Seminar online pentru profesori – Teaching Speaking

Al patrulea seminar pentru obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori este Teaching Speaking. Seminarul este susținut de către profesorul David Bish și va avea loc:

  • Sesiunea 1: Joi, 13 noiembrie între orele 15 – 16

și:

  • Sesiunea 2: Joi, 13 noiembrie între orele 18 – 19

Profesorul David Bish

Fiind un specialist în învățarea mixtă și formarea profesorilor, David este un important angajat al EF de mai bine de nouă ani. El a lucrat în sectorul de stat în învățământul terțiar și secundar din Marea Britanie și în străinătate ca lector de matematică, profesor de limba engleză și tehnologia informației și comunicațiilor, înainte de a se specializa în predarea limbii engleze ca limbă străină. Fiind un profesor calficat dar și un trainer didactic, a început la EF prin lansarea programului de pregătire din Manchester pentru şcolile EF din China, Indonezia și Rusia. De atunci, el a lucrat ca director academic, dar și în domeniul dezvoltării materialelor didactice; în acelaşi timp, a supravegheat managementul academic din școlile EF ce aparțin de regiunea Asia-Pacific. În ultimii doi ani, David a consolidat strategia EF de învățare digitală prin implementarea învățării pe iPad în sălile de clasă din întreaga lume. David urmează în prezent un doctorat educațional în TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) la Universitatea din Exeter.

Descrierea seminarului Teaching Speaking

Luați parte la această sesiune şi veți primi câteva sfaturi practice pentru a motiva elevii să participe la activități de comunicare care într-adevăr le dezvoltă abilitățile. Vom vorbi despre ceea ce o lecție de comunicare nu ar trebui să fie, cum să fie abordată corectarea și abilitățile pe care trebuie să se pună accent pentru îmbunătățirea fluenței. Puteti chiar sa impartasiti cu noi care este activitatea preferata de comunicare. După ce participați la acest seminar veți avea cu siguranță câteva idei pentru lecții viitoare.

Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Certificat pentru cadrele didactice.