom mai întâlni și în viitor.

Mai multe imagini din tabăra de limba engleză Oxford aici: Album Facebook Tabăra Oxford