Seminar online pentru profesori mai 2015

Seria seminariilor pentru obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori continuă cu Reaching the Digital Learner . Seminarul este susținut de către profesor David Bish și va avea loc în două sesiuni:

  • Sesiunea 1: Joi, 14 mai între orele 17 – 18

și în reluare:

  • Sesiunea 2: Joi, 14 mai între orele 23 – 24

Despre Prof. David Bish

David Bish, specialist în procesul de învățare mixtă și de formare a cadrelor didactice, colaborează cu EF de nouă ani. A lucrat în sectoarele terțiare și secundare ale educației de stat din Marea Britanie și apoi în străinătate ca lector în matematică, profesor de limba engleză și TIC, înainte de a se specializa în predarea limbii engleze vorbitorilor care nu sunt nativi. Fiind un profesor şi trainer calificat, a început la EF prin lansarea programului de instruire din Manchester pentru pregătirea şcolilor din China, Indonezia și Rusia, ajutând peste 300 de profesori să facă primii pași în această profesie. De atunci, el a lucrat ca director de studii și coordonator în publicarea materialelor școlare și în prezent supraveghează managementul academic la școlile EF din regiunea Asia-Pacific.

În ultimii trei ani, David a îmbunătățit strategia EF de învățare digitală prin implementarea învățării pe iPad în sălile de clasă EF din întreaga lume. David urmează în prezent un doctorat educațional în TESOL la Universitatea din Exeter.

Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Certificat pentru cadrele didactice.