Seminar online pentru profesori noiembrie 2015 – 2

Al patrulea seminar pentru obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori este Developing public speaking skills in a language classroom.

Scopul acestei sesiuni este de a înzestra profesorii cu instrumentele necesare pentru predarea și evaluarea competențelor esențiale indispensabile vorbitului în public. Fiind un seminar bazat pe competențe, accentul se va pune pe activități practice la clasă, care vor ajuta elevii în prezentări, discursuri și vorbit în public.

Seminarul Developing public speaking skills in a language classroom este susținut de către profesor Jonathan Hope și va avea loc:

  • Joi, 19 noiembrie între orele 15 – 16

și în reluare

  • Joi, 19 noiembrie între orele 18 – 19

Despre Prof. Jonathan Hope

Jonathan Hope este un educator cu experiență, predând limba engleză în Marea Britanie, Germania, Franța și în Balcani. Fiind un formator în cadrul programului British Council / International House DELTA, el a sprijinit cadrele didactice în domenii cum ar fi planificarea lecției, corectarea erorilor, managementul clasei, învățare diferențiată și analiza limbajului. În prezent, el este director academic la școala EF Waterloo Londra și a avut, de asemenea, roluri academice la şcolile EF Bournemouth și EF Oxford.


Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Al doilea certificat pentru cadrele didactice.