Jurnal Tabără – Santa Barbara 2022

Jurnalul de Tabără Internațională Santa Barbara, California 2022

Urmăriți această super tabără internațională în Santa Barbara, California! Elevi din toată țara participă la tabăra de limba engleză Qdays de la EF Santa Barbara, un campus spațios în inima acestui fermecător oraș american. Nu ratați jurnalul acestei tabere în străinătate pentru a fi la curent cu programul de zi cu zi, impresiile și felul în care elevii își petrec vacanța. Tabăra se desfășoară în perioada 31 iulie – 13 august 2022!

Aug 13

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 14

Ziua 14 - Final de tabără și drumul spre casă

Final de tabără în California! Două săptămâni de amintiri minunate, de prieteni noi și locuri spectaculoase! Iată cum a decurs ultima zi de tabără și drumul spre casă.

Citeste mai mult.

Aug 12

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 13

Ziua 13 – Ultima zi de școală și absolvire!

Astăzi a fost o zi relaxantă dar plină de amintiri frumoase. Elevii au avut ceremonia de absolvire, timp liber pentru ultimele cumpărături și un picnic de seară pe plajă în lumina lunii pline.

Citeste mai mult.

Aug 11

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 12

Ziua 12 – Cursuri, teste, selfies și petrecere tropicală

Încă o zi plină în tabăra internațională din California! La ora 8 toți elevii erau urcați în autobuzul de școală! Ziua s-a continuat cu experiențe interesante, activități și o seară pe ritmul muzicii.

Citeste mai mult.

Aug 10

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 11

Ziua 11 – Surf și o zi la shopping

Astăzi elevii doritori au avut parte de o activitate tipică sudului Californiei și anume, SURF! După amiază am avut programată ieșirea la Camarilo Premium Outlets, unul dintre marile malluri de tip outlet din zonă.

Citeste mai mult.

Aug 09

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 10

Ziua 10 – Cursuri și experiențe noi!

Marțea în campus e prima zi de școală pentru elevii nou veniți, șansa celor din tabără să își facă noi prieteni. De altfel, toate activitățile de astăzi s-au concentrat pe comunicare și pe îmbunătățirea abilităților de socializare.

Citeste mai mult.

Aug 08

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 9

Ziua 9 – O nouă săptămână!

Am început săptămâna în forță cu un mic dejun copios și o tură la plajă de dimineață, unde unii dintre noi am luat plăcile de paddle board pentru o nouă experiență. Seara am sărbătorit-o pe Iarina și ne-am distrat în sala de jocuri!

Citeste mai mult.

Aug 07

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 8

Ziua 8 – Distracție în Six Flags!

Dacă ieri ne-am plimbat, astăzi ne-am distrat! Excursia ne-a dus la Six Flags Magic Mountain, unul dintre marile parcuri de distracții de pe coasta de vest, unde elevii au avut ocazia să petreacă o zi plină de adrenalină.

Citeste mai mult.

Aug 06

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 7

Ziua 7 – Welcome to Los Angeles!

Ziua de astăzi a fost pe cât de lungă pe atât de interesantă. Am văzut trei părți din Los Angeles, fiecare dintre ele diferită de cealaltă și am realizat cât de divers este acest oraș!

Citeste mai mult.

Aug 05

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 6

Ziua 6 – Curățenie generală, lecții și apus spectaculos!

Vineri dimineață a fost o binemeritată pauză, având timp pentru a ne face ordine în camere și pentru a ne spăla hainele înainte de cursurile de la prânz. Seara am încheiat-o fie la 800 de metri înălțime fie la nivelul mării admirând apusul!

Citeste mai mult.

Aug 04

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 5

Ziua 5 – Bal American și baie în Pacific!

Joia aceasta urma să fie o zi mai relaxantă, fără activități prea grele având în vedere ultimele zile din tabără în care ne-am bătut recordurile la sporturi. Energia a trebuit să ne-o consumăm cumva, așa că petrecerea din campus a fost metoda ideală!

Citeste mai mult.

Aug 03

Tabăra Engleză Santa Barbara – Ziua 4

Ziua 4 – Soare, cursuri și jocuri în parc

Ziua de miercuri a fost din nou una plină de activități pentru elevii din tabăra de limba engleză din Santa Barbara. Ca de obicei, ziua ne-a fost împărțită între campus și școală, cu două sesiuni de activități și două sesiuni de cursuri.

Citeste mai mult.

Aug 02

Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 3

Ziua 3 – Primele cursuri și o seară de film

Marți a fost prima zi de cursuri și toți elevii au trebuit să demonstreze din nou punctualitate și organizare 😊 Lucru pe care l-au și făcut, deja fiind renumiți în școală ca grupul cel mai punctual și concentrat la activități.

Citeste mai mult.

Aug 01

Tabăra Engleză Santa Barbara – Ziua 2

Ziua 2 – Prima oară la școală și o cursă de seară

Fiind prima zi de luni în tabăra internațională din California, astăzi programul a fost dedicat sesiunii de orientare și prezentare. Am cunoscut liderii locali și colegii din grupa de activități, am descoperit puțin atât Santa Barbara cât și zona din jurul cazării și desigur, ne-am distrat la maxim.

Citeste mai mult.

Jul 31

Tabăra Engleză Santa Barbara – Ziua 1

Ziua 1 – Din nou pe coasta de Vest

Iată-ne din nou la început de drum, într-o nouă destinație, o nouă aventură, noi prieteni și experiențe memorabile. De această dată, Santa Barbara, frumosul oraș de pe coasta de vest a Americii ne va fi gazdă în următoarele două săptămâni.

Citeste mai mult.