Seminar online pentru profesori -Teaching Grammar

Ultimul seminar pentru obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori este Teaching Grammar. Seminarul este susținut de către profesor Caroline Engstler după cum urmează:

  • Sesiunea 1: Joi, 11 decembrie între orele 15 – 16

și:

  • Sesiunea 2: Joi, 11 decembrie între orele 18 – 19

Profesor Caroline Engstler

Caroline Engstler este formator, dezvoltator de materiale didactice și cercetător la EF Education First în Zurich, Elveția. Deține un masterat în studii germanice și un doctorat în lingvistică de la Universitatea Northwestern. Caroline are, de asemenea, o experiență de peste zece ani în predarea limbilor engleză și germană și este deosebit de interesată de învățarea mixtă și tehnici de predare inovative. Cercetarea ei academică se concentreaza pe bilingvism, învățarea limbilor străine și pe studiul în străinătate.

Descrierea seminarului Teaching Grammar

Mulți se tem de ea, însă toată lumea are nevoie de ea: gramatica. Există o metodă ideală de a o preda și de a menține elevii implicați? În acest seminar vă vor fi prezentate o serie de abordări diferite pentru predarea gramaticii și veți putea alege o metodă care se potrivește stilului dvs. de predare și este motivantă și utilă pentru elevi.

Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. După ce ați finalizat cu succes 5 lecții din cele 6, în luna decembrie 2014 veți primi o versiune digitală și o versiune tipărită a Certificatului de dezvoltare pentru profesori. Dacă nu ați putut participa la un seminar, puteți urmări înregistrarea acestuia.

Mai multe detalii accesând următorul link: Certificat pentru cadrele didactice.