MBA

MBA-1

Programul de MBA cu durata de un an este un program premiat, ce integrează teoria de afaceri, abilitățile critice şi aplicarea celor două prin experiențe practice şi învățare prin acțiune. Aceste elemente nu sunt predate separat; ele sunt integrate într-o programă de studiu cuprinzătoare.
Puteți opta între programele MBA cu durata de un an și Executive MBA cu durata între doi și patru ani.

Contactează-ne pentru mai multe detalii despre aceste cursuri.

Broșură online Contacteaza-ne

Pe scurt – de ce un MBA la HULT?

 • Între primele 1% școli de business din întreaga lume și top 10 la toate cele 5 categorii (International Business, International Experience, International Mobility, International Faculty, International Board) – Financial Times 2013.
 • Cea mai mare creștere procentuală salarială și a 31-a cea mai bună școală de business din lume – The Economist 2012.
 • Perspectivă globală – peste 140 de naționalități prezente în campusurile HULT și o rețea de peste 9,000 de Alumni în întreaga lume.
 • Profesorii HULT au atât experiență academică, dar și o vastă experiență practică. Printre invitații ce s-au adresat elevilor în cadrul evenimentelor HULT amintim: fostul președinte Bill Clinton, Steve Forbes (Forbes Media) și Jimmy Wales (Wikipedia), precum și mulți alții.
 • Specializare în Project Management – trei cursuri ce vor adăuga valoare diplomei de MBA: Project Planning and Execution; Project Procurement and Contract Management; Project Quality and Risk Management.
 • $ 89,326 – media salariului pentru prima poziție ocupată după absolvirea programului MBA HULT 2011 și 2012.
 • 80% dintre absolvenții programului HULT MBA 2012 au fost angajați în decursul a 3 luni de la absolvire.

Campusuri

Rotație Globală a Campusurilor – Cursurile pot fi începute în oricare dintre cele 5 campusuri (Boston, San Francisco, Londra, Dubai, Shanghai), iar apoi se poate opta pentru rotație între oricare dintre acestea, plus o destinație de top – New York.

One-Year MBA

Câștigați experiență valoroasă la orice trei din cele șase locatii la nivel mondial în: Boston, San Francisco, Londra, Dubai, Shanghai și New York.

Puteți începe studiile de MBA la oricare dintre campusurile din Boston, San Francisco, Londra, Dubai, sau Shanghai. Apoi puteți alege să rămâneți în unul dintre aceste locuri pentru întreaga durată a programul de MBA, sau puteți experimenta cel mult trei locații, inclusiv campusul nostru din New York, ca parte a programului global de rotație.

 • Cunoaştere – În fiecare modul, participați la cursuri cu experți în domeniile respective pentru a vă oferi cunoștințe fundamentale pe fiecare dintre subiecte.
 • Abilități – Pe tot parcursul anului, veți fi instruit și evaluat pe baza aşa numitelor “soft skills”, care sunt foarte importante pentru succesul pe termen lung în afaceri.
 • Experiență – Folosind cunoștințele dobândite în clasă, veți aborda provocări de afaceri din lumea reală, în primul rând prin proiecte de simulare competitive, apoi luând parte la un proiect de opt luni denumit Impact Challenge.

Fiind clasat de către Financial Times pe locul 1 la Experiență internațională și pe locul 3 la Afaceri internaționale, programul MBA de un an al Hult oferă o experiență globală de neegalat, lucrând alături de studenți de peste 135 de naționalități, care vorbesc 105 limbi străine și învățând de la profesori cu experiență de lucru în piețele americane, europene și emergente. Hult va oferă ocazia extraordinară de a studia în Boston, San Francisco, Londra, Dubai, Shanghai sau New York, iar absolvenții vor avea posibilitatea de a excela în afaceri internaționale. Programa inovatoare MBA a Hult se axează pe aplicabilitate practică și le oferă studenților instrumentele, formarea și experiența practică pentru a fi pregătiți la locul de muncă din prima zi.

O programă de studiu combinată

Programul de MBA cu durata de un an este un program premiat, ce integrează teoria de afaceri, abilitățile critice şi aplicarea celor două prin experiențe practice şi învățare prin acțiune. Aceste elemente nu sunt predate separat; ele sunt integrate într-o programă de studiu cuprinzătoare.

Executive MBA

Programul Executive MBA este un program MBA cu jumătate de normă care se adresează profesioniştilor care doresc să îşi îmbunătățească abilitățile şi cunoştințele în timp ce câştigă o perspectivă internațională. Fiind disponibil săptămânal sau lunar, programul Executive MBA oferă un grad ridicat de flexibilitate, luând în calcul nevoie şi constrângerile elevilor, de la timp şi locație, la finanțare şi durata programului. Programa se desfăşoară pe o perioadă de doi ani în loc de un an, permițându-le profesioniştilor foarte ocupați să continue lucrul în timpul studiilor. Fie că locuiți lângă unul din campusurile HULT sau aveți nevoie de timp pentru a călători, HULT oferă un program pentru nevoile fiecăruia.

Învățați săptămânal (cursurile având loc în serile din timpul săptămânii şi chiar şi în timpul weekendului pe o perioadă de 24 de luni) sau studiați lunar (cursurile având loc patru zile consecutive pe lună). HULT oferă de asemenea studenților la programul Executive MBA posibilitatea de a pune pe pauză studiile în timpul anului şi apoi să revină pentru următorul ciclu.

Conținutul cursului

Cursurile sunt structurate astfel încât cunoștințele fundamentale dobândite în clasă se aplică prin proiecte practice și competențele critice sunt dezvoltate, evaluate și măsurate de-a lungul întregului curs.

Cursurile Executive MBA au loc patru zile pe lună pe o perioadă între doi și patru ani. Ceea ce înseamnă că puteți continua să lucrați full-time în timp ce obțineți diploma americană acreditată MBA.

 • Cursuri – Veți dobândi cunoștințe teoretice şi practice valoroase pe care le puteți pune în aplicare chiar după primele lecții, o soluție avantajoasă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru angajatorul dumneavoastră.
 • Opționale – În ultimele două module din fiecare an, puteți alege dintr-o gamă largă de cursuri opționale pentru a înțelege în profunzime un anumit domeniu de expertiză care vă interesează.
 • Proiect – Veți încheia programul MBA cu un proiect din lumea reală (Action Project). În cadrul proiectului vă veți asuma rolul de consultant pentru o companie ajutându-i să raspundă la o provocare cu care se confruntă la acel moment. Propunerea ce va include soluții și planuri de implementare va fi prezentată directorilor executivi ai companiei.

 

Vă puteți înscrie folosind formularul din Student Application. Dacă aveți întrebări suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0725449500.

HULT MBA în cifre

Date importante pentru studenții interesați de un MBA HULT
122%
creștere salarială după absolvire
58%
dintre absolvenți lucrează în mediul internațional
$105,844
salariul mediu la 3 ani de la absolvire
8%
dintre absolvenți au început propria afacere
+300
de companii au recrutat elevi HULT în 2014
$180,603
salariul mediu al primilor 10% dintre absolvenți

Acreditări

Programele Hult International Business School sunt acreditate de către New England Association of Schools and Collegees (NEASC).

Hult International Business School este acreditat de către British Accreditation Council for Independent and Higher Education (BAC).

Programul de MBA este acreditat de către Association of MBAs (AMBA).

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3
Contactează-ne pentru mai multe detalii despre aceste cursuri.