Seminar online pentru profesori martie 2015

Obțineți Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori prin participarea la primul seminar din serie – Multiple Intelligences in the language classroom. Seminarul este susținut de către profesor Beata Schmid și va avea loc:

  • Sesiunea 1: Joi, 19 martie între orele 17 – 18

și:

  • Sesiunea 2: Joi, 19 martie între orele 23 – 24

Profesor Beata Schmid

Beata Schmid supraveghează toate programele academice ale Școlilor Internationale de Limbi Străine EF și preda cu placere programele de formare a profesorilor. Ea are un doctorat în Lingvistică de la Universitatea Brown din SUA și predă limbi străine, inclusiv engleză, de mai bine de 25 de ani. Domeniile sale de specializare sunt sprijinirea și formarea profesorilor, pronunție, învățarea asistată de calculator a limbilor străine și istoria predării limbilor străine și a limbii engleze, precum și dialectologie.

Descrierea seminarului

În această prezentare, vom explora ideea lui Howard Gardner despre teoria inteligențelor multiple ca un instrument util de planificarea a lecției. Participanții vor învăța cum se manifestă inteligențele multiple în sala de clasă și cum pot ajuta cadrele didactice în transformarea procesului de învățare astfel încât să accesibil şi atrăgător tuturor elevilor, indiferent de nevoile individuale

Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Certificat pentru cadrele didactice.