Tabără Engleză Santa Barbara – Ziua 9

Jul 31
Aug 01
Aug 02
Aug 03
Aug 04
Aug 05
Aug 06
Aug 07
Aug 08
Aug 09
Aug 10
Aug 11
Aug 12
Aug 13

Ziua 9 – O nouă săptămână!

Am început săptămâna în forță cu un mic dejun copios și o tură la plajă de dimineață, unde unii dintre noi am luat plăcile de paddle board pentru o nouă experiență. Seara am sărbătorit-o pe Iarina și ne-am distrat în sala de jocuri!

1 - tabara santa barbara 080822

Activitatea de astăzi a fost planificată pentru prima parte a zilei. Elevii au avut ocazia să își închirieze caiace sau paddle boards, și toată lumea a ales plăcile cu vâsle. Odată ajunși la West Beach cu autobuzul public, ne-am întâlnit cu Marlene și Rachel – noua noastră lideră de activități ce ne va însoți săptămâna aceasta.

2 - tabara california 080822

După un scurt check-in, ne-am luat locul pe plajă pentru o dimineață relaxantă. Împreună cu Marlene și Sofi, Maia, Șerban, Eliza, Cătălin și Antonia ne-am închiriat plăci de paddle board și am învățat cum să le manevrăm pentru a ajunge la plajă de pe partea opusă a portului – o plajă liniștită și relaxantă pe care ne-am odihnit puțin înainte de a ne întoarce la grupul mare de elevi. Nimeni nu a căzut în apă, dintre cei care am încercat să nu cădem ?. Desigur, toată lumea  a purtat veste de salvare, acestea fiind obligatorii.

3 - tabara engleza santa barbara 080822

4 - tabara engleza california 080822

12 - tabara pentru elevi california 080822

La ora 12, elevii au pornit înapoi spre școală, pe State Street, cu care deja s-au familiarizat. Aici au avut ocazia să se mai oprească pe la unele dintre magazinele care le-au atras atenția, sau să își ia prânzul fiindcă la 13:40 trebuiau să fie în școală pentru cursuri.

5 - tabara america 080822

Lecțiile au zburat pe lângă noi, unul dintre grupuri având cursuri chiar în curtea școlii. În tot acest timp am reușit să organizăm ultimele detalii pentru petrecerea surpriză a Iarinei. Înapoi la cazare am avut timp de cină și chiar de o vizită la piscină, iar la ora 19 elevii s-au adunat pentru o ședință administrativă.

6 - tabara sua 080822

Cu ajutorul lui Șerban, am adus sucurile, accesoriile și desigur și tortul Iarinei, iar după ce și-a dat seama ce se întâmplă, toți elevii i-au cântat La Mulți Ani și i-au transmis urările lor Iarinei care, chiar și vădit emoționată, a acceptat cerința colegilor de a sări în piscină îmbrăcată – se pare ca asta trebuie să faci când împlinești 19 ani ?. La Mulți Ani, Iarina! Să ai parte și în continuare de multe exeperiențe minunate, în locuri deosebite!

7 - tabara engleza america 080822

8 - tabara engleza sua 080822

Tortul a fost excelent, iar elevii au adus chiar și o boxă pentru câteva melodii. Ne-am îndreptat apoi spre activitatea de seară – o sesiune de jocuri în sala special amenajată de la unitatea de cazare. Aici sunt două mese de biliard, un pian, o consolă de jocuri video, o masă de ping-pong, una de fusball și una de air hockey + la cererea elevilor, Marlene ne-a adus kituri de tatuaje henna.

11 - tabara de vara california 080822

9 - tabara pentru elevi america 080822

10 - tabara engleza pentru elevi in strainatate sua 080822

Elevii au fost foarte încântați de salonul de tatuaje improvizat, iar Eliza a realizat cât de mult îi face plăcere să aplice tatuajele folosind șabloanele, sau chiar mâna liberă, numărând 33 de pictograme aplicate în această seară!

După o oră și jumătate de jocuri și campionate, de socializare și râsete, ne-am retras în camere pentru un film, pentru a vorbi cu cei de acasă sau pentru a ne pregăti de ziua de mâine și pentru a ne odihni.

Pe curând!

Mai multe imagini din tabăra de engleză din Santa Barbara aici: Album Facebook Tabără California