Seminar online pentru profesori decembrie 2015

Penultimul seminar pentru obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori este Increasing motivation and engaging weak students.

Elevii de la clasă provin din diferite medii sociale şi au diverse de motivații pentru a studia. Totodată aceștia percep diferit conceptele de etică a învățării și au abilități diferite. Pentru un profesor este foarte important ca fiecare elev să fie activ şi să participe pe parcursul întregii lecții. Motivarea elevilor și implicarea elevilor slabi este o artă care cere timp și îndemânare pentru a se dezvolta. Această sesiune va examina ce motivează elevii din medii diverse, va analiza diferența dintre motivația intrinsecă și extrinsecă, și va oferi strategii motivaționale pe care profesorii le pot aplica lecțiilor lor. Implicarea elevilor slabi va fi, de asemenea, discutată, în special modul în care aceştia îşi pot atinge obiectivele, în timp ce profesorul continua să ofere o lecție echilibrată pentru întreaga clasă. În urma acestei sesiuni, participanții vor avea o mai bună înțelegere a subiectului, precum și strategii și tehnici care pot fi aplicate imediat pentru a îmbunătăți motivația și participarea la ora de curs.

Seminarul Increasing motivation and engaging weak students este susținut de către profesorii Elizabeth Kerr și Matthew Hasler și va avea loc:

  • Joi, 3 decembrie între orele 18 – 19

și în reluare

  • Joi, 3 decembrie între orele 23 – 24

Despre Prof. Elizabeth Kerr

Elizabeth Kerr a lucrat pentru EF ca director academic din anul 2014. Înainte de a se alătura familiei EF, Elizabeth a petrecut aproape trei ani în China predând limba engleză copiilor și gestionând o echipă academică de vorbitori nativi și non-nativi, ocupație care a fost precedată de o carieră în educație primară. Elizabeth a absolvit un Masterat în Studii Globale în Educație, şi deține un certificat TEFL (Teaching English as a Foreign Language) și un TEFL-C, fiind certificată în predarea limbilor străine pentru copii. Elizabeth este pasionată de educație, în special formarea și motivarea profesorilor pentru a-i ajuta pe elevii lor să aibă succes în sala de clasă.

Despre Prof. Matt Hasler

Matt Hasler este un trainer certificat TEFL, care şi-a început cariera în anul 2011 la şcoala de limba engleză EF San Diego. Înainte de a se alătura echipei EF, Matt a petrecut un an în China predând limba engleză și dezvoltând programa de limba engleză pentru începători, intermediari și avansați. Având această experiență culturală, Matt a fost încântat să se alăture echipei de profesori EF. El a fost Coordonator Academic la şcoala din San Diego pentru doi ani și este foarte pasionat de îndrumarea şi perfecționarea cadrelor didactice.


Seminarul este gratuit, iar participarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii găsiți accesând următorul link: Al doilea certificat pentru cadrele didactice.