Cursuri de licență

Cursuri de licență-1

Obțineți o diplomă de licență americană în Afaceri Internaționale la campusurile Hult din Anglia sau SUA: Londra, Boston sau San Francisco. Rigoarea, calitatea și coerența curriculum-ului vor rămâne aceleași indiferent de locul în care alegeți să studiați, fiind asigurată o tranziție fără întreruperi.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre aceste cursuri.

Broșură online Contacteaza-ne

De ce să alegi Hult International Bachelor of Business Administration?

  • Diplomă americană de studii universitare (Bachelor) obținută Londra sau San Francisco
  • Rocadă internațională între campusuri: Dubai, Shanghai şi Miami
  • 135 de naționalități
  • Action Projects cu companii de top din lume
  • Specializări în Marketing, Management, Finance & Accounting, Entrepreneurship
  • Hult este pe locul 1 în lume la Experiență Internațională şi pe locul 3 în Afaceri Internaționale, conform Financial Times.

Campusuri

  • Programele de licență sunt oferite în campusurile din Londra, Boston sau San Francisco
  • Rocadă internațională între campusuri

Programul bachelor oferă elevilor o bază solidă în afaceri internaționale, care le va oferi un avantaj competitiv la începutul carierei. Cursurile esențiale de fundamente ale afacerilor stabilesc o bază solidă de cunoștințe care ajută elevii în alegerea specializării potrivite în funcție de interese și abilități, fie că este vorba de finanțe, marketing, management, antreprenoriat social sau afaceri. Participarea la un Action Project le oferă elevilor oportunitatea să folosească cele învățate în clasă în situații reale de afaceri și să studieze la campusurile Hult din SUA, Anglia, Orientul Mijlociu sau China.

Garanția Qdays

Qdays Educational este reprezentant oficial în România al HULT International Business School. Cu ALUMNI HULT în echipă, Qdays lucrează împreună cu viitorii studenți la pregătirea dosarului până când acesta este perfect. După un interviu prelimiar cu unul dintre ALUMNI Hult, vei avea parte de o recomandare valoroasă.

Alege o educație americană la una dintre cele mai dinamice școli de business din lume!

Admitere

Hult este locul ideal pentru studenții talentați din întreaga lume care au o dorință puternică de a reuși. Elevii cu un spirit îndrăzneț, cu un intelect creativ și cu o minte deschisă, care caută ceva diferit – pentru o experiență de licență care îi va provoca și îi va inspira.

Rotația Campusurilor

Programele variate de studiu oferă posibilitatea de a studia în fiecare dintre centrele Hult, folosind programul de rotație implementat pentru cursurile de licență (undergraduate). La începutul fiecărui an universitar, vi se va solicita să alegeți un campus. Deci, ați putea petrece un an în Londra, iar următorul în San Francisco. Sau ați putea petrece cei patru ani de studiu într-un sigur oraş, alegerea vă aparține.

Educație Practică

Spre deosebire de alte facultăți în străinătate – școli de business care sunt orientate spre cercetare, cei mai mulți dintre profesorii HULT au experiență în lumea reală. HULT încurajează elevii să dezvolte abilități pentru lumea reală prin participarea la un Action Project cu durata de șase săptămâni oferind consultanță pentru o companie de top sau non-profit precum IBM, Nike sau One Laptop per Child. Acest lucru consolidează misiunea noastră de a pregăti absolvenți pregătiți pentru un loc de muncă, fiind gata să ofere rezultate din prima zi.

La HULT, abordarea față de învățarea academică se bazează pe recunoașterea faptului că liderii viitorului trebuie să aibă o mentalitate globală și un spirit antreprenorial. Abordarea HULT este concepută pentru a promova ambele, concentrându-se pe studiul afacerilor într-un context internațional, în lumea reală. Acest lucru creează un mediu academic deosebit care va provoca și inspira studenții.

Vă puteți înscrie la cursurile de licență ale acestei facultăți internaționale accesând următorul link: Student Application.

HULT Bachelor of Business Administration

Cifre relevante pentru viitorii studenți HULT
96%
dintre studenți lucrează sau urmează un Master la 6 luni de la absolvire
140
companii în 38 de țări au angajat absolvenți Hult
156
de țări cu Alumni, pentru o rețea globală
1%
cele mai bune școli de business din lume

Acreditări

Programele Hult International Business School sunt acreditate de către New England Association of Schools and Collegees (NEASC).

Hult International Business School este acreditat de către British Accreditation Council for Independent and Higher Education (BAC).

Acreditare - 1 Acreditare - 2
Contactează-ne pentru mai multe detalii despre aceste cursuri.