Seminar online pentru profesori aprilie 2015 – 2

Obțineți Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori prin participarea la cel de-al treilea seminar din serie – Teacher as facilitator. A student centered classroom. Seminarul este susținut de către profesor Kristina Cirrincione și va avea loc după cum urmează:

  • Sesiunea 1: Joi, 16 aprilie între orele 17 – 18

și în reluare:

  • Sesiunea 2: Joi, 16 aprilie între orele 23 – 24

Despre Prof. Kristina Cirrincione

Alăturându-se inițial echipei EF New York în 2010, Kristina a devenit membru al Departamentului Didactic după obținerea diplomei în educație în limba engleză, dobândind experiență în două școli publice din New York, și, de asemenea, după finalizarea programului CELTA. Kristina a predat o varietate de cursuri, inclusiv cursuri de pregătire pentru examenul Cambridge, cursuri pentru abilități de carieră și diverse cursuri de interes special. Ea a devenit profesor principal pentru certificate și diplome în ianuarie 2014. În cadrul acestui program, Kristina răspunde de supravegherea elevilor în domeniile de specialitate de modă şi design, media şi artă, afaceri internaționale, comunicare internațională și engleza pentru afaceri. În plus față de îndatoririle administrative, ea predă cursuri în mod regulat și / sau scrie curriculum pentru clasele din cadrul programului.

Kristina participă periodic la formarea de noi cadre didactice și a creat sesiuni de dezvoltare profesionale specifice pentru diferite probleme și oportunități de formare în sala de clasă.

Descrierea seminarului

Există multe avantaje în considerarea profesiei de predare ca o modalitate de facilitare a învățării, cu instructori în calitate de ghizi prin interesanta explorare a învățării unei limbi străine. Vom investiga fundamentale unei clase centrate pe elev prin examinarea îndeaproape a profilului de clasă și a stilului de management al clasei, în plus față de analiza unor anumite cadre de lecție.

Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Certificat pentru cadrele didactice.