Seminar online pentru profesori octombrie 2015 – 2

Al doilea seminar pentru obținerea Certificatului EF de Dezvoltare pentru Profesori este Teaching Teenagers.

A fi profesor de liceu poate fi o experiență satisfăcătoare sau, să fim sinceri, uneori exasperantă și obositoare. De obicei, majoritatea dintre noi nu suntem pregătiți corespunzător pentru o astfel de sarcină, ceea ce poate fi dificil. Această problemă este deseori tratată cu superficialitate în cursurile de tip CELTA sau TEFL, dar este o calificare necesară în școlile cu predare în limbi străine, ceea ce stârnește, deseori, surprindere în rândul tinerilor profesori. În acest seminar vom dezvolta teorii cu privire la metode alternative de a preda și vom descoperi activități pe care le putem folosi în clasă pentru a-i captiva și motiva să se concentreze pe studii, chiar și atunci când tot ce îi înconjoară le capteaza atenția. Acest webinar are ca scop instruirea tinerilor profesori dar și a celor mai experimentați care doresc să își lărgească sfera de cunoaștere.

Seminarul Teaching Teenagers este susținut de către profesor Denise Metzger și va avea loc:

  • Joi, 22 octombrie între orele 14 – 15

Despre Prof. Denise Metzger

Denise Metzger este Director de Studii la centrul EF din Sydney și a lucrat ca instructor CELTA pentru profesori, examinator IELTS și profesor de limba engleză în numeroase țări. Primele joburi din domeniul didactic ale acesteia au fost în Europa de Est și se axau pe cursuri predate adulților și adolescenților. Denise tocmai și-a încheiat studiile masterale și se gândește să continue cu un doctorat în domeniul dezvoltării profesionale a profesorilor și învățarea limbilor străine.


Seminarul este gratuit, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Mai multe detalii accesând următorul link: Al doilea certificat pentru cadrele didactice.