Seminar online pentru profesori decembrie 2015 – 2

Teaching exams – focus on TOEFL and IELTS este ultimul seminar pentru obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori.

Mulți elevi care învață limba engleză se confruntă cu presiunea de a se pregăti pentru examene, cum ar fi TOEFL și IELTS, având speranța că rezultatele potrivite le vor fi suficiente pentru a fi admişi la programe universitare competitive sau pentru a avansa în carieră. Acest webinar va explora cea mai bună metodologie pentru predarea abilităților necesare elevilor în procesul de testare. Totodată seminarul online se concentrează pe modul în care lecțiile pot fi mai relevante pentru nevoile lingvistice holistice ale elevilor. Vor fi trecute în revistă componentele și cerințele de bază ale diferitelor examene, cele mai de succes resurse didactice disponibile, împreună cu sfaturi și trucuri pentru angrenarea elevilor în activitățile de la clasă care duc la rezultate mai bune în cadrul testărilor.

Seminarul Teaching exams – focus on TOEFL and IELTS este susținut de către profesor Jessica Furdui și va avea loc:

  • Joi, 17 decembrie între orele 18 – 19

și în reluare

  • Joi, 17 decembrie între orele 23 – 24

Despre Prof. Jessica Furdui

Jessica Furdui este director academic la şcoala EF Chicago, un centru internațional de predare a limbii engleze pentru cursanții de peste 25 de ani. S-a alăturat EF Education First în anul 2013, iar de atunci a îndrumat o echipă de peste 20 de profesori, toți promovând învățarea bazată pe comunicare și sarcini. Cea mai mare satisfacție profesională vine atunci când elevii arată cât sunt de mulțumiți elevii de progesul lor lingvistic. Jessica a prezentat o serie de seminarii de dezvoltare profesională pe teme cum ar fi folosirea tehnologiei în clasă, Pregătirea pentru examen și metodologia Efekta – sistemul propriu al EF axat pe învățare practică. În anul 2014, ea a călătorit în Sao Paulo, Brazilia pentru “Go Global”, un eveniment la care au participat sute de localnici pentru a afla mai multe despre modul în care studierea limbii engleze în străinătate le poate schimba viața. Pasiunea ei pentru predarea limbii engleze și cunoștințele ei de metodologie eficientă provin de la cei șase ani pe care i-a petrecut ca profesor TEFL certificat, director și designer de programă şcolară în Roma, Italia.


Seminarul este gratuit, iar participarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii găsiți accesând următorul link: Al doilea certificat pentru cadrele didactice.