California

California-1

Aflat în inima sudului Californiei, noul nostru campus de liceu internațional din Pasadena ofera bine cunoscutele programe EF Academy pentru cursuri de liceu, intr-o comunitate sigură și liniștită. Campusul de liceu este înconjurat de un peisaj natural spectaculos care va stimula totodată și procesul de învățare.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre acest liceu.

Broșură liceu Contacteaza-ne

Facilităţile liceului EF Pasadena, California:

 • Wi-Fi este disponibil în întreaga reședință, precum și în campus
 • Zone de relaxare pentru elevi
 • Zone liniștite şi spațioase de studiu
 • Centru de resurse multimedia, centru STEM și pentru arte
 • Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în sala de mese
 • Cafeneaua și magazinul din campus oferă o selecție de gustări și produse
 • Angajații care locuiesc în reşedință oferă supraveghere și îngrijire non-stop
 • Acces la piscină şi terenuri de volei, fotbal și baschet
 • Studio de dans, centru de fitness și sală de teatru

Ce este inclus în taxele de şcolarizare:

 • calendar academic complet
 • tutoriale la intervale de timp regulate pentru a urmări progresul academic
 • plasament universitar garantat
 • pregătire universitară și consiliere cu un consilier universitar personal
 • vizită la universități și colegii de specialitate
 • taxa de examinare pentru un examen IELTS sau TOEFL
 • cazare în cameră triplă în campus
 • mic dejun, prânz şi cină de luni până vineri, brunch și cină în weekend
 • asigurare medicală și pentru activități sportive

Proiecte academice

Liceul privat internațional EF Pasadena este un loc unde elevii pot învăța, descoperi, visa și unde își pot pregăti viitorul influențând într-un mod pozitiv societatea în același timp. Aceste lucruri se întâmplă atât în clasă cât și înafara campusului atunci când elevii de liceu își urmează pasiunile luând parte la cluburi, activități sportive și extracuriculare.

Printre acestea se numără cluburile de artă, șah, limbi și culturi străine, programare, gătit, drama, antreprenoriat, Model United Nations, fotografie, baschet, fotbal, tenis, volei sau atletism.

Excursiile academice sunt menite să contine procesul de educație și în lumea reală, nu doar în sala de curs. Elevii de liceu internațional vor vizita printre altele: Laboratorul de propulsie NASA, observatorul Griffith, muzeele Getty, Norton Simon și muzeul de artă din Los Angeles.

 

Reuşitele elevilor

Ne mândrim cu faptul că oferim elevilor o varietate unică de cluburi și activități extrașcolare pentru a îi ajuta să devină echilibrați din toate punctele de vedere. Ne dorim ca elevii să se dezvolte şi personal, nu numai academic. Pentru acest lucru, toți elevii noștri au posibilitatea de a alege ceea ce doresc să facă dintr-o gamă largă de sporturi, activități creative și cluburi academice, având întotdeauna parte de consiliere personalizată. Astfel, EF Academy are o rată de succes de 99% admitere la universitățile alese de elevi și 722 de elevi admiși la primele 100 de universități din lume, în 2018.

Noul campus de liceu în străinătate – EF Academy Pasadena își va deschide porțile în anul 2020, fiind momentan în ultimele stagii ale construcției. Elevii se vor putea bucura astfel de cele mai înalte standarde de confort și învățare având și beneficiul tehnologiei integrate în procesul academic. Tot aici, pentru elevii ce urmează cursurile de liceu privat în america alături de EF Academy, am gândit și conceput toate facilitățile de care ei au nevoie pentru a excela atât academic cât și sportiv.

Profesorii sunt absolvenți ai universităților de prestigiu, iar mulți dintre ei dețin chiar diplome de masterat și doctorat. În plus, foarte mulți dintre profesorii noștri au experiență de lucru cu studenții internaționali de diferite naționalități și se bucură de explorarea și descoperirea particularităților diverselor culturilor la fel de mult ca elevii.

La EF Academy Pasadena, în cadrul programului de liceu privat internațional filozofia academica este una bazată pe educația holistică. Elevii din cadrul programului de liceu în străinătate vor parcurge o varietate de materii și cursuri pentru a-i ajuta să își identifice și să-și urmeze pasiunile în timp ce se pregătesc pentru universitate.

Programul de liceu în străinătate EF Academy din Pasadena urmează programa acreditată național pentru diploma de liceu American (US High School Diploma) în clasele 9-12. Totodată, elevii din clasele a 11-a și a 12-a vor putea urma programul de Bacalaureat Internațional (IB), acreditat internațional. Diploma IB dezvolta curiozitatea intelectuală, gândirea critică și creativitatea. Cursurile din cadrul programului IB oferă elevilor șansa de a obține credite academice pentru universitate încă dinaintea terminării liceului.

Alături de aceste excelente facilități educaționale, există, de asemenea, şi alte locuri extraordinare în campus pe care elevii le pot utiliza în orice moment. Campusul beneficiază de multe spații comune pentru elevi, un magazin, o piscină, terenuri de baschet, sala de fitness sau multiple spații de studiu. Elevii au așadar o mulțime de locuri din care pot alege atunci când doresc să se relaxeze, să studieze, să petreacă timp cu prietenii lor sau atunci când doresc o gustare.

Avantajele liceului privat EF Pasadena California

 • Pasadena și întreaga zonă Los Angeles sunt cunoscute pentru climatul lor aproape perfect
 • California oferă una dintre cele mai robuste economii internaționale din America
 • Profesorii implică elevii în activități în afara clasei pentru a-şi completa procesul de învățare prin experiențe din lumea reală
 • Campusul oferă zone de relaxare pentru studenți și spații comune atât interioare, cât şi exterioare
 • Elevii au zone de studiu liniștite și un centru multimedia, sală de teatru și galerie proprie pentru expoziții
 • Elevii au parte de orientare și consiliere personalizata pentru universitate
 • Există o mulțime de cluburi sportive, cluburi academice și activități din care elevii pot alege
 • Campusul este complet echipat cu sală de gimnastică, piscină, teren de fotbal, baschet, terenuri de volei pe nisip și studio pentru yoga și dans, cantină proprie și magazin în campus.
 • 12 elevi într-o clasă, 57 de săli de clasă, 40+ activități și cluburi, 75+ excursii pe parcursul anului.
 • Liceul privat EF Pasadena se află la 5-10 minute de centrul orașului Pasadena, la 30 de minute de Santa Monica, Los Angeles și la 40 de minute de aeroportul internațional din Los Angeles.

Campusul

EF Pasadena este un campus construit special pentru elevii acestui liceu internațional! Campusul de liceu este foarte sigur, foarte bine controlat și liniștit, făcându-l ideal pentru studiu și învățare. Săli de clasă noi și spațioase, laboratoare și o mulțime de spații pentru sport și recreere – toate fac parte din campus.  Elevii ce studiază teatrul vor beneficia de o nouă sală de spectacole unde vor putea urca pe scenă iar centrul STEM (Science, Technology, Engineering and Maths) va fi dotat cu cele mai noi tehnologii pentru ca elevii pasionați de științe exacte să poată progresa mai ușor.

Studiourile pentru arte plastice, patru la număr vor pregăti elevii pentru expozițiile desfăsurate în propria galerie de artă. Campusul va avea și o clădire specială dedicată spațiilor pentru studenți cu o cantină încăpătoare și un magazin mixt, pentru a fi la îndemâna elevilor.

Ziua de școală se poate încheia fie la sala de fitness, la piscină, în studioul de dans sau pe terenurile de baschet, fotbal ori volei – toate la dispoziția elevilor în permanență.

Elevii liceului privat EF beneficiază de profesori cu o înaltă calificare internațională, o programă de studiu inovativă cu o perspectivă globală, consiliere academică personalizată, orientare universitară și asistență non-stop. Elevii se bucură, de asemenea, un mediu de învățare multicultural și o gamă largă de activități extrașcolare și cluburi academice ori sportive.

Cazare

Elevii care participă la cursurile liceului privat EF Pasadena vor locui într-una din cele patru clădiri de reședință în camere triple, confortabile, cu un design interior stilizat pentru a dezvolta creativitatea și a dezvolta sentimentul de ”acasă”. Toate camerele campusului au băi comune, acestea fiind curățate și întreținute pe tot parcursul zilei. Există un număr limitat de camere twin si single în campus, disponibile contra cost.

Elevii îşi pot decora pereții cu postere, imagini şi decorațiuni care le aduc aminte de casă. Angajați ai liceului locuiesc în aceeaşi clădire şi sunt în permanență la dispoziția elevilor dacă aceştia au nevoie de suport academic sau moral. Camerele sunt moderne și pline de culoare, cu spațiu de lucru şi spații de depozitare la dispoziția fiecărui elev.

În clădirea de reşedință, elevii vor găsi zone liniștite şi spațioase de studiu, dar și o bibliotecă. De asemenea, ei au acces la piscina din campus. Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în sala de mese în timpul săptămâni, iar brunch-ul și cina sunt servite tot aici în weekend. Internet prin conexiune Wi-Fi este disponibil în reședință și în întreg campusul.

Consiliere academică pentru universitate

Consilierii noștri academici au construit relații puternice cu universități de top din America de Nord dar și din restul lumii. Înafară de sesiunile de consiliere ce se desfășoară 1 la 1, elevii vor participa și la vizite organizate în cadrul universităților. Totodată, universități de top vor fi invitate să cunoască elevii în cadrul campusului de liceu internațional.

Unele dintre cele mai bune universități din America sunt în California, elevii de liceu având așadar șansa de a vizita locuri precum California Institute of Technology sau difersele campusuri ale University of California. Mereu consolidăm relația excelentă pe care o avem cu universități de prestigiu, elevii noștri având astfel ocazia de a participa la seminarii, programe și evenimente ale universităților cât timp studiază încă la liceu.

Încercăm să le oferim elevilor noștri cât mai multe opțiuni pentru viitorul lor și punem mare accent pe identificarea universității potrivite pentru ei. Dacă nu putem planifica o excursie sau să găsim un târg educațional unde universitatea aleasă de elev să fie prezentă, îl vom ajuta să ia legătura cu biroul de admitere și îi vom oferi elevului cât de multe informații pentru a înțelege într-u totul programul ales.

Dacă doriți mai multe informații despre liceu privat în străinătate și costurile aferente, ne puteți contacta folosind formularul de contact.

Alte locații pentru liceu în străinătate: liceu în New York (USA), liceu în Oxford (Anglia).

Acreditări

EF International Academy Pasadena este o şcoală IB World, autorizată pentru a oferi diploma internaţională de bacalaureat. Aceste şcoli împărtăşesc o viziune comună – un angajament pentru educaţie de înaltă calitate, internaţională şi provocatoare.

Pentru mai multe informaţii despre IB şi programele sale, vizitaţi www.ibo.org. Liceul din străinătate EF International Academy Pasadena va fi  autorizat de către State Board of Education of California să ofere diplome oficiale de liceu, echivalente cu cele din educația de publică.

Liceul Privat Internațional EF Pasadena va purta așadar o acreditare dublă, atât din partea IB cât și din partea Departamentului de Stat în Educație al statului California, elevii susținând atât SAT-uri cât și examenul IB și obținând la sfârșitul cursurilor două diplome.

Acreditare - 1
Contactează-ne pentru mai multe detalii despre acest liceu.