Facultate în Străinătate

O singură universitate - șase campusuri în jurul lumii - prima școală de business cu adevărat globală. 6 campusuri în Londra, San Francisco, Boston, Dubai, New York și Shanghai.
Ai ocazia de a urma studii în străinătate la una dintre cele mai dinamice școli de business din lume. Concentrându-se numai pe studii de business, HULT a implementat o programă de studiu ancorată în realitățile actuale ce pune accentul pe practicalitate.

Liceu in strainatate

Programul HULT

Cu Hult International Business School poți urma cursurile unei facultăți în străinătate în oricare dintre cele șase campusuri din: Boston, Londra, San Francisco, Dubai, Shanghai și New York. Sau de ce nu, alege să călătorești între campusuri, cu opțiunea de rocadă deschisă studenților HULT pentru a învăța în mai multe locații pe parcursul studiilor universitare! Alege să îți urmezi studiile universitare în străinătate, în marile capitale ale lumii, într-una dintre universitățile de top la nivel mondial.

Hult este prima școală de business din SUA care deține o triplă acreditare, fiind recunoscută de trei dintre cele mai prestigioase corpuri internaționale de acreditare: AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (The Association of MBAs) și EQUIS. Hult este prima și singura școală din SUA care a reușit acest statut, care este deținut doar de 1% dintre școlile de afaceri din întreaga lume.

Hult redefinește standardele

Misiunea HULT este aceea de a oferi o educație globală relevantă. Acest lucru înseamnă că HULT dezvoltă propriul său modelul de educație de business, dezvoltând metodologia clasică acolo unde aceasta încetează să fie relevantă sau eficientă. Modelul HULT este unul foarte dinamic ce se bazează pe informații reale și actuale venite din partea companiilor partenere, companii ce acționează pe piața globală. Pentru oameni de business, acest lucru este unul normal – adaptarea ofertei la nevoile pieței – însă pentru sistemul de învățământ acest lucru este revoluționar. Școlile tradiționale de business răspund cu greu nevoilor lumii reale, iar de multe ori informația predată elevilor este învechită. HULT nu este acel gen de școală de business.

Clasament

Locul 1

din punct de vedere al varietății culturale (The Economist 2017)

Locul 13

În lume – cel mai bun Masterat în Management (The Economist 2017)

Locul 15

În lume – cel mai bun MBA Internațional (Forbes 2017)

Locul 1

În lume – absolvenți care încep o afacere (Bloomberg 2016)

Top 10

Pentru cinci categorii: International Business, International Experince, International Mobility, International Faculty, International Board (Financial Times 2013)

Top 1%

În lume – Școli de Business (Financial Times 2013)

Programele facultății în străinătate oferite de Hult

Programele variate de studiu oferă posibilitatea de a studia în fiecare dintre cele șase centre Hult, folosind programul de rotație implementat pentru cursurile de licență (undergraduate).

La nivelul programelor de masterat în străinătate sau de licență (bachelor), Hult International Business School oferă cursuri de Marketing, Finance, Management, General Business, Social Entrepreneurship.

Cauți un MBA? Programul MBA al Hult International Business School este șansa perfectă de a-ți perfecționa tehnicile și cunostințele de business într-una din capitalele mondiale ale lumii financiare. Programul revoluționar ce durează doar un an oferă absolvenților șansa de a aborda piața muncii după un timp foarte scurt de studii. Pentru cei ce doresc un program de MBA adaptat profesioniștilor, programul Executive-MBA, de doi ani, este opțiunea perfectă.

Puteți discuta toate detaliile despre Programul Hult cu un consultant Qdays folosind formularul din pagina de contact sau apelând numărul de telefon 0725449500.

Interviuri

Citește un interviu cu profesorul Ray Hilditch, Provost Emeritus la Hult în Londra, acordat în exclusivitate echipei Qdays Educational Holidays: partea întâi și a doua.

De asemenea, Matthieu Poupard, director de recrutare la Hult International Business School, a acceptat să răspundă câtorva întrebări frecvent adresate de către elevi sau părinţii lor în ceea ce priveşte Universitatea HULT, programele şi cerinţele de înscriere şi termene limită. Citeşte interviul aici.

Contactează-ne acum și află mai multe detalii despre Hult International Business School sau solicită o broșură. Qdays Educational te va ajuta gratuit în întocmirea dosarului de înscriere la această facultate în străinătate!

Acreditări

Programele Hult International Business School sunt acreditate de către New England Association of Schools and Collegees (NEASC).

Hult International Business School este acreditată de către British Accreditation Council for Independent and Higher Education (BAC).

Programul de MBA este acreditat de către Association of MBAs (AMBA).

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3

Statistici HULT

Iată doar câteva dintre cifrele relevante pentru orice viitor student HULT

$65,000

salariul raportat de un absolvent al cursurilor de licență

122%

creștere salarială post – MBA

58%

din absolvenți au început o carieră într-o altă țară

8%

din absolvenți au început propria lor afacere

88%

angajați la 3 luni de la terminarea programului de Master

$139,755

salariul mediu al primilor 10% absolvenți de Master din 2013