Scorul TOEFL / IELTS corelat cu EF SET (Standard English Test)

EF Education First a publicat două rapoarte ce demonstrează corelarea cu succes dintre scorul oferit de EF SET (Standard English Test) și două dintre cele mai proeminente teste standard pentru limba engleză: TOEFL și IELTS.

Profesorul Richard M. Luecht de la University of North Carolina, cercetătorul principal pe acest subiect, a notat: “Rapoartele prezintă dovezi empirice și oferă validare externă în ce privește corelarea dintre scorurile EF SET și raportul testelor de limba engleză TOEFL iBT și IELTS. Rezultatele studiului confirmă fidelitatea scorului testului EFSET în relație cu criteriile de notare pe aptitudini de citire și ascultare.”

 

Two new studies show that the EF Standard English Test, the world's first free standardized test, correlates positively with TOEFL and IELTS, thus showing that the EFSET is as accurate as TOEFL and IELTS. (PRNewsFoto/EF Education First)

 

EF a lansat în 2014 testul de limba engleză EF SET cu scopul de a arăta că un examen de certificare pentru limba engleză de rang înalt nu trebuie să fie și costisitor. Introducerea EF Standard English Test a avut un impact semnificativ asupra unui număr estimat de peste 2 milioane de studenți de limba engleză din întreaga lume, care au acum acces la un test standardizat de limba engleză gratuit.

Testul de limba engleză EF SET este corelat standardului internațional CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) pe toate cele 6 niveluri de competență. CEFR este un sistem de evaluare european, ce devine acceptat ca un cadru internațional de evaluare a competențelor lingvistice pentru limbile europene, inclusiv pentru limba engleză. Astfel, scorurile testelor standard de limba engleză își găsesc corespondent pe această scară de evaluare, inclusiv TOEFL și TOEIC.

Elevii din întreaga lume ce doresc să studieze în străinătate urmează să susțină un test TOEFL pentru evaluarea și certificarea cunoștințelor de limba engleză. Acum pot susține un test EF SET pentru pre-evaluarea cunoștințelor și estimarea unui scor TOEFL, înainte de examen. Și este gratuit!

Citiți articolul complet despre modalitățile de testare gratuite EF SET: Teste gratuite de limba engleză.

 

EF Education First este o companie internațională specializată pe studii de limbi străine completate de experiențe academice și culturale. Fondată în 1965 cu scopul de a deschide lumea prin educație, EF deține în prezent peste 500 de școli și birouri în peste 50 de țări. De asemenea, pune la dispoziție și o largă gama de cursuri online de limba engleză pe subiecte de business, travel sau pregătire pentru examen TOEFL.