Parteneri

ef-education-first

EF EDUCATION FIRST este o companie axată pe educație internațională, care oferă studii în străinătate, cursuri de limbi străine și programe academice în întreaga lume. De peste 50 de ani, misiunea EF este să deschidă lumea prin educație și să ofere încredere și libertate oamenilor de toate vârstele, naționalitățile și mediile. EF combină formarea lingvistică cu schimbul cultural, realizările academice și călătoriile educaționale pentru a oferi cursuri și programe care transformă visele în oportunități internaționale. Education First este reprezentat în România de Qdays Educational.


flying-colours

Centrul de Limba Engleză Flying Colours se adresează tuturor vârstelor şi nivelurilor de engleză, desfășurându-se în grupe de maxim 6 cursanţi. Formarea grupelor se face în urma unei testări gratuite și ține cont atât de nivelul de engleză cât și de vârsta elevilor. Pe lângă engleză generală, centrul pregătește elevi pentru examenele Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE), IELTS şi TOEFL. Experienţa de peste 10 ani a profesorilor centrului asigură faptul că orele de engleză, pregătite cu atenție, conduc către atingerea obiectivelor, oricât de înalte. Centrul Flying Colours este partener local Qdays pentru BUCUREȘTI.


pro-language

Centrul de Limbi Străine proLanguage Sibiu vine în întâmpinarea cursanților cu o abordare plăcută şi eficientă a modului de predare şi învățare a limbilor străine. Metoda aplicată de proLanguage este una comunicativă, interactivă perfecționată în jurul conceptului de Learning by Doing – învațare prin acțiune în toate cursurile pe care le sustine. Centrul oferă cursuri pentru limbile Engleză, Germană, Franceză, Italiană și Spaniolă dar și pregătire pentru examenele Cambridge, IELTS, Goethe Zertifikat, DELF, DALF și DELE. Centrul de Limbi Străine proLanguage este partenerul local Qdays pentru SIBIU.

 


logo-teachersrl

Teacher SRL Brașov – a Serious, Reliable and Lovely Language Center…just come and SEE! Teacher SRL este partener local Qdays în BRAȘOV.


professional

Centrul Educațional Professional (ProF) este un centru educațional unde se promovează studiul limbilor străine indiferent de vârstă (copii, adolescenți, adulți) clădit pe cele mai moderne idei și doctrine europene actuale. Centrul de limbi moderne promovează învățarea formală, non-formală și informală prin turism și mobilități educaționale. ProF are săli de clasă luminoase, spaţioase, care sunt confortabile şi concepute pentru a facilita interacţiunea dintre cursanti şi profesori. Centrul Educațional Professional este partener local Qdays pentru Tg. Mureș.


lofo-success-academy

Success Academy – program de dezvoltare personală și leadership pentru adolescenți. Success Academy face ce școala nu face. Pe parcursul și în paralel cu sistemul clasic de educație, viitorii tineri sunt pregătiți pentru SUCCES. O ”altfel de școală”, 100% pragmatică și cu o finalitate clară.


sunt-parinte

Sunt Părinte – Educația Copilului, este un portal cu infomații utile pentru părinți. Articolele publicate acoperă domenii sociale, culturale și educaționale.