Seminar online pentru profesori – Teaching Listening

Penultimul seminar pentru obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori este Teaching Listening. Seminarul este susținut de către profesoarele Priscilla Netto și Natasha Budd după cum urmează:

  • Sesiunea 1: Joi, 27 noiembrie între orele 11 – 12

și:

  • Sesiunea 2: Joi, 27 noiembrie între orele 17 – 18

Profesor Priscilla Netto – ora 11

Priscilla a absolvit Universitatea Aberystwyth cu un Masterat în politică postcolonială și un doctorat în filosofie politică. Doctoratul s-a concentrat pe extinderea cercetărilor curente și a burselor de studiu pe analiza discursului și teoriei lingvistice poststructuraliste prin analizarea metodelor lingvistice și de comunicare pe scena interculturală și a culturilor textuale post-coloniale. Dorința Priscillei de a traduce teoria în practică a făcut-o să renunțe la mediul academic pentru a urma o multitudine de cariere în Marea Britanie, Europa și în cele din urmă, Singapore. Cercetarea sa privind practicile lingvistice inter-culturale, de exemplu, a ajutat-o în munca ei în guvernul britanic. Mai mult decât atât, continuă să îmbogățească metodele de predare a limbii engleze şi conținutul materialelor în clasele de engleză generală și EAP. În prezent, predă la şcoala de limba engleză EF Singapore.

Profesor Natasha Budd – ora 17

Natasha a fost în ultimii 3 ani director de studii în Cape Town și are peste 10 ani de experiență atât în predare, cât și ca profesor de cursuri de formare, iar pasiunea sa constă în dezvoltarea profesională continuă. A terminat studiile în design educațional, creare de conținut și eLearning; deține o calificare DELTA de predare și este un evaluator și profesor formator TKT.

Descrierea seminarului Teaching Speaking

În principiu, obiectivul exercițiilor de ascultare în sala de clasă este ca elevii să poată să se descurce cu succes în situații de ascultare din viața reală. Astfel stând lucrurile, este logic să se examineze, în primul rând, ce înseamnă ascultare în viața reală, și ceea ce elevul trebuie să fie capabil să comunice în mod satisfăcător într-o varietate de situații. În acest seminar, vom vorbi despre varietatea de texte de ascultare și de sarcini eficiente utilizate pentru a îmbunătăți fluența. Participanții vor discuta despre aplicarea practică în clasă a activităților de ascultare prin analizarea exercițiilor de ascultare. Participanții sunt încurajați să prezinte activități de ascultare pe care ar dori să le împărtășească. Veți avea cu siguranță, după această sesiune, câteva idei pentru lecțiile viitoare.

Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Certificat pentru cadrele didactice.