New York

New York-1

Imaginează-ți viața de liceu la New York. Începând de la luminile strălucitoare din Manhattan, până la Statuia Libertății, și de la Broadway la Little Italy, New York este unul dintre cele mai diverse și mai fascinante orașe de pe planetă iar acum poate fi destinația ta pentru liceu. Dar statul New York are mult mai multe de oferit, nu doar cel mai mare oraş din Statele Unite. Statul este plin de munți, păduri luxuriante și suburbii calme și liniștite – inclusiv tradiționalul orășel Thornwood, unde se află campusul de liceu internațional al Academiei EF New York.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre acest liceu.

Broșură liceu Contacteaza-ne

Facilităţile în campusul de liceu EF New York:

Situat la mai puțin de 50 de km nord de Manhattan, noul campus al liceului internațional este locul ideal pentru a studia, a învăța și a explora. Amplasat pe un campus verde de 40 de hectare, este dotat cu:

 • reşedințe studențești spațioase, cu camere twin și triple
 • facilități sportive, inclusiv o sală de gimnastică, terenuri de baschet, terenuri de tenis, dans
 • studiouri de teatru, artă și muzică
 • trasee în natură, perfecte pentru jogging, drumeţii sau de studierea mediului
 • cantină
 • echipamente moderne de învățare, inclusiv un laborator de știință de ultimă generaţie
 • mai multe săli de relaxare pentru studenți
 • echipamente pentru gătit în campus
 • este situat în apropierea Rosehill Shopping Center, unde se găsesc restaurante asiatice, europene şi americane

Ce este inclus în taxele de şcolarizare:

 • calendar academic de liceu complet
 • tutoriale la intervale de timp regulate pentru a urmări progresul academic
 • plasament universitar garantat
 • pregătire universitară și consiliere cu un consilier universitar personal
 • vizită la universități și colegii de specialitate
 • taxa de examinare pentru un examen IELTS sau TOEFL
 • camere single, duble sau triple în campus
 • mic dejun, prânz şi cină

Proiecte academice

Pe tot parcursul anului, elevii de liceu participă la diverse conferințe academice sau evenimente în care sporesc şi se dezvoltă aspectele învățate în sala de clasă. Câteva exemple includ:

 • Proiectele clubului de mediu
 • Conferință după modelul United Nations
 • Participarea la New York Mathematics League
 • Proiecte de teatru Senior IB
 • Proiectul ştiinţific în care s-a analizat la Rockefeller Science Center o mostră din lacurile Tarrytown
 • Vizită cu clasa de economie pe Wall Street și districtul financiar și lucrare de cercetare cu privire la tranzacționare

Reuşitele elevilor

Liceul internațional privat EF Academy New York se laudă cu elevi excepționali, cu rezultate remarcabile la liceu, care au excelat în domenii academice, sportive, arte și admitere la universitate, printre altele. Rezultate notabile din trecut includ:

 • Premiul Președintelui pentru Rezultate Academice (GPA de 3.5 sau mai mare – 91 elevi)
 • Elevul anului – Airam Maria Bobadilla, Cheng-Hsiang Hsao, Xindi Wang, Carlos Grandos Martinez
 • Participare la Programul Economie pentru Lideri la University of Texas, Austin
 • Rezultatele examenului Internațional de Bacalaureat 2011 – 15 rezultate perfecte în subiecte variate incluzând matematica și economie
 • Admitere la universități de top din US, incluzând UCLA, Georgia Institute of Technology, University of Virginia, Penn State University, Boston University și Purdue University

Imaginează-ți viața de liceu la New York. Începând de la luminile strălucitoare din Manhattan, până la Statuia Libertății, și de la Broadway la Little Italy, New York este unul dintre cele mai diverse și mai fascinante orașe de pe planetă iar acum poate fi destinația ta pentru liceu. Dar statul New York are mult mai multe de oferit, nu doar cel mai mare oraş din Statele Unite. Statul este plin de munți, păduri luxuriante și suburbii calme și liniștite – inclusiv tradiționalul orășel Thornwood, unde se află campusul de liceu internațional al Academiei EF New York.

Campusul de liceu privat EF Academy din New York, situat în Thornwood, oferă un loc sigur pentru elevii de liceu de clasele 9 – 12, care doresc să urmeze programe de studii în străinătate, şi este la aproximativ o oră distanţă de Manhattan.

Bucură-te de liceu într-un campus american idilic

EF Academy a inaugurat în septembrie 2014, un nou campus pentru elevii de liceu. După ce anterior folosise școala EF din Tarrytown, New York,  pentru elevii de liceu, noua locație din Thornwood a fost achiziționată și modernizată. Acest nou campus satelit cuprinde 40 de hectare de terenuri sigure, dotări educaționale de ultimă generaţie, o reședință modernizată și o cantină, precum și saloane extinse pentru socializare și spații comune. Dar mai presus de toate, cursanții EF vor continua să fie doar la o scurtă plimbare cu trenul de toate atracțiile culturale și educaționale din oraşul New York.

Noua locaţie a liceului privat EF New York este ușor accesibilă cu trenul și este situată la doar o oră de aeroporturile JFK, Newark și LaGuardia. La EF Tarrytown se poate ajunge foarte uşor cu autobuzul sau taxiul iar elevii de liceu ai EF Academy pot folosi facilitățile campusului din Tarrytown gratuit.

Oraşul care nu doarme niciodată

New York City este locul unde se întâlnesc culturi vibrante din întreaga lume, dar este de asemenea o lume în sine. Elevii de liceu profită de nenumăratele oportunităţi culturale şi academice pe care oraşul le oferă. În plus, statul New York este bogat în diversitate şi elemente de patrimoniu. De la Munţii Adirondack la oraşele interesante de pe Valea Hudson, New York oferă câte ceva pentru fiecare.

Viaţa în reşedinţă

Elevii care studiază în cadrul programului de liceu internațional EF Academy New York locuiesc în campus într-un mediu sigur, în care li se oferă sprijin şi atenţie. Angajaţii şi profesorii locuiesc şi ei în cămin pentru a supraveghea permanent elevii. Directorul reşedinţei supraveghează bunăstarea elevilor, iar activităţi precum Model United Nations, echipa de dezbateri şi clubul de teatru le oferă elevilor experienţe interactive pline de satisfacţii.

Cazare

Elevii de la liceul privat EF Academy New York pot alege să trăiască confortabil în dormitoarele din campus sau cu familiile gazdă locale. În dormitoarele EF, pedagogi care locuiesc în campus și profesori oferă sprijin 24 de ore pe zi precum și mentorat. Tot ei asigură o casă departe de casă în condiții de siguranță pentru toți elevii.

Rezultatele elevilor

Elevii înscriși la cursuri de liceu privat EF New York au avut rezultate foarte bune la examene IB, teste de admitere universitare, cum ar fi TOEFL şi SAT, și în cele din urmă dacă au optat să își continue studiile în străinătate au fost admişi la universități de top din SUA, inclusiv Harvard, MIT, UCLA, Universitatea din Virginia, Penn State University, şi Universitatea Boston.

Admiterea la universități din străinătate

Liceul internațional EF Academy New York are o rată de succes de 100% în plasarea studenților în universități remarcabile, de top din SUA. 90% din studenți sunt admişi la prima universitate din lista lor de opţiuni. 54% dintre elevii liceului EF au fost admişi în primele 50 de şcoli din SUA. Mai multe despre rezultatele elevilor de la EF New York pot fi găsite aici: Broșură rezultate academice.

Consiliere pentru admitere la universitate

Consilierea pentru universitate garantează succesul elevilor de liceu internațional de la EF Academy. Fiecărui elev îi este atribuit un consilier cu experiență pentru admitere la universitate care va lucra cu ei pentru a concepe o strategie personalizată de înscriere.

Liceul privat EF Academy oferă cursuri speciale de pregătire și materiale pentru se asigura că elevii vor reuși la examenele universitare de admitere, cum ar fi TOEFL, şi de asemenea pregătire specială pentru susţinerea examenelor SAT. Elevii primesc sesiuni de personale de meditații și dau simulări de teste pe tot parcursul anului academic. Ca urmare a acestei pregătiri, elevii au obtinut în mod constant rezultate remarcabile la aceste examene.

Viaţa studenţească ca elev de liceu internațional privat EF Academy New York

Cluburile studențești și programele sportive sunt extrem de active la liceul privat EF New York. Spiritul american este viu, iar elevii din liceu îşi lansează de obicei propriile cluburi și, de asemenea, inițiază propriile proiecte de caritate cu încurajarea personalului EF. Elevii s-au bucurat, de asemenea, de excursii la repere din apropiere, cum ar fi Rezerva Federală și chiar Universitatea Harvard.

În afara campusului, viața de student este la fel de activă, cu excursii de weekend în Manhattan sau proiecte de voluntariat în comunitatea locală. În trecut, elevii au lucrat la un proiect “Go Green EF”, care a avut drept scop proiectarea și realizarea unui mic generator sub forma unei mori de vânt, care va furniza energie pentru un reflector din campus.

Activități

Cluburile și activitățile elevilor sunt atent proiectate pentru a satisface nevoile și interesele comunității diverse și talentate de elevi. Multe dintre grupuri și evenimente sunt organizate chiar de către elevi.

Excursii

Calendarul de evenimente al elevilor de liceu de la liceul internațional din New York este plin de activități pe tot parcursul anului. Un coordonator de activități planifică o varietate de excursii, plimbări și activități menite să fie pe placul tuturor elevilor. Iată câteva dintre locurile pe care elevii le-au vizitat anul trecut:

 • Excursii la Boston și Philadelphia
 • Vizite tematice la New York City – teatru, arte vizuale, muzică
 • Excursii în Nicaragua
 • Vizite la universitățile de renume din străinătate: Yale, Pace, Suffolk, Drexel, MIT, Harvard, University of Pennsylvania
 • Metropolitan Museum of Art

Cluburi studențești și evenimente

Cluburile elevilor și activitățile sunt create cu atenție pentru a se ridica la înățimea așteptărilor și a intereselor comunității de elevi, care este extrem de diversă și talentată. Elevii organizează singuri multe dintre grupuri și evenimente. În anii trecuți, elevii au participat la următoarele cluburi și activități:

 • Arte, Afaceri, Mediu, Teatru, Desen, Matematică, Yoga
 • Cluburi de fotbal, înot, baschet
 • Bal de absolvire
 • Halloween
 • Ziua sporturilor
 • Zi internațională
 • Model United Nations
 • Multe altele

Dacă doriți mai multe informații despre liceu privat în străinătate și costurile aferente, ne puteți contacta folosind formularul de contact.

Alte locații pentru liceu în străinătate: liceu în California (SUA).

Acreditări

EF International Academy New York este o şcoală IB World, autorizată pentru a oferi diploma internaţională de bacalaureat. Aceste şcoli împărtăşesc o viziune comună – un angajament pentru educaţie de înaltă calitate, internaţională şi provocatoare.

Pentru mai multe informaţii despre IB şi programele sale, vizitaţi www.ibo.org. Liceul din străinătate EF International Academy New York este autorizat de către University of the State of New York Education Department să ofere diplome oficiale de liceu, echivalente cu cele din educația de publică.

Liceul Privat Internațional EF New York poartă așadar o acreditare dublă, atât din partea IB cât și din partea Departamentului de Stat în Educație, al New York, elevii susținând atât SAT-uri cât și examenul IB și obținând la sfârșitul cursurilor două diplome.

Cursurile de liceu în străinătate de la EF New York sunt acreditate și de către AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs), centru de examinare Cambridge ESOL și totodată membru ACCET.

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4 Acreditare - 5
Contactează-ne pentru mai multe detalii despre acest liceu.