Liceu în străinătate

Elevii cu vârstele cuprinse între 14 și 19 ani pot alege să studieze la licee de renume din străinătate precum cele din Oxford în Anglia sau SUA (Pasadena ori New York), prin programul liceelor private EF International Boarding Schools.
La EF International Boarding Schools elevii sunt pregătiți pentru universitate prin programe interesante, captivante, dar și solicitante care le permit să obțină o îmbunătățire continuă a rezultatelor în toate domeniile academice.

EF Academy deschide o multitudine de oportunități pentru elevii de liceu, oferindu-le o educație superioară în străinătate, atât prin pregătire pentru universitate, cât și pentru un viitor fără limite:

La liceele private EF, vei fi înconjurat de oportunități ce te vor transforma într-un lider. Abilitatea de a lua inițiativă și de a-ți inspira colegii pentru a atinge un obiectiv comun – este o aptitudine care se va dovedi valoroasă oriunde vei merge. Dezvoltă idei inovatoare, intensifică deschiderea către nou și colaborează cu alți elevi motivanți din școală și nu numai.

Consiliul Elevilor și conferințele Model United Nations îți vor oferi șansa de a-ți valorifica puterea abilităților de conducere pe care le vei dezvolta prin motivarea și sprijinirea colegilor astfel câștigând încredere de sine și o viziune largită asupra lumii. EF Global Student Leaders Summit este o altă oportunitate la care vei avea șansa de a participa. Conferința reunește elevi de liceu din întreaga lume, pentru două zile de colaborare, seminarii și prezentări motivaționale. Aceste oportunități transformatoare nu îți vor schimba doar viața, ci te vor încuraja să îi conduci și să îi inspiri pe cei din jurul tău.

Ajutându-ți colegii sau comunitatea din jurul școlii, vei ieși în evidență ca lider la liceele EF Academy. Profită de cunoștințele tale în anumite discipline pentru a-i medita pe ceilalți colegi și a-i ajuta să înțeleagă materia; sau ia parte la proiecte de voluntariat dincolo de campusul școlii pentru a afla mai multe despre țara-gazdă și să fă o diferență în comunitate sau în viața cuiva.

Admitere Garantată la o Universitate în Străinătate

Elevii care studiază la liceele din străinătate din cadrul EF International Boarding Schools sunt admiși la cele mai prestigioase universități din lume. Aproape jumătate dintre elevi sunt admiși la cele mai bune 10 universități din Anglia, inclusiv Oxford, Cambridge, LSE și Durham. În SUA, elevii EF urmează cursurile școlilor de top, cum ar fi Harvard, UCLA și University of Pennsylvania. Elevii liceelor EF au intrat la instituții renumite pe plan global, cum ar fi ETH în Zurich și University of Hong Kong.

Elevilor de la liceul privat din Oxford care doresc să urmeze o facultate de medicină în străinătate li se oferă sfaturi specializate și sprijin pentru pregătirea pentru criteriile de intrare extreme de dificile. Elevii sunt ajutați în cercetarea și identificarea cursurilor potrivite și sunt aranjate vizite la școli medicale. Toți candidații la o facultate de medicină în străinătate trebuie să aibă experiență de lucru într-un mediu medical; în acest scop liceul privat din Oxford organizează sesiuni de practică cu doctori locali și spitale. Universitățile Oxbridge și Ivy League au așteptări foarte ridicate din partea candidaților. Pentru a maximiza șansele de admitere la Oxbridge, este necesar ca elevii să cunoască fiecare departament și curs, și să se înscrie din timp, iar EF International Academy este alături de fiecare elev în parte pe tot parcursul procesului de admitere.

Elevii liceului privat EF New York au avut rezultate excepționale la examenul de Bacalaureat Internațional, la teste de admitere la universitate cum ar fi TOEFL și SAT, și au fost admiși la universități de top din străinătate, precum Harvard, MIT, UCLA, University of Virginia, Penn State University și Boston University.

Prin parteneriatul exclusiv pe care liceele internaționale din cadrul programului EF îl au cu Hult International Business School, elevii EF International Boarding Schools care încheie cu succes un program A-level sau IB vor obține suficiente credite pentru a sări peste primul an de facultate și a-și încheia programul de licență în străinătate în trei ani în loc de patru.

 

 

 

Programele de studiu în străinătate

Un curs cu durata de doi ani, care se încheie cu o Diplomă de Bacalaureat Internațional. Elevii se pregătesc pentru a fi admiși la universități de top în țări din toată lumea dar și pentru a-și dezvolta abilități care le pot fi de folos în viața profesională. Acest program poate fi urmat în Torbay, Oxford și New York.

Un curs cu durata de doi ani ce te pregătește pentru examene de nivel avansat, cunoscute ca A-levels. Universitățile din Anglia sunt recunoscute în întreaga lume pentru excelența academică, iar universitățile de top din UK cer elevilor să fi susținut examenele A-level. Acest program poate fi urmat în Torbay și Oxford.

Cea mai populară programă de liceu în străinătate pentru elevi cu vârstele cuprinse între 14 și 16 ani este International GCSE. După terminarea studiilor, vei primi o calificare recunoscută mondial. Această programă pregătește elevii pentru A-levels și pentru Diploma Internațională de Bacalaureat și se poate urma în Torbay sau New York.

Aceste cursuri oferă elevilor o fundație educațională serioasă ce îi pregătește pentru excelență în ultimii ani de liceu, cei mai importanți în admiterea la universități de top. Acest program poate fi urmat în New York și San Diego.

Îmbunătățește-ți nivelul de cunoștință al limbii străine, dar și nivelul de cunoștințe educaționale pentru a te asigura de succes în anii de liceu. Acest program poate dura 3, 6, 9 sau 12 luni și este un curs pregătitor pentru clasele 9 și 10 de liceu, IGCSE, A-level sau programul de Bacalaureat Internațional. Acest program poate fi urmat în Torbay, Oxford și New York.

Elevii EF International Academy trebuie să stăpânească un nivel ridicat al limbii engleze. Cei care doresc sau simt nevoia de a-și dezvolta abilitățile de limbă înaintea începerii unui curs de liceu internațional o pot face la centrele EF din Marea Britanie, SUA, Australia, Canada sau Singapore.

 

Puteți discuta toate detaliile unui cursurilor de liceu în străinătate cu un consultant Qdays folosind formularul din pagina de contact sau apelând numărul de telefon 0725449500.

 

Acreditări

IB mareNYSED

Un liceu în străinătate trebuie să poarte acreditări dintre cele mai înalte la nivel mondial. Programul de liceu in străinătate EF International Boarding Schools New York, Oxford și Torbay sunt şcoli IB World, autorizate pentru a oferi diplome internaţionale de bacalaureat. Aceste şcoli împărtăşesc o viziune comună – un angajament pentru educaţie de înaltă calitate, internaţională şi provocatoare.

Cursurile de liceu privat Oxford și Torbay sunt acreditate de British Accreditation Council. Liceul Internațional EF New York este acreditat de către Departamentul de Stat în Educație al New York.

acreditare tabere internationaleACCETCambEng_300_P_CMYK EnglishUSAtabara internationala english uk acreditare

Cursurile de liceu în străinătate de la EF New York sunt acreditate și de către AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs). Cursurile de liceu în America oferite de EF New York sunt acreditate și ACCET. Cursurile de liceu în Anglia oferite de către EF International Academy sunt acreditate de catre British Council. Liceul particular EF din Oxford cât și cel de-al doilea liceu particular din Anglia ce aparține EF, la Torbay sunt membri ai English UK. Toate campusurile de liceu internațional EF sunt și centre de examinare Cambridge ESOL.