Seminar online pentru profesori aprilie 2015

Continuați-vă drumul către obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori prin participarea la cel de-al doilea seminar din serie – Making exam preparation fun. Seminarul este susținut de către Prof. Rena Bartlett și va avea loc după cum urmează:

  • Sesiunea 1: Joi, 2 aprilie între orele 17 – 18

și în reluare:

  • Sesiunea 2: Joi, 2 aprilie între orele 23 – 24

Despre Prof. Rena Bartlett

Rena are o diplomă de licență în studiul Rusiei și a Zonei Sovietice, un master în limba rusă și un master în educație în TESOL. Ea a predat la EF International School of English din Boston din 2001 și se bucură de predare a limbii engleze prin muzică și diferite aspecte ale vocabularului. Rena a fost, de asemenea un formator didactic din 2002 și a deținut diverse funcții administrative, inclusiv director academic. Ea a predat ESL și rusă la Central Connecticut State University, University of Massachusetts, Amherst, Brown University, diverse colegii comunitare și școli de limbi străine private.

Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Certificat pentru cadrele didactice.