Cursuri de masterat

Cursuri de masterat-1

O singură universitate – șase campusuri în jurul lumii – prima școală de business cu adevărat globală: Londra, Boston, San Francisco, Dubai, New York, Sao Paolo și Shanghai. Programul intensiv de un an de zile pregătește studenții pentru viață profesională, îmbinând teoria cu experiența practică. Programa academică se concentrează pe trei componente: Learn, Experience, Action Project (LEAP).

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre aceste cursuri.

Broșură online Contacteaza-ne

De ce să alegeți programele de masterat la Hult?

  • Clasată între primele 1% școli de business din lume (Financial Times)
  • În Top 10 la toate cele 5 categorii internaționale (Financial Times)
  • Locul 31 cea mai bună școală de business din lume (The Economist)
  • Program global de rotație între cele 5 campusuri, pentru o educație cu adevărat internațională
  • O rețea de Alumni ce numără peste 9,000 de membri din peste 140 de țări
  • Profesori cu experiență reală în conducerea marilor companii globale. Profesorii HULT aduc experiența practică în sala de curs
  • HULT ajută elevii să obțină experiență reală și practică în cadrul companiilor partenere, prin stagii de practică și proiecte derulate în companii

Campusuri

Master of International Business
Campusuri: Boston, San Francisco, Londra, Dubai, Shanghai, cu opțiuni pentru rotație: Boston, San Francisco, Londra, Dubai, Shanghai, New York, Sao Paolo.

Master of Finance
Campusuri: Boston, San Francisco, Londra, cu opțiuni pentru rotație: Boston, San Francisco, Londra.

Master of International Marketing
Campusuri: Boston, San Francisco, Londra, cu opțiuni pentru rotație: Boston, San Francisco, Londra.

Master of Social Entrepreneurship
Campus: San Francisco, cu rotație în Londra.

Master of International Business

Lansează-ți cariera imediat după cursurile de licență cu un Masterat intensiv de un an în Afaceri Internaționale. Programa școlară pentru programul MIB oferă o înțelegere solidă a felului în care lumea este interconectată prin finanțe, marketing, operații, tehnologie și strategii pentru a ajuta absolvenții să îndeplinească cerințele înalte ale actualei economii globale. Programul MIB înzestrează studenții cu cunoștințe practice de afaceri, axându-se pe înțelegerea internațională și interculturală a mediului de afaceri. Acest program de masterat în străinătate este potrivit în special pentru absolvenți recenți de facultate (atât de business, cât și non-business) care nu au experiență vastă de muncă, și în același timp potrivit pentru candidații cu experiență de muncă ce doresc să avanseze în afaceri internaționale.

Master of Finance

Masterul în Afaceri HULT oferă o educație foarte relevantă și riguroasă pentru cei cu pasionați de finanțe. Obține un avantaj competitiv în lumea finanțelor corporatiste cu programul de Masterat în Finanțe (MFIN), care oferă o educație relevantă și riguroasă pentru profesioniștii ce sunt interesați de o carieră în finanțe corporatiste și afaceri internaționale. Fiind conceput cu ajutorul directorilor financiari (CFO) ai companiilor din Fortune 1000, al profesorilor de top și al unei varietăți de profesioniști în finanțe, programul HULT unic MFIN oferă o expunere vastă spre finanțele corporatiste, pregătire în analiză financiară și statistică, și va ajuta în dobândirea abilităților de comunicare și conducere necesare pentru o carieră în finanțe. Învață de la experți în finanțe – profesorii HULT sunt profesioniști ai lumii reale, cu mulți ani de experiență atât în afaceri cât și în predare.

Master of International Marketing

Stăpâniți fundamentele brandingului, dezvoltarea produselor și social media la un nivel global. Marketingul inteligent aduce profit, longevitate a produsului și loialitate față de brand. De vreme ce companiile doresc să își aducă produsele și serviciile în noi piețe și canale, Masterul HULT în Marketing Internațional (MIM) explorează marketingul la o scară globală. Programul MIM vă pregătește cu valoroase competențe generale în management și strategie, și cu abilități specializate în cercetare de piață, branding, comportamentul consumatorului, vânzări și dezvoltarea de noi produse. Aceast master în străinătate vă oferă o experiență combinată de afaceri și marketing, astfel pregătindu-vă pentru o varietate de cariere ce depășesc sfera marketingului funcțional. Absolvenții programului MIM sunt angajați în industrii diverse cum ar fi comerț, modă, tehnologie, branding, servicii financiare și bunuri de larg consum.

Master of Social Entrepreneurship

Programul pionier HULT de Masterat în Antreprenoriat Social este un program foarte practic axat pe modul în care se pot folosi competențele în afaceri în probleme globale sociale importante. Implementați soluții inovatoare de afaceri în aspecte sociale la scară largă. Programul vă oferă abilitățile necesare pentru rezolvarea cu succes a sarcinilor legate de susținerea unui proiect, rezolvarea problemelor într-un mod creativ și inovativ precum și a dezvoltării proiectelor. Absolvenții vor fi încurajați să acționeze ca lideri ai schimbării, fie prin noi afaceri proprii sau prin instituții existente non-profit, pentru-profit sau guvernamentale. Fiți parte a angajamentului HULT de schimbare socială prin participarea la competiția HULT Prize, care finanțează următorul val de antreprenori sociali.

 

Vă puteți înscrie la oricare dintre aceste programe de master în străinătate folosind formularul din Student Application.

Master HULT în cifre

Cifre relevante pentru viitorii Masteranzi HULT
88%
angajați în primele 3 luni
+$59k
salariul mediu la angajare
140
de naționalități în campusuri
+300
companii în ...
55
de țări angajeză absolvenți HULT
3
limbi vorbite în medie de studenții HULT

Acreditări

Programele Hult International Business School sunt acreditate de către New England Association of Schools and Collegees (NEASC).

Hult International Business School este acreditat de către British Accreditation Council for Independent and Higher Education (BAC).

Acreditare - 1 Acreditare - 2
Contactează-ne pentru mai multe detalii despre aceste cursuri.