Cursuri de liceu în străinătate

Elevii cu vârstele cuprinse între 14 și 19 ani pot alege să studieze la un liceu în străinătate, de renume, așa cum este EF Academy. Aici, elevii vor primi atenția, grija și implicarea tuturor membrilor școlii, în așa fel încât să ne asigurăm că întreg potențialul lor este atins pe parcursul anilor de liceu.
La EF Academy, în cadrul programelor de liceu în străinătate, elevii sunt pregătiți pentru universitate prin programe interesante, captivante, dar și solicitante care le permit să obțină o îmbunătățire continuă a rezultatelor în toate domeniile academice.

Liceu în Străinătate cu EF Academy

EF Academy își propune să deschidă lumea prin educație, iar una dintre metode este aceea de a pregăti elevii de liceu pentru a excela pe drumul lor academic. Liceul internațional EF Academy deschide o multitudine de oportunități pentru elevii de liceu, oferindu-le educație de calitate superioară în străinătate, atât prin pregătire pentru universitate, cât și pentru un viitor fără limite:

La liceul privat EF, vei fi înconjurat de oportunități ce te vor transforma într-un lider. Abilitatea de a lua inițiativă și de a-ți inspira colegii pentru a atinge un obiectiv comun – este o aptitudine care se va dovedi valoroasă oriunde vei merge. Dezvoltă idei inovatoare, intensifică deschiderea către nou și colaborează cu alți elevi motivanți din școală și nu numai. Vei putea să preiei inițiativa și te vom ajuta să te implici atât academic cât și extra curicular în proiecte și domenii ce sunt atrăgătoare pentru tine.

Consiliul Elevilor și conferințele Model United Nations îți vor oferi șansa de a-ți valorifica puterea abilităților de conducere pe care le vei dezvolta prin motivarea și sprijinirea colegilor astfel câștigând încredere de sine și o viziune largită asupra lumii. EF Global Student Leaders Summit este o altă oportunitate la care vei avea șansa de a participa. Conferința reunește elevi de liceu din întreaga lume, pentru două zile de colaborare, seminarii și prezentări motivaționale. Aceste oportunități transformatoare nu îți vor schimba doar viața, ci te vor încuraja să îi conduci și să îi inspiri pe cei din jurul tău.

Ajutându-ți colegii sau comunitatea din jurul școlii, vei ieși în evidență ca lider la unul dintre campusurile de liceu în străinătate EF Academy. Profită de cunoștințele tale în anumite discipline pentru a-i medita pe ceilalți colegi și a-i ajuta să înțeleagă materia; sau ia parte la proiecte de voluntariat dincolo de campusul școlii pentru a afla mai multe despre țara-gazdă și să fă o diferență în comunitate sau în viața cuiva.

Admitere Garantată la Universitate în Străinătate

Elevii care studiază în campusurile de liceu în străinătate ale EF Academy sunt admiși la cele mai prestigioase universități din lume. Aproape jumătate dintre elevi sunt admiși la cele mai bune 10 universități din Anglia, inclusiv Oxford, Cambridge, LSE și Durham. În SUA, elevii EF urmează cursurile școlilor de top, cum ar fi Harvard, UCLA și University of Pennsylvania. Elevii liceelor EF au intrat la instituții renumite pe plan global, cum ar fi ETH în Zurich și University of Hong Kong.

Mai mult de o treime din absolvenții de liceu EF Academy din New York au fost admiși la universități din top 100 din SUA. 488 de absolvenți fiind admiși la universități dintre primele 1% din lume. În total, EF Academy și-a ajutat absolvenții din SUA să obțină peste 10 milioane de dolari în burse de studiu pentru a-și continua parcursul academic în America.

Mai multe despre rezultatele elevilor de liceu de la EF Academy se pot obține de aici: Broșură rezultate academice 2019.

Prin parteneriatul exclusiv pe care liceele internaționale din cadrul programului EF îl au cu Hult International Business School, elevii EF Academy care încheie cu succes un program A-level sau IB vor obține suficiente credite pentru a sări peste primul an de facultate și a-și încheia programul de licență în străinătate în trei ani în loc de patru.

Programele de liceu în străinătate

Un curs cu durata de doi ani, care se încheie cu o Diplomă de Bacalaureat Internațional. Elevii se pregătesc pentru a fi admiși la universități de top în țări din toată lumea dar și pentru a-și dezvolta abilități care le pot fi de folos în viața profesională. Acest program poate fi urmat în Oxford, New York și Pasadena.

Aceste cursuri oferă elevilor o fundație educațională serioasă ce îi pregătește pentru excelență în ultimii ani de liceu, cei mai importanți în admiterea la universități de top. Acest program poate fi urmat în New York și Pasadena, California.

Elevii EF International Academy trebuie să stăpânească un nivel ridicat al limbii engleze. Cei care doresc sau simt nevoia de a-și dezvolta abilitățile de limbă înaintea începerii unui curs de liceu internațional o pot face la centrele EF din Marea Britanie, SUA, Australia, Canada sau Singapore.

Asistență permanentă pentru părinți

Știm că este greu pentru părinți să își trimită copii la liceu în străinătate, tocmai de aceea căutăm să implicăm foarte mult părinții în rezultatele academice ale elevilor. În plus, ne angajăm să oferim un nivel foarte ridicat de consiliere și asistență precum și informații detaliate despre parcursul copilului la liceu. Consilierul academic al copilului va fi totodată și reprezentantul părinților în liceu iar aceștia îl pot contacta oricând, direct, dacă au orice fel de întrebări legate de educația acestuia. Totodată, Qdays ca și consultant local va fi la îndemână pentru a vă ajuta de fiecare dată când nu vă simțiți comfortabili să comunicați cu școala în limba engleză.

Puteți discuta toate detaliile unui cursurilor de liceu în străinătate cu un consultant Qdays folosind formularul din pagina de contact sau apelând numărul de telefon 0725449500.

Acreditări

IB mareNYSED

Un liceu în străinătate trebuie să poarte acreditări dintre cele mai înalte la nivel mondial. Programul de liceu in străinătate EF Academy Oxford, New York și Pasadena sunt şcoli IB World, autorizate pentru a oferi diplome internaţionale de bacalaureat. Aceste şcoli împărtăşesc o viziune comună – un angajament pentru educaţie de înaltă calitate, internaţională şi provocatoare.

Liceul Internațional EF New York este acreditat de către Departamentul de Stat în Educație al New York.

ACCETCambEng_300_P_CMYK EnglishUSA

Cursurile de liceu în străinătate de la EF New York sunt acreditate și de către AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs). Cursurile de liceu în America oferite de EF New York sunt acreditate și ACCET.

Toate campusurile de liceu internațional EF sunt și centre de examinare Cambridge ESOL.