Seminar online pentru profesori – Teaching Writing

Obțineți Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori prin participarea la primul seminar din serie – Teaching Writing. Seminarul este susținut de către profesorul Jon Oakes și va avea loc:

  • Sesiunea 1: Joi, 2 octombrie între orele 16 – 17

și în reluare:

  • Sesiunea 2: Joi, 2 octombrie între orele 19 – 20

Profesorul Jon Oakes

Jon Oakes s-a născut în Marea Britanie și a absolvit Universitatea din Liverpool, cu specializarea în predare. Pasiunea pentru a preda limba engleză peste hotare l-a convins pe Jon să își continue studiile în învățământ, iar în scurt timp acesta a avut oportunitatea de a lucra în toată Europa, Africa și Asia. În anul 2000, Jon a început să lucreze că îndrumător de profesori în Rupublica Democrată Georgia, iar de atunci a activat ca profesor și ca îndrumător în toate colțurile lumii. S-a specializat în pregătirea studenților pentru examenele Cambridge și limba engleză specifică domeniul aviației. Jon s-a alăturat echipei EF în anul 2002 în China, iar de atunci el a fost director de studii la EF Cambridge și EF Bournemouth, ulterior lucrând pe partea de dezvoltarea academică la nivel global pentru EF, în 2013 în Zurich. La momentul actual, Jon este director de management academic pentru școlile EF World Language.

Descrierea seminarului

Abilitatea de a scrie este mai degrabă dezvoltată prin exercițiu decât prin predare. Modificările din programul de învățământ EFL s-au tradus printr-o concentrare pe comunicarea orală. Însă, capacitatea de a scrie este o deprindere de bază ce ajută studenții EF să își continue studiile, să obțină oportunități de angajare mai bune și să se exprime mai liber. Ne vom concentra asupra importanței de a preda cursuri de scriere și vom pune accentul pe împărtășirea ideilor practice ce pot fi aplicate în timpul orelor.

Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Certificat pentru cadrele didactice.