Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 5

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13

Ziua 5 – Bal American și baie în Pacific!

Joia aceasta urma să fie o zi mai relaxantă, fără activități prea grele având în vedere că în ultimele zile din tabără ne-am bătut recordurile la sporturi. Energia a trebuit să ne-o consumăm cumva, așa că petrecerea din campus a fost metoda ideală!

Pentru micul dejun ne-am organizat cu succes și am ajuns cu toții destul de devreme, așa încât ne-am bucurat de iaurturi, ovăz cu lapte, fructe, deja tradiționala omletă, jambon prăjit, dar și mici burrito de mic dejun cu ou. Cerealele cu lapte au fost nelipsite, la fel ca și bagels cu cremă de ciocolată ?.

1 tabara internationala engleza america 040822

2 tabara internationala engleza america 040822

Lecțiile au avut loc de dimineață așa că Pancho ne-a însoțit din nou la școală în autobuz, iar stăpânul său, și totodată șoferul autobuzului, ne-a încântat cu muzica lui preferată tot drumul. Elevii au avut astăzi din nou lecții de interes special, așa că am rămas la școală până la ora 13. Iată ce au avut de spus aceștia despre ziua lor:

Cătălin: Azi am început ziua cu încă o serie interesanta de cursuri alături de profesoara noastră Alice care ne-a dat de acut un proiect despre social media. Apoi am mers la plaja pentru a mai completa încă o activitate entertaining. Dupa cina s-a ținut un party super, care din păcate a fost intrerupt brusc ora de încheiere venind pe neașteptate.

3 tabara internationala engleza america 040822

4 tabara internationala engleza america 040822

Bianca: Ziua de astazi a fost una dintre preferatele mele. Am mancat micul dejun, dupa care am luat autobuzul spre scoala. Cursurile au fost distractive, am avut activitati interesante legate de muzica. Dupa cursuri am mers la plaja, iar apoi ne am intors in campus pentru a ne pregati de bal. M-am distrat foarte mult, a fost o seara excelenta si toata lumea s-a simtit minunat.

6 tabara internationala engleza america 040822

5 tabara internationala engleza america 040822

 

Așa cum v-au spus deja elevii, am fost la plajă pentru o mult așteptată baie în ocean! De la școală am luat autobuzul care ne-a lăsat pe faleza plajei de est – de cealaltă parte a pontonului de lemn despre care v-am vorbit anterior. Aici apa este mai potrivită pentru înot, plaja fiind mai departe de portul industrial al orașului.

7 tabara internationala engleza america 040822

8 tabara internationala engleza america 040822

Am petrecut o oră și jumătate la plajă și, chiar dacă Oceanul Pacific e mai rece aici decât poate ne-am așteptat, elevii s-au distrat de minune în apă, sărind în valuri și lăsându-se pradă distracției din apă, sau de pe nisip, în funcție de preferințele fiecăruia.

La ora 16 am pornit înapoi spre centrul orașului și de acolo cu autobuzul de școală înapoi la hotel unde am sosit la timp pentru cină și pentru a ne pregăti de petrecere! Angajații școlii au lucrat toată ziua aranjând curtea cu arcade de baloane, decorațiuni și lumini în pregătirea petrecerii tematice: American Prom Night!

9 tabara internationala engleza america 040822

10 tabara internationala engleza america 040822

Chiar dacă seara a început puțin mai lent, elevii știau că vor avea numai maxim 3 ore de distracție, startul fiind dat la ora 19. Cu boxe puternice, Andrew, directorul programului de vară, ne-a fost DJ și ne-a uimit cu abilitățile sale de a mixa piesele.

11 tabara internationala engleza america 040822

12 tabara internationala engleza america 040822

Pe gazonul de jos elevii își făceau poze sub arcadele de baloane ori la zona foto cu accesorii, săreau și dansau, iar atmosfera a fost parcă și mai faină odată cu venirea apusului și colorarea cerului într-un roșu aprins!

14 tabara internationala engleza america 040822

13 tabara internationala engleza america 040822La ora 22 eram desigur înapoi în camere! Sunt convins că elevii ar fi petrecut cu siguranță până dimineață dacă ar fi avut ocazia, însă din ce am înțeles au toate șansele să repete petrecerea săptămâna viitoare!

Mâine avem o zi de curățenie, cursuri și excursii de seară, la apus.

Mai multe imagini din tabăra de limba engleză din Santa Barbara aici: Album Facebook Tabără America